Lipiec 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fajnie, ze Felik mowi mama. Super to slyszec. Sle to przypadkowe czy juz konkretnie zwraca sie do ciebie per mama?
Tak, zgadza sie, cwiczenia przynosza rezultaty. Ja cale dni spedzam z dzieckiem na macie, tata kazda wolna chwile tez, oczywiscie z przerwami na jedzenie i sen.
U nas przez asymetrie dziecko wypracowywało zle nawyki i musielismy je wyprostować, co bylo dodatkowym utrudnieniem.
Czy zdarzalo wam sie zauwazyc drzenie glowki dziecka? Wczoraj cos takiego zauwazylam. Jak trzymalam na rekach, byl taki troche marudny i spiety i mial wlasnie od czasu do czasu takie drzenie. Dzis juz tego nie ma.
Na pewno zglosze to do fizjo i pediatry. -
Ania1985 wrote:Ale fajnie, ze Felik mowi mama. Super to slyszec. Sle to przypadkowe czy juz konkretnie zwraca sie do ciebie per mama?
Tak, zgadza sie, cwiczenia przynosza rezultaty. Ja cale dni spedzam z dzieckiem na macie, tata kazda wolna chwile tez, oczywiscie z przerwami na jedzenie i sen.
U nas przez asymetrie dziecko wypracowywało zle nawyki i musielismy je wyprostować, co bylo dodatkowym utrudnieniem.
Czy zdarzalo wam sie zauwazyc drzenie glowki dziecka? Wczoraj cos takiego zauwazylam. Jak trzymalam na rekach, byl taki troche marudny i spiety i mial wlasnie od czasu do czasu takie drzenie. Dzis juz tego nie ma.
Na pewno zglosze to do fizjo i pediatry.
Z głową niestety nie pomogę. -
Hej Mamuśki, my też po chrzcie. Na szczęście rsv u Antka trochę odpuściło, gorzej u mnie, dawno nie byłam taka chora jak wczoraj i dziś 🙄 ale chrzest się udał, antek był super grzeczny, kupiłam mu ostatnio słuchawki wygłuszające, spał na imprezie w nich 2,5h.
Lady_Dior, Śmieszka, Ania1985, dori, Sajgonka, Doris8 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny u nas chrzest się udał. W kościele Feliks był grzeczny tylko raz musiałam się wymknąć, żeby go nakarmić ale to już pod koniec jak było baranku boży 🤪 Potem na sali już fajnie-Feliks też miał tam godzinną drzemkę mimo krzyków, pisków rodzeństwa i kuzynostwa😜 Zwrócił się nam cały chrzest i jeszcze 600zl zostało co przyznam nas mile zaskoczyło 😁
Ania1985 z główką nie pomogę - u nas często jak gaworzy to ma takie odruchy rączkami jak trzęsawki🙈 Dużo już gaworzy i zawsze jak wstaje o 6 rano to jest częste "aaaaaa, guaaa" 😂 uwielbiam to. Cały czas się do wszystkich uśmiecha - no kocham tego malucha nad życie 🥰
Mój Feliks przez te 12dni nic nie ćwiczył 🙈 nie było na to czasu ale jutro wracamy i trzeba będzie powrócić do ćwiczeń a mamy co robić 😏
Ja już 3ci dzień w ogóle nie ściągam pokarmu tylko kp-jaka to wygoda o matko😜 no ale w środę muszę rano ściągnąć bo do pracy idę.
Mamy kp Wasze dzieci opróżniają obie piersi za razem czy jedna na karmienie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 23:07
Śmieszka, Ania1985, moonflower, dori, Sajgonka lubią tę wiadomość
-
Moon-piekny Chrzest! Bardzo ladnie wszyscy wygladaliscie.
No ja tez po rozwodzie, nawet mam uniewazniony koscielny. Ale z partnerem mieszkamy bez slubu. No z przykladmymi chrzestnymi to u nas problem 😃
Lady Dior-gratulacje udanego Chrztu! KP-szczesciara! Boze, gdyby moj synek jadl tylko cyca regularnie, to bylabym taka szczeliwa. Ale niestety, chyba jestem skazana na te butelki i sterylizacje 😏
Gaworzenie z rana i w ciagu dnia jest boskie. I tez czesto synka rozsmieszam, jak zaczyna chichotac to normalnie nie moge 😍
Ciagle unosi glowe i troche tulowia do gory. Chyba juz chce siadac. Czasem nawet potrafi sie na lokciach zaprzec i taz uniesionym tulowiem przez chwile lezy i zaglada 🙃
Kurcze chyba juz wiele z was ma Chrzty za soba. Obawiam sie, ze zanim my to ogarniemy to maly bedzie uciekal przed ksiedzem. -
Hej dziewczyny, super że chrzty się udały 🤩
Super fotki.
Ania teraz bardzo popularne jest wyprawianie chrztu razem z roczkiem, więc wcale nie jest za późno 🤭
U nas chrzestna w sumie żyje chyba w "związku pozamałżeńskim" chociaż nie jestem pewna czy oni już razem mieszkają, bo to gówniarze 😂
Ale ksiądz jej dał zaświadczenie, bo w sumie skąd może o tym wiedzieć, jest stanu wolnego i tyle.
Lady Dior u nas zawsze jedna pierś na karmienie.
U mnie starszy późno się obracał, cos tam ćwiczyłam z nim, ale i tak myślę, że musiał po prostu nadejść jego czas 😅 -