Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
Odpowiedz

🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼

Oceń ten wątek:
  • Karmelcia Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, podglądam Was od samego początku ale jakoś nigdy nie miałam odwagi się tu odezwać :) Jestem już prawie w połowie więc uznałam, że czas najwyższy. Chciałabym też mieć z kim obgadać co nieco, a widzę że macie tu świetną społeczność.
    Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :D

GosAga123, WiolaP, Ceci, wandapanda, Ananabanana, Agaa049, Missi, Pani Bocianowa, Gonia90, Rewelka, Mysia 24 lubią tę wiadomość

• WiolaP Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Karmelcia witaj w naszym skromnym babskim gronie im nas więcej tym weselej☺️🌷

Ja również trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ✊Czekamy na sprawozdanie.
    Mnie wczoraj wieczorem słuchajcie dopadl taki skurcz,brzuch twardy jak kamień podbrzusze bolesne i trwalo to kilka dobrych minut a rano obudzil mnie taki ból miednicy dosłownie jakby miała sie zaraz rozejść w połowie 🤯Troche się wystraszyłam ale wzielam nospe i juz jest ok.
    @PaniBocianowa jesli chodzi o ten kolor to bomba, bardzo lubie taki odcień zieleni 💚

Pani Bocianowa lubi tę wiadomość

preg.png

3 na pokładzie 🩷🩷🩵
    Czekamy na dziewczynke 🩷?
  • Agaa049 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też trzymam kciuki za wizyty! Dawajcie znać koniecznie! 🥰 pięknie słoneczko świeci, jejku aż chce się żyć!
    Co do gorąca to tak, mi ciągle gorąco, a mężowi zimno i nie możemy się dogadać z temperaturą w mieszkaniu 😂
    Melduje się dzisiaj po pierwszych zajęciach fitness dla kobiet w ciąży no i przyznam był wycisk, mam nadzieję, że dziecka nie uszkodziłam 🙈😀 ale super ogólnie bo prowadzi to fizjo uro i dużo pozycji wertykalnych, oddech itp także no zapowiada się dobrze, może te 3-4 msc mi pomogą się wzmocnić do porodu 😀

GosAga123, WiolaP lubią tę wiadomość

• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
    • Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
    • Ponowne starania 01.2025 r.
    • 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
    • Leki: Encorton, accofil

Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️
  • Missi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelcia jasne, witamy Cię serdecznie 😊
    Na kiedy masz termin? Znasz już płeć?
    Opowiedz nam coś 🙏😀

Walka o pierwsze dziecko od 2023r
    ♀️ 32l. ♂️ 43l.
    🍀 27.10.2025- z zaskoczenia II kreseczki
    🍀 14.11.2025- piękne serduszko
    🍀05.12.2025- 3cm misia 🥹 według USG +3dni
    🍀29.12- prenatalne: niskie ryzyka, zdrowy chłopczyk, 7,5cm szczęścia. Według USG 13+3
    🍀15.01- 160g misia, potwierdzona płeć 🩵
    🍀12.02- 360g syneczka 🩵
    🍀18.02- prenatalne II trymestru 🍀

preg.png
  • Pani Bocianowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maerwen wrote:
    Pani Bocianowa
    Co to dokładnie za kolor? Ten wózek to też jeden z moich faworytów, ale nie do końca podeszły mi kolory na stronach. Tego chyba nigdzie nie widziałam, chyba że w internecie wygląda zupełnie inaczej 😊

Tak, w necie wygląda jak jakiś czarny dlatego nie zwracałam na niego uwagi 😁 w ogóle te kolory w necie różnią się sporo od realu. Nasz kolor to praline

Maerwen lubi tę wiadomość

preg.png
‹‹ 222 223 224 225 226
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ