🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam problem z suchą skórą. Najgorzej jest właśnie przy lini włosów. Dzisiaj jak wstałam to aż czułam, że mam buzię taką napiętą. Różnych kremów już używałam, ale jak na razie bez szału.Rewelka wrote:Ja sobie nie daje rady z suchą skórą 🥹🥹 jeszcze całe ciało ogarniam jakoś ale nie mogę poradzić sobie z buzią - aż widzę schodzącą skórkę. Najpierw było najwięcej przy lini włosów a teraz wszędzie - policzki itd.
Dodam że na codzień się nie maluje.
Też tak macie? -
Rewelka wrote:Ja sobie nie daje rady z suchą skórą 🥹🥹 jeszcze całe ciało ogarniam jakoś ale nie mogę poradzić sobie z buzią - aż widzę schodzącą skórkę. Najpierw było najwięcej przy lini włosów a teraz wszędzie - policzki itd.
Dodam że na codzień się nie maluje.
Też tak macie?
Ja niestety też tak mam, na początku myślałam że mam taki łupież bo mi się strasznie sypało, a potem się dopatrzyłam że to czoło i linia włosów. Próbuje masek nawilżających, kremów na odbudowę beriery hydrolipidowej ale narazie skutki marne🫤Mysia_24 -
Też mam taki problem, mam całą twarz chropowatą i sucha, łącznie z wiecznie spierzchnietymi ustami. Nie znalazłam jeszcze patentu na to niestety...🧑87 🧔85
AMH 0,13, Hashimoto, IO, Adenomioza, PAI-1, brakujące KIRy implantacyjne, ❌Cross-match 32%, ❌ANA dodatnie
✅ przywrócone naturalne owulacje
Morfologia 4%
12.2024 1 IVF -> 4 🥚->1 MII -> 1 blastka -> ET beta 0 ❌
02.2025 2 IVF-> 3 🥚-> 2 MII -> 1 blastka -> ET beta 0 ❌
03.2025 cykl naturalny + ovitrelle ⏸️
6+0 (29 dpo) 3,6 mm człowieczka z bijącym serduszkiem ❤️
7+4 💔 👼 Joanka
C.d. Histeroskopia - zrobiony porządek ✅ wyleczony stan zapalny ✅Mezoterapia jajników ✅ Immunosupresja ✅
08.2025 3 IVF-> 6 🥚-> brak MII ❌
10.2025 naturals 🌈 🌱
💊accofil, encorton, prograf, clexane, accad
Beta 9dpo 23, 11dpo 63, 13dpo 131, 15dpo 310, 18dpo 1179, 27dpo 21440🤞🏼
6+6 9mm szczęścia i serdeuszko ❤️
9+2 2,5 cm małego Bąbla
12+1 Felia test - niskie ryzyka, dziewczynka 💕
13+4 prenatalne - wszystko ok

-
Czy u Was też te reklamy na forum ostatnio są coraz gorsze? Aż mi się odechciewa tu wchodzić, żeby wejść na ten wątek muszę się przekopać przez milion reklam i kilka razy uruchomić ponownie aplikację, bo niektórych nie da się wyłączyć.
Jak spędzacie walentynki? My byliśmy dzisiaj rano projektować kuchnię 🥰 jest taka piękna i moja wymarzona, że ciągle patrzę na wizualizacje i się zachwycam. Trochę mniej byłam zachwycona jak robiłam przelew z zaliczką 🤪
No i muszę się pochwalić, że od 2-3 dni już trochę mocniej czuję ruchy i mnie to bardzo uspokaja.
WiolaP, Pani Bocianowa, MayMasza, Missi, Rewelka, Ananabanana, emciak lubią tę wiadomość
-
Dziewczyn a moze spróbujcie Bielenda ma fajna serie SkinClinic oraz Cera Lipidum moze cos sie u was sprawdzi.Ja stosuje ,nie dam sobie ręki uciac ze to od tego ale jesli chodzi o skórę twarzy to nie mam problemu ☺️ Dodatkowo do tego codziennie nakladam rano serum z wit C,skora jest ladnie rozświetlona.
Polecam tez serie AA laab.
@wandapanda dla nas dzień jak co dzień, nie świętujemy walentynek jakoś szczególnie.Wieczorem obejrzymy jakis serial i maz kupil lody wiec bedzie wieczor filmowy😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego, 17:14
-
Jeśli chodzi o suchą skórę to ja to jestem bardzo ekonomiczna, bo u mnie wystarczy ziaja oliwkowa 🙈
Ale u mojego syna super sprawdza się eloderm krem aktywny, a jego twarz i nadgarstki bez smarowania wyglądają zimą strasznie. A tym wystarczy, że raz dziennie posmaruje i jest super.
Rewelka lubi tę wiadomość
-
Tez mam niestety problem z sucha skora, ale to juz sie zaczelo przed ciaza.
My dzis odwiezlismy starsza do dziadkow, pojechalismy ogladac wozki i chyba mamy faworyta - Swiss Design Mast M5 X. Nie jest najpiekniejszy, ale bardzo praktyczny. Potem wjechala pizza i teraz olimpiada
Rewelka lubi tę wiadomość
-
Ja też mam suchą skórę na twarzy i pełno jakiegoś trądziku, plamek czerwonych, czasem koło ust, czasem na policzkach. Juz nawet za bardzo się sobie nie przyglądam, postanowiłam to po prostu przetrwać… różne kremy próbowałam ale jakoś nic nie działa na 100%.
Ruchów mojej dziewczynki jeszcze nie czuję, czasem jakieś bąbelki się pojawiają, ale kto wie czy to ona czy jelita.
A z zakupów dla dzidzi to nic nie mam, tylko spodnie ciążowe dla mnie 🙈😅 ale myślę że w marcu może się na coś skuszę 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego, 18:26
-
wandapanda wrote:Czy u Was też te reklamy na forum ostatnio są coraz gorsze? Aż mi się odechciewa tu wchodzić, żeby wejść na ten wątek muszę się przekopać przez milion reklam i kilka razy uruchomić ponownie aplikację, bo niektórych nie da się wyłączyć.
Jak spędzacie walentynki? My byliśmy dzisiaj rano projektować kuchnię 🥰 jest taka piękna i moja wymarzona, że ciągle patrzę na wizualizacje i się zachwycam. Trochę mniej byłam zachwycona jak robiłam przelew z zaliczką 🤪
No i muszę się pochwalić, że od 2-3 dni już trochę mocniej czuję ruchy i mnie to bardzo uspokaja.
Te reklamy są okropne teraz… mam to samo, muszę restartować aplikację po kilka razy. Dramat.
Co do suchej skóry mogę polecić to co, któraś z Was polecała już nie pamiętam niestety która, ale oillan olejek do kąpieli i oillan balsam od 1 dni życia. Super mi się to sprawdziło, sucha skóra zniknęła.
Co do twarzy to polecam z La Roche-Posay Toleriane Dermallergo oraz cicaplast Baume B5+. Zniknęły mi wszystkie suche placki na twarzy i jest bardzo nawilżona i miękka. Niestety usta dalej nie znalazłam nic co pomoże, może spróbuję lanolinę i dam znać. Ale te wymienione produkty serio zmieniły moją skórę.
Nie wiem czy u Was się sprawdzi, ale u mnie cudo!
My walentynki spędzamy dziś na spokojnie, wpadli znajomi, trochę posiedzieli i pojechali, w my cyk na łóżko i oglądamy Harrego w TV. 🫶😀 -

, druga córka