🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Przejrzałam wózki na olx, bo chce używany i mam Roan Bass Next w fajnej cenie używany niecały rok, poczytałam i pooglądałam trochę i wygląda fajnie, chyba się na niego zdecyduję 😄 ma dobrą amortyzację, a to mnie najbardziej interesuje. co prawda podobno ciężki, ale ja mam na co dzień do pokonania tylko 3 szerokie schodki, także dam radę 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca, 17:54
-
Kofii wrote:Przejrzałam wózki na olx, bo chce używany i mam Roan Bass Next w fajnej cenie używany niecały rok, poczytałam i pooglądałam trochę i wygląda fajnie, chyba się na niego zdecyduję 😄 ma dobrą amortyzację, a to mnie najbardziej interesuje. co prawda podobno ciężki, ale ja mam na co dzień do pokonania tylko 3 szerokie schodki, także dam radę 😄
Kurczę ja też ciągle siedzę i patrzę ale w okolicy albo te stare wózki albo ceny takie że opłaca się bardziej dołożyć do nowego 😬Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
Z olx to trzeba mieć pewnie szczęście i trafić 😓🤷🏻♀️ ja znalazłam właśnie też Anex e-type i chyba jego jednak będę kupować 😅😄 nie sądziłam że będę miała aż taki wybór w używanych wózkach 😅Domi93 wrote:Kurczę ja też ciągle siedzę i patrzę ale w okolicy albo te stare wózki albo ceny takie że opłaca się bardziej dołożyć do nowego 😬
-
Jak dobrze,ze ja nie musze wózka kupować 😅 chyba.. musze sprawdzić czy myszy go nie zjadły na strychu hahah

Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
WiolaP wrote:Oj sprawdź kochana,mi po synku cały wózek obzarly😅
Haha to był śmiech przez łzy co.
Wam zjadły wózki a mi ozdoby świąteczne
Wyobraźcie sobie moją minę jak otworzyłam pudelka a tam wszystko do wywalenia 🫣
A to było przed samymi świętami bo późno się zabrałam
Bombki zbierałam po rodzinie i znajomych
Kupiłam tylko jeden komplet bo wybrane
A ozdobę miałam chyba jedną albo dwie 🤣🤣Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
fantaghiro wrote:Czy któraś z Was kąpała noworodka w umywalce? Właśnie mi zamontowali umywalkę w łazience i okazało sie naprawdę duża, że noworodek na luzie się zmieści, ale zastanawiam sie czy to wygodne będzie. Byłoby przynajmniej mniej roboty z rozkładaniem wanienki
My kąpaliśmy syna w dużej umywalce do 4mca. Była to mega opcja, wszystko pod ręką, jedyne co trzeba pamiętać, żeby sprawdzić temperaturę umywalki - raz bobasa położyliśmy na jeszcze takiej co temperatury nie nabrała to był płacz. Ale tak to super, bylo bardzo wygodnie - wysoko, woda dosłownie pod ręką, super oświetlenie.
Po 4 mcu już jednak za dużo wody wypierał i trochę za bardzo się wiercił, więc kupiliśmy rozkładaną wanienkę, ale teraz myślę drugi syn spokojnie od razu pójdzie do normalnej wanny jak wyrośnie z umywalki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca, 21:37
-
Co do tej laktacji i laktatora. Jak planujesz dłużej kpi to inestowalalabym jednak w muszlowe, może nawet używane i tylko zaworki i co tam trzeba wymieniła. Zaoszczędzisz czas i może dłużej uda sie kpi. Jezeli nie miałaś problemu z zapaleniem piersi, zastojem to same muszlowe ci pomogą.
A co do umywalki- mam spora, ale kran nisko i to powodowało, ze rzadko korzystałam, bo bałam się, że się uderzy. Zdarzało mi sie myc drugiego syna w umywalce szczególnie, kiedy byla katastrofa w pampersie i łatwiej/szybciej mi bylo umyć go tam, niż w wanience. Z lenistwa tez czasem umyłam go w tej umywalce, wtedy ręcznik dawałam na spod, aby wlasnie nie bylo za zimno maluchowi poki nie byl taki ruchliwy, bo pozniej wlasnie przez umiejscowienie kranu musiałam odpuscic sobie takie kąpiele.Starania od 11.2017r.
-brak prawego jajowodu.
-IO, PCOS
04-10.19r - Lametta + Ovitrelle, glucophage
20.11.19r. - 1 cykl z clo i IUI (7cs) 😥
16.12.19r. - 2 IUI menopur (8cs) 😥
02-05.20r. - starania bez leków (10-13cs) torbiel czekoladowa po lewej stronie
22.06.20r. - transfer 4ab
8dpt - beta 114.09 🥰
11dpt - beta 301.78 🥰
18dpt - beta 3258.58 🥰
💙
23.02.23r. transfer 3BB