Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
Odpowiedz

🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼

Oceń ten wątek:
  • Donna89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem 16+3 i też nie czuję ruchów, ginekolog mówił że moje je nawet poczuć dopiero miedzy 20-24 tyg, ale u mnie nawet jeszcze brzucha za bardzo nie widać - wyglądam bardziej jakbym się najadła 🤣 więc cierpliwie czekam na brzuszek i kopniaki.

Ja ze względu że nie znałam płci to kupiłam trochę ciuszków w neutralnych kolorach - na Vinted no i second handy to dla mnie Game changer jeśli chodzi o ciuszki. Ostatnio za 50 zł kupiłam całą siatke takich słodkich ciuszków, kurteczki, zestawy, dresiki itd 😍 Już wszystko wyprałam i przed porodem drugi raz wypiorę. Ale dla mnie to mega oszczędność bo da się dorwać perełki za grosze, a bobas i tak szybko wyrośnie.

👩‍🦳27 🧔‍♂️29
    starania od 2023
    12.24 9tc 💔👼

Endometrioza,PAI-1, MTHFR hetero
    Niedoczynność tarczycy —> unormowana, AMH 1,16 🥲

31.10 Beta 85, kropku zostań ❤️
    07.01 Prenatalne - zdrowy bobas, 7 cm 😍
  • MayMasza Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donna89 wrote:
    Ja jestem 16+3 i też nie czuję ruchów, ginekolog mówił że moje je nawet poczuć dopiero miedzy 20-24 tyg, ale u mnie nawet jeszcze brzucha za bardzo nie widać - wyglądam bardziej jakbym się najadła 🤣 więc cierpliwie czekam na brzuszek i kopniaki.

Ja ze względu że nie znałam płci to kupiłam trochę ciuszków w neutralnych kolorach - na Vinted no i second handy to dla mnie Game changer jeśli chodzi o ciuszki. Ostatnio za 50 zł kupiłam całą siatke takich słodkich ciuszków, kurteczki, zestawy, dresiki itd 😍 Już wszystko wyprałam i przed porodem drugi raz wypiorę. Ale dla mnie to mega oszczędność bo da się dorwać perełki za grosze, a bobas i tak szybko wyrośnie.
    Tez kupuje na ciuchu😍 ale moj ulubiony lumpeks zmienil strategie i juz nie ma takich fajnych rzeczy :( a jak sa to ceny nie sa niskie

8USFp2.png
    Witamina D -> 78
    HSG 2019 -> drożne
    AMH 1,91

badanie nasienia 2019 vs 2021
    morfologia 4% -> 3% ❌
    Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
    Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
    Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
    Ruchome 58,14 %(2021) ✅
  • WiolaP Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po wizycie🤘🤘🤘Marcysia ma sie dobrze ,bedzie akrobatka albo bokserka jak to ujela pani dr😁Caly czas fikala koziolki ,sluchalam serduszka ❤️fhr 152.Szyjka ladnie trzyma, macica 4cm nad spojeniem łonowym.Poki co wszystko wygląda dobrze, oczywiście po za ciśnieniem 😮‍💨Kolejne wizyty 11 i 24.02.
    Jesli chodzi o ciuszki to ja lubie kupowac na allegro ,ale bardzo lubie tez ciuszki coccodrillo.Ostatnio udalo mi sie dorwac pare śliczności na vinted i to serio za grosze☺️

nofajniefajnie, MayMasza, Ceci, Pani Bocianowa, kikix0o, Czarna_owieczka lubią tę wiadomość

preg.png

3 na pokładzie 🩷🩷🩵
    Czekamy na dziewczynke 🩷?
  • Pani Bocianowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiolaP wrote:
    Melduje sie po wizycie🤘🤘🤘Marcysia ma sie dobrze ,bedzie akrobatka albo bokserka jak to ujela pani dr😁Caly czas fikala koziolki ,sluchalam serduszka ❤️fhr 152.Szyjka ladnie trzyma, macica 4cm nad spojeniem łonowym.Poki co wszystko wygląda dobrze, oczywiście po za ciśnieniem 😮‍💨Kolejne wizyty 11 i 24.02.
    Jesli chodzi o ciuszki to ja lubie kupowac na allegro ,ale bardzo lubie tez ciuszki coccodrillo.Ostatnio udalo mi sie dorwac pare śliczności na vinted i to serio za grosze☺️
    A ile ma cm? :)

Lubię jak dziewczyny z mojego terminu mają wizytę - Wiola i Donna bo ja sobie zawsze myślę że moja dzidzia jest na tym samym etapie :D trochę odrobinkę jakbym ja była na wizycie 😂

preg.png
‹‹ 172 173 174 175 176
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ