🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Missi wrote:Ja jeśli chodzi o opiekę nad noworodkiem to mam spore doświadczenie. Bardziej zastanawiam się czy do porodu sn mi cos pomoże. Dziś pojadę, zobaczę co tam ciekawego będzie
Ja przy porodzie sn to modliłam się o przetrwanie i jakoś nie myślałam o tym co mówiła pani w szkole rodzenia 😅
Missi lubi tę wiadomość
-
Które polecacie mamy? 😀 no oferta kusząca• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
• Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
• Ponowne starania 01.2025 r.
• 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
• 10-11.2025 podczas starań Encorton, accofil
11.2025 ⏸️
Leki: Encorton, accofil do 12 tygodnia, acard, po 23 tygodniu ciąży heparyna Fraxiparine
Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️ -
Nono na stronie ma fajnie rozpisane funkcje swoich laktatorow itp, moze warto zajrzeć i poczytać. Ja mam neno bella wiec o uno sie nie wypowiem ale tez sa recenzje na YouTubie;)Agaa049 wrote:Które polecacie mamy? 😀 no oferta kusząca

Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Agaa049 wrote:Które polecacie mamy? 😀 no oferta kusząca
Ja specjalistką od laktatorów nie jestem, ale z tych dwóch na początek to raczej ten neno. Warto mieć przy nawale i one chyba są lepsze niż te muszlowe w takim przypadku. Muszlowe to chyba raczej przy kpi. Ale może ktoś mnie poprawi.
Agaa049 lubi tę wiadomość
-
wandapanda wrote:Ja specjalistką od laktatorów nie jestem, ale z tych dwóch na początek to raczej ten neno. Warto mieć przy nawale i one chyba są lepsze niż te muszlowe w takim przypadku. Muszlowe to chyba raczej przy kpi. Ale może ktoś mnie poprawi.
Czat mówi tak jak Ty 😂
wandapanda lubi tę wiadomość
• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
• Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
• Ponowne starania 01.2025 r.
• 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
• 10-11.2025 podczas starań Encorton, accofil
11.2025 ⏸️
Leki: Encorton, accofil do 12 tygodnia, acard, po 23 tygodniu ciąży heparyna Fraxiparine
Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️ -
Agaa049 wrote:Które polecacie mamy? 😀 no oferta kusząca
Byłam kpi i używałam ten neno
Byłam zadowolona;)
Nawet go oglądałam jak byłam w rossmanie i gdybym miałam play karmić to bym go brała
Agaa049 lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
Missi wrote:Powiem wam jestem zapisana na tą szkołę rodzenia a byłam dopiero raz... zawsze jak jest dzień zajęć to albo mam cos ważnego albo czuję się tak słabo ze nie mam siły jechać i siedzieć 2h.
Jakie wy macie do tego nastawienie?
Da się urodzić nie chodząc do szkoły? 🫣😀
Urodziłam dwójkę dzieci
Nigdy nie byłam w szkole rodzenia 😅Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
wandapanda wrote:Ja przy porodzie sn to modliłam się o przetrwanie i jakoś nie myślałam o tym co mówiła pani w szkole rodzenia 😅
Dokładnie, człowiek tylko myśli żeby przeżył i w tyłku ma co każą robić i jak rodzić żeby było lepiej 🤣
Eliora lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -