🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Ja się nie odzywam, bo mój synek ma grypę 😭 przez własną głupotę nie zaszczepiliśmy go. Na szczęście nie przechodzi bardzo ciężko. Ja również mam brać profilaktycznie lek na grypę, trochę się obawiałam, ale potwierdziłam z moją lekarką prowadzącą. Ech, niech już ten okres chorobowy się skończy 😭
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:27
-
Cześć, dzisiaj ja się pochwalę, że jesteśmy po wizycie 🤭 wazy już młody 200g, przepływy, serduszko okej
coś sobie upodobał siedzenie po turecku, bo już kolejna wizyta i tak siedzi 😀 nie chciał za bardzo się pokazać, jedynie z profilu trochę i ręka się zasłaniał 🤭
Natalie2026, Ananabanana, Czarna_owieczka, WiolaP, Rewelka, Missi, Kirby, wandapanda, Motylek93 lubią tę wiadomość
• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
• Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
• Ponowne starania 01.2025 r.
• 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
• Leki: Encorton, accofil
Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️ -
Chłopcy często się zasłaniają,takie wstydziochy z nich☺️😉Agaa049 wrote:Cześć, dzisiaj ja się pochwalę, że jesteśmy po wizycie 🤭 wazy już młody 200g, przepływy, serduszko okej
coś sobie upodobał siedzenie po turecku, bo już kolejna wizyta i tak siedzi 😀 nie chciał za bardzo się pokazać, jedynie z profilu trochę i ręka się zasłaniał 🤭
Agaa049 lubi tę wiadomość
-
WiolaP wrote:Chłopcy często się zasłaniają,takie wstydziochy z nich☺️😉
Jak to powiedziała Pani doktor „bardzo się przytulił do Pani, dobrze mu i nie chce się odwrócić za bardzo” 🤭🥰
WiolaP lubi tę wiadomość
• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
• Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
• Ponowne starania 01.2025 r.
• 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
• Leki: Encorton, accofil
Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️ -