🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Przejrzałam na szybko stronę Mój świat dziecka i faktycznie cenowo spoko
chyba więcej osób o tej stronie pisało. Coś mi się kojarzy. Trzeba chyba zacząć pomału coś kompletować 🙈
• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
• Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
• Ponowne starania 01.2025 r.
• 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
• Leki: Encorton, accofil
Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️ -
Byłam dziś rano na wizycie. Na szczęście te bóle nie mają nic wspólnego z ciążą bezpośrednio i mała sobie fika i rośnie. Muszę zrobić jeszcze ogólne USG jamy brzusznej jutro ale wygląda to na jakąś mocną nadkwasotę która uruchamia mi się w nocy przez to że brzuch mocno uciska żołądek. Mam brać nospe i omeprazol i jeść najbliższe dni bardzo bardzo delikatnie. Trzymajcie kciuki żeby to coś dało bo dziś ból brzucha obudził mnie o 1:40 w nocy i już do rana nie usnęłam94Lena wrote:Daj koniecznie znać co ci powie lekarz, mam od pewnego czasu takie ataki bólu żołądka, niezależnie od tego co zjem i tak jak mówisz boli żołądek i kręgosłup na wysokości żołądka, coś strasznego… jedyne co pomaga to prowokacja wymiotów, ból ustępuje natychmiast.
Na dodatek od wczoraj boli mnie gardło a te wymioty jeszcze pogorszyły sprawę 😥Ona 35
On 34
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureaplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)
10.2025 - Udalo sie w 2 cs
11.2025 - Ponowna walka z Ureaplasma.. - wyleczona

-
Kurczę czy tylko mi się nie podoba nic na tej stronie świat dziecka 🫣
Ja to uwielbiam wszystko gładkie , bez wzorów 😅
Ale pamiętam że zamawiałam z tej strony kocyk i poduszkę dla starszego synka no i ma ten komplet do dziś więc jakość na plus
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
Z mój świat dziecka skompletowałam 70% wyprawki 😁 tylko ze kupiłam od nich na allegro, bo mam smarta i tam jakoś mi wygodniej. Ja osobiście polecam 😉
Początek drogi - wszystkie laski kupują ostatnio na gemini, ale nie wiem czy to taki „szał” czy po prostu jest taniej. Będę to ogarniać bliżej maja/czerwca żeby mieć wszystko nieprzeterminowane.
Początek drogi lubi tę wiadomość
-
Pani Bocianowa wrote:Z mój świat dziecka skompletowałam 70% wyprawki 😁 tylko ze kupiłam od nich na allegro, bo mam smarta i tam jakoś mi wygodniej. Ja osobiście polecam 😉
Początek drogi - wszystkie laski kupują ostatnio na gemini, ale nie wiem czy to taki „szał” czy po prostu jest taniej. Będę to ogarniać bliżej maja/czerwca żeby mieć wszystko nieprzeterminowane.
Patrzyłam u nich na allegro ale miałam wrażenie że nie mają części tego co na stronie albo nie umiałam znaleźć 😄Mysia_24 -
Dopiero się do tego przymierzam, ale będę po prostu patrzeć gdzie dane produkty są tańsze i pewnie też na allegro będę szukać bo często są dużo tańsze niż w aptekach.Początek drogi wrote:Porownywalyscie ceny aptecznej wyprawki z różnych stron? Gdzie wychodzi najkorzystniej cenowo?
Początek drogi lubi tę wiadomość
Mysia_24 -
Tak jak patrzyłam to nawet i sól fizjologiczną jest na ten stronie mój świat dziecka. Ja stamtąd głównie z tego co widziałam to myślałam pieluchy, jakiś tam zestaw do paznokci, jakieś podkłady dla siebie itp ale jeszcze też mam bon do smyka i myślę czy tam też coś nie kupić• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
• Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
• Ponowne starania 01.2025 r.
• 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
• Leki: Encorton, accofil
Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️ -
Początek drogi wrote:Porownywalyscie ceny aptecznej wyprawki z różnych stron? Gdzie wychodzi najkorzystniej cenowo?
Zamawiałam dla starszego z gemini i teraz też zamawiam
Szczerze mówiąc nie sprawdzałam cen ale wydaje mi się że tak jak wszędzie coś będzie tańsze a coś innego droższe
Zamawiam tam dlatego że wszystko maja i zamówię z jedną wysyłką bez szukania
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
Ja zamówiłam wczoraj kokon/gniazdko, jak zwał tak zwał 😄 i powoli coś tam skreślam z listy. Zapisałam się na warsztaty z chustonoszenia, więc z zakupem tej z the slings się wstrzymałam. W ogóle wspominałyście o vinted, matko co za pech! 😅 zamówiłam chicco baby hug - babeczka nie wspomniała, że brudne, na materiale takie zacieki. W opisie żadnej wzmianki, na zdjęciach nic nie widać. Musiałam odesłać. Następnie zestaw ubranek. Odbieram, jakaś chuda ta przesyłka. Pomyliła etykiety i moje zamówienie poszło do kogoś innego, a ja dostałam czapkę 😂 oczywiście wszystko udaje mi się odzyskać, ale ciągle muszę zgłaszać coś do supportu 🙈
U nas bobo w święta aktywne. W czwartek wizyta, więc nie mogę się doczekać! Mojej kumpeli, która ma termin 2 tygodnie przede mną, synek już się ułożył głową w dół. Tej całej influ Wersow też :d czy to już czas? -