🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w ten piękny dzień!
Kciukasy za dziewczyny co mają wizyty 🤞🫶
Ja się właśnie odnawiam, dziś mam dzień beauty.
Właśnie jestem u fryzjera i zmieniam kolor włosów i obcinam na krótko (robię mommy fryz) potem kosmetyczka i brwi 🙃 trzeba się odgruzować.
@Domi93 polecam https://imgbb.com/ i wybierz sobie BBCode pełny z linkiem.
WiolaP, Agaa049 lubią tę wiadomość
-
Ananabanana wrote:Dzień dobry w ten piękny dzień!
Kciukasy za dziewczyny co mają wizyty 🤞🫶
Ja się właśnie odnawiam, dziś mam dzień beauty.
Właśnie jestem u fryzjera i zmieniam kolor włosów i obcinam na krótko (robię mommy fryz) potem kosmetyczka i brwi 🙃 trzeba się odgruzować.
@Domi93 polecam https://imgbb.com/ i wybierz sobie BBCode pełny z linkiem.
Dziękuję
Ja mam dziś domowe spa tylko
Jutro jadę oglądać zgredka
Jestem ciekawa ile waży po tym co wyprawia dziś od rana w moim brzuchu 🫣🤣🤣❤️
Ps. Ale na sama myśl o maszynce i podwoziu już mi słabo
Zaczyna się wyginanie i wstrzymywanie powietrza 🫣🫣🫣🫣🫣🫣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:31
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
WiolaP wrote:Udalo sie widac ,widac.U mnie to jakas kickboxerka rośnie tylko trzy szybkie a potem zamach z pół obrotu 😂😂😂Az ciezko w miejscu wysiedzieć
Hahaha 🤣🤣
Ja ma chyba tancerza albo pływaka
Dyskoteka to non stop
Mam nadzieję że nie skopie mnie pod koniec jak mój Alex 🫣🫣🫣🤭
Ja zauważyłam że mały bardzo się uruchamia jak ma czkawkę
Wpycha mi się zawsze w któryś bok na końcu
Czasem aż się muszę położyć bo aż boli jak się wpycha
Wstaje dopiero jak minie czkawka i się uspokoi 🤭Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
Mam to samo..aż sie zdziwiłam. Rano poszłam na spacer do warzywniaka, wróciłam i totalnie nie mam sioy, mam jakiś wielki brzuch, ciężki, toczę sie z boku na bok 🫣WiolaP wrote:O rany a mi dzis tak jakos brzuch ciąży, zrobił się taki ciężki az oddech mi trudno złapać.Chyba musze dziś trochę przystopować a to bardzo nie w moim stylu siedzieć caly dzień na tyłku 😮💨🙄

Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
WiolaP wrote:@Ananabanana mowisz ze robisz się na bóstwo 😉
Dokładnie tak, ale powiem Wam, że nie wiem czy dobrze zrobiłam 😅 z blondynki w czekoladowy brąz i z włosów do łopatek na włosy ledwo sięgające do ramion.
No zmiana duża. Muszę się przyzwyczaić. Ale ja mam swoje naturalne ciemne i już nie chce farbować na blond bo tak mi się zniszczyły, że szok.
Oczy widać mi bardziej, mam takie zielono niebieskie o ten kolor faktycznie pasuje. Ale no dziwnie mi 😅
Wyglądam jak prawdziwa Mamuśka 🫠😅
PaniBocianowa jaki piękny brzuszek, jak wy to robicie, że macie takie małe brzuszki. Mi jak długo nic nie było to jak wywaliło brzuch tak jest ogromny. 🫣
Domi93 czekam właśnie na takie widoki, na tę chwilę dopiero zaczęłam widzieć te puknięcia na brzuchu.
-
Co do porodu Lilmasti. No cóż ja na końcówkach swoich ciąż też rodziłam leżąc na plecach ostatecznie takna boku, byłam już tak wymęczona, że nie dałabym rady inaczej, nie jestem też wysportowana i swoje waże, szybko się męczę. Porody szybkie- po 4h, druga faza w 1 porodzie 40 minut, w 2 - 10 minut i po porodach miałam dreszcze z wysiłku. Gdzie tam kucać, czy wyginać się na różne sposoby 😅 rodziłam tez dwa razy bez znieczulenia, to tez na pewno szybciej człowieka energię wysysa, jak jest się i bólem zmęczonyStarania od 11.2017r.
-brak prawego jajowodu.
-IO, PCOS
04-10.19r - Lametta + Ovitrelle, glucophage
20.11.19r. - 1 cykl z clo i IUI (7cs) 😥
16.12.19r. - 2 IUI menopur (8cs) 😥
02-05.20r. - starania bez leków (10-13cs) torbiel czekoladowa po lewej stronie
22.06.20r. - transfer 4ab
8dpt - beta 114.09 🥰
11dpt - beta 301.78 🥰
18dpt - beta 3258.58 🥰
💙
23.02.23r. transfer 3BB
6dpt - beta 19 / prog 20.60 🥰
8dpt - beta 56 🥰
13dpt - beta 593 🥰
15dpt - beta 1654 🥰
20dpt - beta 7314 🥰
🩵
Zostały jeszcze ❄❄❄❄
2025 z naturalnego cudu - córka 🩷

-
Też obejrzałam poród lilmaster też nie przepadam za influenserkami ale popłakałam się na koniec. Co te hormony robią z człowiekiem 🤧Starania od 07.2024
💁♂️✅
03.25 Hashimoto 👨⚕️
04.25 ANA9 ➡️ PPJ (ANA23) ⚠️
06.25 biopsja endometrium ⚠️ ➡️ antybiotyk
08.25 ferrytyna ⬇️ suplementacja
09.25 drożność z lipiodolem ✅
24.10.25 ⏸️🥹
25.10.25 β-hCG - 29,8 mlU/ml
27.10.25 β-hCG - 98,0 mlU/ml
30.10.25 β-hCG - 418,7 mlU/ml
07.11.25 β-hCG - 11621,8 mlU/ml
💊 Pueria Uno, Letrox 25, Ultragestan

-
Ananabanana - ja też mam duży brzuch, nawet mi fizjoterapeutka powiedziała że duży jak na ten tydzień i przez to że tak szybko urósł to mam duży rozstęp mięsni brzucha teraz

07.2022 👶 synek
03.2025 -rozpoczęcie starań
25.06 ⏸️
11.07 indukcja poronienia w 9 tc (puste jajo płodowe)
05.11 ⏸️ -
fantaghiro wrote:Ananabanana - ja też mam duży brzuch, nawet mi fizjoterapeutka powiedziała że duży jak na ten tydzień i przez to że tak szybko urósł to mam duży rozstęp mięsni brzucha teraz

właśnie taka wizyta przede mną.
A to daje jakieś objawy? Boli czy coś?
Bo ja aktualnie mam duży brzuch taki wystający do przodu, ale nic nie boli w nim. Ale boję się co będzie dalej. 🙃 -
Rozejście mięśnia brzucha nie boli i czesto nie daje żadnych bólowych objawów,bardziej takie utrudnienia fizyczne/niedogodności, słabsza kondycja mięśni etcAnanabanana wrote:właśnie taka wizyta przede mną.
A to daje jakieś objawy? Boli czy coś?
Bo ja aktualnie mam duży brzuch taki wystający do przodu, ale nic nie boli w nim. Ale boję się co będzie dalej. 🙃
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
U mnie to było ból spojenia łonowego, przez to ze brzuch szybko urósł, mięśnie nie nadążyły i pociągały za spojenia łonowego przez co zrobił się tam stan zapalny. Pewnie tez ma znaczenie w jakimś stanie sa mięśnie brzucha, u mnie i bez ciąży były kiepskie07.2022 👶 synek
03.2025 -rozpoczęcie starań
25.06 ⏸️
11.07 indukcja poronienia w 9 tc (puste jajo płodowe)
05.11 ⏸️ -
Ananabanana wrote:Dokładnie tak, ale powiem Wam, że nie wiem czy dobrze zrobiłam 😅 z blondynki w czekoladowy brąz i z włosów do łopatek na włosy ledwo sięgające do ramion.
No zmiana duża. Muszę się przyzwyczaić. Ale ja mam swoje naturalne ciemne i już nie chce farbować na blond bo tak mi się zniszczyły, że szok.
Oczy widać mi bardziej, mam takie zielono niebieskie o ten kolor faktycznie pasuje. Ale no dziwnie mi 😅
Wyglądam jak prawdziwa Mamuśka 🫠😅
PaniBocianowa jaki piękny brzuszek, jak wy to robicie, że macie takie małe brzuszki. Mi jak długo nic nie było to jak wywaliło brzuch tak jest ogromny. 🫣
Domi93 czekam właśnie na takie widoki, na tę chwilę dopiero zaczęłam widzieć te puknięcia na brzuchu.
Mój brzuch jest raz duży a raz go niema wcale 🫣🤣
Co do ruchów to ja małego czuje od 15tyg naaardzo wcześnie ale chyba dlatego że to 3 ciąża
W brzuchu to mam dyskoteki i cały chodzi
Czasem myślę czy tam aby napewno jest tylko jedno dziecko 🤯🫣Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️