🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w lany poniedziałek 💐💦💦💦
Ale sie wczoraj strachu najadłam,od rana czulam ze brzuch mi twardnieje ale w sumie bylo ok ,jakos dawałam rade.Po południu jak goscie sie już rozjechali znowu czuje ze twardnieje i to z coraz większą częstotliwością do tego doszły dosc silne bóle w podbrzuszu - a ja sobie mysle nie tylko nie teraz,jeszcze nie teraz.Ale na szczęście lyknelam no spe,polozylam sie na lewym boku i sytuacja sie uspokoiła.Wieczorem jeszcze sie stawiał ale już bez bóli.No ale nie ładnie ze Marcysia tak mnie straszy 😅
Życzę wam dzis milego dnia i spokojnego przede wszystkim 🥰 Zjedzcie sobie dziś kawalek ciacha bo jeszcze dzis nie liczymy kcal i limity nie obowiązują 😜🧁☕Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:05
-
Agaa049 wrote:Dziewczyny, nie wiem, czy któraś w święta tu zaglądnie, ale co polecacie na ból gardła?
jakieś domowe sposoby bo oczywiście apteki będą zamknięte. Wstałam dzisiaj i jakiś mam dziwny ból gardła 
Rzucie goździków - zawierają eugenol, który ma działanie przeciwbólowe i przeciwzapalne. -
Ja mam jakiś absolutny zjazd formy
od kilku dni mam mega bóle żołądka i jelit, czegokolwiek nie zjem. Po próbie glukozowej i przejściu na dietę cukrzycową jest jeszcze gorzej
w nocy budzą mnie straszne bóle pleców i bóle brzucha na raz.. nie mam generalnie siły na nic i najchętniej bym leżała a jestem na co dzień bardzo aktywna więc poziom frustracji ta sytuacja jest już na bardzo wysokim poziomie.. czy prócz nospy i espumisanu możemy brać coś na bóle jelit?
Ona 35
On 34
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureaplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)
10.2025 - Udalo sie w 2 cs
11.2025 - Ponowna walka z Ureaplasma.. - wyleczona

-