X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2024
Odpowiedz

Lipiec 2024

Oceń ten wątek:
  • ralejka Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Dior, współczuję... Dużo siły i wytrwałości, a młodemu szybkiego powrotu do zdrowia!
    Właśnie u nas żadnej infekcji, temperatura caly czas w normie, jest pogodny, nic nie wskazuje, że coś się dzieje. No nic, trzeba kontrolnie zrobić badanie moczu.

Lady_Dior lubi tę wiadomość

Cudzie trwaj! 🥰

⏸️ 14.11.2023
    Beta 15.11.2023 - 512
    Beta 17.11.2023 - 1224 🔥
    👶 30.11.2023 - 8 mm okruszka 6+5
    👶 10.01.2024 - prenatalne, niskie ryzyka
    👶 06.03.2024 - połówkowe, 398 g zdrowego chłopca 🩵
    👶 lipiec 2024 r. wyczekiwany synek 🩵

👩🏻 32
    ✅️ wszystko ok
    🧔🏻 34
    ✅️ morfologia 0% ➡️ 4%
  • Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ralejka :* No właśnie mnie bardzo zdziwiły te wczorajsze tak częste pobudki-naprawdę nie wiedziałam co się dzieje a potem jak już zauważyłam, że ma gorączkę to wszystko okazało się jasne. Żal mi Felka- takie małe dzieci są przecież takie bezbronne.Robiłam mu test ale nie ma ani covid, grypy czy rsv więc to jakiś inny wirus. Podałam mu Wit. C 5kropelek jak pisze na opakowaniu. Nie wiem, czy to coś da, ale jak się uwierzy to kto wie 😆No nic spróbuję się choć zdrzemnąć 🙈
    Dobrej nocy wszystkim 🙂

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙

2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
  • AEGO Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_Dior wrote:
    Dziękuję Ralejka :* No właśnie mnie bardzo zdziwiły te wczorajsze tak częste pobudki-naprawdę nie wiedziałam co się dzieje a potem jak już zauważyłam, że ma gorączkę to wszystko okazało się jasne. Żal mi Felka- takie małe dzieci są przecież takie bezbronne.Robiłam mu test ale nie ma ani covid, grypy czy rsv więc to jakiś inny wirus. Podałam mu Wit. C 5kropelek jak pisze na opakowaniu. Nie wiem, czy to coś da, ale jak się uwierzy to kto wie 😆No nic spróbuję się choć zdrzemnąć 🙈
    Dobrej nocy wszystkim 🙂
    Jejku, dużo zdrowia!! 💕 Biedny Feliś. :/

age.png
‹‹ 796 797 798 799 800
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ