X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
Odpowiedz

🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼

Oceń ten wątek:
  • WiolaP Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w lany poniedziałek 💐💦💦💦
    Ale sie wczoraj strachu najadłam,od rana czulam ze brzuch mi twardnieje ale w sumie bylo ok ,jakos dawałam rade.Po południu jak goscie sie już rozjechali znowu czuje ze twardnieje i to z coraz większą częstotliwością do tego doszły dosc silne bóle w podbrzuszu - a ja sobie mysle nie tylko nie teraz,jeszcze nie teraz.Ale na szczęście lyknelam no spe,polozylam sie na lewym boku i sytuacja sie uspokoiła.Wieczorem jeszcze sie stawiał ale już bez bóli.No ale nie ładnie ze Marcysia tak mnie straszy 😅
    Życzę wam dzis milego dnia i spokojnego przede wszystkim 🥰 Zjedzcie sobie dziś kawalek ciacha bo jeszcze dzis nie liczymy kcal i limity nie obowiązują 😜🧁☕

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:05

preg.png

3 na pokładzie 🩷🩷🩵
    Czekamy na dziewczynke 🩷🌷
  • nofajniefajnie Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaa049 wrote:
    Dziewczyny, nie wiem, czy któraś w święta tu zaglądnie, ale co polecacie na ból gardła? :( jakieś domowe sposoby bo oczywiście apteki będą zamknięte. Wstałam dzisiaj i jakiś mam dziwny ból gardła :(

Rzucie goździków - zawierają eugenol, który ma działanie przeciwbólowe i przeciwzapalne.

• GosAga123 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jakiś absolutny zjazd formy :( od kilku dni mam mega bóle żołądka i jelit, czegokolwiek nie zjem. Po próbie glukozowej i przejściu na dietę cukrzycową jest jeszcze gorzej :( w nocy budzą mnie straszne bóle pleców i bóle brzucha na raz.. nie mam generalnie siły na nic i najchętniej bym leżała a jestem na co dzień bardzo aktywna więc poziom frustracji ta sytuacja jest już na bardzo wysokim poziomie.. czy prócz nospy i espumisanu możemy brać coś na bóle jelit?

Ona 35
    On 34

05.2021 👶w 1cs

Ponowne starania od 01.2024
    08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureaplasma i mycoplasma - wyleczone

05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina

Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)

10.2025 - Udalo sie w 2 cs <3

11.2025 - Ponowna walka z Ureaplasma.. - wyleczona

preg.png
‹‹ 307 308 309 310 311
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ