Lipiec 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Dior, współczuję... Dużo siły i wytrwałości, a młodemu szybkiego powrotu do zdrowia!
Właśnie u nas żadnej infekcji, temperatura caly czas w normie, jest pogodny, nic nie wskazuje, że coś się dzieje. No nic, trzeba kontrolnie zrobić badanie moczu.Lady_Dior lubi tę wiadomość
Cudzie trwaj! 🥰
⏸️ 14.11.2023
Beta 15.11.2023 - 512
Beta 17.11.2023 - 1224 🔥
👶 30.11.2023 - 8 mm okruszka 6+5
👶 10.01.2024 - prenatalne, niskie ryzyka
👶 06.03.2024 - połówkowe, 398 g zdrowego chłopca 🩵
👶 lipiec 2024 r. wyczekiwany synek 🩵
👩🏻 32
✅️ wszystko ok
🧔🏻 34
✅️ morfologia 0% ➡️ 4% -
Dziękuję Ralejka :* No właśnie mnie bardzo zdziwiły te wczorajsze tak częste pobudki-naprawdę nie wiedziałam co się dzieje a potem jak już zauważyłam, że ma gorączkę to wszystko okazało się jasne. Żal mi Felka- takie małe dzieci są przecież takie bezbronne.Robiłam mu test ale nie ma ani covid, grypy czy rsv więc to jakiś inny wirus. Podałam mu Wit. C 5kropelek jak pisze na opakowaniu. Nie wiem, czy to coś da, ale jak się uwierzy to kto wie 😆No nic spróbuję się choć zdrzemnąć 🙈
Dobrej nocy wszystkim 🙂 -
Lady_Dior wrote:Dziękuję Ralejka :* No właśnie mnie bardzo zdziwiły te wczorajsze tak częste pobudki-naprawdę nie wiedziałam co się dzieje a potem jak już zauważyłam, że ma gorączkę to wszystko okazało się jasne. Żal mi Felka- takie małe dzieci są przecież takie bezbronne.Robiłam mu test ale nie ma ani covid, grypy czy rsv więc to jakiś inny wirus. Podałam mu Wit. C 5kropelek jak pisze na opakowaniu. Nie wiem, czy to coś da, ale jak się uwierzy to kto wie 😆No nic spróbuję się choć zdrzemnąć 🙈
Dobrej nocy wszystkim 🙂 -