🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem 16+3 i też nie czuję ruchów, ginekolog mówił że moje je nawet poczuć dopiero miedzy 20-24 tyg, ale u mnie nawet jeszcze brzucha za bardzo nie widać - wyglądam bardziej jakbym się najadła 🤣 więc cierpliwie czekam na brzuszek i kopniaki.
Ja ze względu że nie znałam płci to kupiłam trochę ciuszków w neutralnych kolorach - na Vinted no i second handy to dla mnie Game changer jeśli chodzi o ciuszki. Ostatnio za 50 zł kupiłam całą siatke takich słodkich ciuszków, kurteczki, zestawy, dresiki itd 😍 Już wszystko wyprałam i przed porodem drugi raz wypiorę. Ale dla mnie to mega oszczędność bo da się dorwać perełki za grosze, a bobas i tak szybko wyrośnie.👩🦳27 🧔♂️29
starania od 2023
12.24 9tc 💔👼
Endometrioza,PAI-1, MTHFR hetero
Niedoczynność tarczycy —> unormowana, AMH 1,16 🥲
31.10 Beta 85, kropku zostań ❤️
07.01 Prenatalne - zdrowy bobas, 7 cm 😍 -
Tez kupuje na ciuchu😍 ale moj ulubiony lumpeks zmienil strategie i juz nie ma takich fajnych rzeczyDonna89 wrote:Ja jestem 16+3 i też nie czuję ruchów, ginekolog mówił że moje je nawet poczuć dopiero miedzy 20-24 tyg, ale u mnie nawet jeszcze brzucha za bardzo nie widać - wyglądam bardziej jakbym się najadła 🤣 więc cierpliwie czekam na brzuszek i kopniaki.
Ja ze względu że nie znałam płci to kupiłam trochę ciuszków w neutralnych kolorach - na Vinted no i second handy to dla mnie Game changer jeśli chodzi o ciuszki. Ostatnio za 50 zł kupiłam całą siatke takich słodkich ciuszków, kurteczki, zestawy, dresiki itd 😍 Już wszystko wyprałam i przed porodem drugi raz wypiorę. Ale dla mnie to mega oszczędność bo da się dorwać perełki za grosze, a bobas i tak szybko wyrośnie.
a jak sa to ceny nie sa niskie

Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Melduje sie po wizycie🤘🤘🤘Marcysia ma sie dobrze ,bedzie akrobatka albo bokserka jak to ujela pani dr😁Caly czas fikala koziolki ,sluchalam serduszka ❤️fhr 152.Szyjka ladnie trzyma, macica 4cm nad spojeniem łonowym.Poki co wszystko wygląda dobrze, oczywiście po za ciśnieniem 😮💨Kolejne wizyty 11 i 24.02.
Jesli chodzi o ciuszki to ja lubie kupowac na allegro ,ale bardzo lubie tez ciuszki coccodrillo.Ostatnio udalo mi sie dorwac pare śliczności na vinted i to serio za grosze☺️
nofajniefajnie, MayMasza, Ceci, Pani Bocianowa, kikix0o, Czarna_owieczka lubią tę wiadomość
-
A ile ma cm?WiolaP wrote:Melduje sie po wizycie🤘🤘🤘Marcysia ma sie dobrze ,bedzie akrobatka albo bokserka jak to ujela pani dr😁Caly czas fikala koziolki ,sluchalam serduszka ❤️fhr 152.Szyjka ladnie trzyma, macica 4cm nad spojeniem łonowym.Poki co wszystko wygląda dobrze, oczywiście po za ciśnieniem 😮💨Kolejne wizyty 11 i 24.02.
Jesli chodzi o ciuszki to ja lubie kupowac na allegro ,ale bardzo lubie tez ciuszki coccodrillo.Ostatnio udalo mi sie dorwac pare śliczności na vinted i to serio za grosze☺️
Lubię jak dziewczyny z mojego terminu mają wizytę - Wiola i Donna bo ja sobie zawsze myślę że moja dzidzia jest na tym samym etapie
trochę odrobinkę jakbym ja była na wizycie 😂
-