🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, podglądam Was od samego początku ale jakoś nigdy nie miałam odwagi się tu odezwać
Jestem już prawie w połowie więc uznałam, że czas najwyższy. Chciałabym też mieć z kim obgadać co nieco, a widzę że macie tu świetną społeczność.
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
GosAga123, WiolaP, Ceci, wandapanda, Ananabanana, Agaa049, Missi, Pani Bocianowa, Gonia90, Rewelka, Mysia 24 lubią tę wiadomość
-
@Karmelcia witaj w naszym skromnym babskim gronie im nas więcej tym weselej☺️🌷
Ja również trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ✊Czekamy na sprawozdanie.
Mnie wczoraj wieczorem słuchajcie dopadl taki skurcz,brzuch twardy jak kamień podbrzusze bolesne i trwalo to kilka dobrych minut a rano obudzil mnie taki ból miednicy dosłownie jakby miała sie zaraz rozejść w połowie 🤯Troche się wystraszyłam ale wzielam nospe i juz jest ok.
@PaniBocianowa jesli chodzi o ten kolor to bomba, bardzo lubie taki odcień zieleni 💚
Pani Bocianowa lubi tę wiadomość
-
Też trzymam kciuki za wizyty! Dawajcie znać koniecznie! 🥰 pięknie słoneczko świeci, jejku aż chce się żyć!
Co do gorąca to tak, mi ciągle gorąco, a mężowi zimno i nie możemy się dogadać z temperaturą w mieszkaniu 😂
Melduje się dzisiaj po pierwszych zajęciach fitness dla kobiet w ciąży no i przyznam był wycisk, mam nadzieję, że dziecka nie uszkodziłam 🙈😀 ale super ogólnie bo prowadzi to fizjo uro i dużo pozycji wertykalnych, oddech itp także no zapowiada się dobrze, może te 3-4 msc mi pomogą się wzmocnić do porodu 😀
GosAga123, WiolaP lubią tę wiadomość
• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
• Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
• Ponowne starania 01.2025 r.
• 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
• Leki: Encorton, accofil
Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️ -
Karmelcia jasne, witamy Cię serdecznie 😊
Na kiedy masz termin? Znasz już płeć?
Opowiedz nam coś 🙏😀Walka o pierwsze dziecko od 2023r
♀️ 32l. ♂️ 43l.
🍀 27.10.2025- z zaskoczenia II kreseczki
🍀 14.11.2025- piękne serduszko
🍀05.12.2025- 3cm misia 🥹 według USG +3dni
🍀29.12- prenatalne: niskie ryzyka, zdrowy chłopczyk, 7,5cm szczęścia. Według USG 13+3
🍀15.01- 160g misia, potwierdzona płeć 🩵
🍀12.02- 360g syneczka 🩵
🍀18.02- prenatalne II trymestru 🍀

-
Maerwen wrote:Pani Bocianowa
Co to dokładnie za kolor? Ten wózek to też jeden z moich faworytów, ale nie do końca podeszły mi kolory na stronach. Tego chyba nigdzie nie widziałam, chyba że w internecie wygląda zupełnie inaczej 😊
Tak, w necie wygląda jak jakiś czarny dlatego nie zwracałam na niego uwagi 😁 w ogóle te kolory w necie różnią się sporo od realu. Nasz kolor to praline
Maerwen lubi tę wiadomość
-