🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Zazdroszcze,serio🤩Ja kompletnie nie mam takich umiejętności ani cierpliwości 🫣nofajniefajnie wrote:To ja sie pochwale, ze kocyk bambusowy robie sama 😁
Ale nawet sobie myslalam ze szkoda ze nie umie szydelkowac bo sama bym zrobila taki kocyk.
Takze szacun🤘 -
Ja caly czas sie nad nim zastanawiamNatalie2026 wrote:Cybex Priam, ale kupiłam używany, bo i tak byśmy nowy szybko zniszczyli, a do tego cena nie taka z kosmosu.
musze go w sklepie przetestowac
-
@silvia ja też dla dziecka nic nie kupiłam, narazie egoistycznie siebie obkupuje 😂 pierwsze zakupy planuję po połówkowych
@pani bocianowa ja bardzo chętnie chciałabym dostać taką listę wyprawkową szczególnie od mam ze stażem. Jako świeżak chyba nie wiem jeszcze co mnie czeka 🤣
@missi jeśli masz napady niepokoju bardziej lękowe to polecam głębokie oddechy, umiarawiają tętno, zrobić spacer albo chociaż spojrzeć przez okno i w myślach opisywać co się widzi. Niektórzy polecają zadania np od 100 odejmujesz cały czas 7 lub najprościej tabliczkę mnożenia. Jeśli bardziej odczuwasz to jako spadek nastroju to rozmowa z bliskimi o swoich obawach oraz aktywośc fizyczna. Jak czujesz że przez dłuższy czas jest źle to dobrze skonsultować się z psychologiem 🙂 hormony hormomami ale szczególnie przy długim stażu staraczkowym jesteśmy bardziej narażone na depresję w trakcie jak i tą poporodową 😕 jak się źle czujesz to pisz od tego w końcu jest forum 🙂
Zazdroszczę wam czucia ruchów, mam łożysko na przodzie i muszę jeszcze trochę poczekać 🙂 chociaż czasami już mam wątpliwości czy to napewno jelita 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia, 21:57
32 & 34. ⛪ 2020 r
04/24 - 💔 9 tydz Madzia
12/24 - 💔 7 tydz Józio
3 x stymulacje letrozolem ❌
1️⃣ IUI - 15/10/25 🙏 ⏸️
Beta 10dpo- 22,5 --> 12 dpo 59,1 --> 20 dpo 2013
26.11 2 maluchy jeden 6+3:💔 drugi 7+4 crl już 1,3cm 🦋 -->1.12 - 1,8 cm 🦋 --> 8.12 - 2,4 cm 🦋-->14.12 krwotok 😑 3,5cm fhr 176 🦋-->23.12 ponowne krwawienie, 5cm fhr 171 🦋 --> 24.12 krwotok 😑 🦋 --> 5.01 prenatalne - ryzyka niskie 🎉 6,5cm cudu 🦋. -->19.01 - 128g chyba dziewczynki 🩷🦋🥰
Rośnij maluszku 🙏🙏🙏
Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo, cd56 dodatnie, cukrzyca ciążowa
On: IO, żołnierzyki wolne, ale w dostatecznej ilości

-

, druga córka