Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
izabel_ka wrote:Ja już nawet nie porównuję wymiarów z usg bo na każdej stronie internetu pisze coś innego... Skoro lekarz mnie zapewnia, że jest ok to musi tak być i nic innego nie zrobię... Wczoraj się martwiłam, że nie czuję ciąży a dziś już mnie kłuł brzuch. Dolegliwości można mieć na własne życzenie
Izabel_ka mam to samo. Od tygodnia zero objawów. Dziś w pracy coś w brzuchu zaczęło kłóć. A teraz co chwilę latam do kibla bo mnie tak ciągnie niestety nie umie wymiotować. Strasznie się mecze. Sama taka ślina leci i tyle. Nie umie więcej. -
Inesitka wrote:Dziewczyny a macie jakieś bóle podbrzusza? Mnie od 3 dni lekko czasem zaboli... Jak na okres, ale słabiej. Nie mam żadnych plamień i nie wiem czy coś się dzieje czy to np. powiększająca macica daje o sobie znać.
Mnie też boli raz mniej raz mocniej, raz wogole, potem czadami tak że ciężko z łóżka wstać. Niestety takie uroki ciąży.
Sisi będziemy trzymać kciuki i czekać na dobre wieści :*sisi, Inesitka lubią tę wiadomość
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Paula_30 wrote:A dzownilas do nich dlaczego? Mi się jeszcze taka sytuacja nie zdarzyła2017 #1
2019 #2
-
Dopiero wracamy z wizyty. Chwala Panu serduszko bije, maleństwo ma 2,6 cm. według usg 8+5 tzn 9 tydzień. Widziałam jak macha rączkami 😍 znowu prawie ryczalam
lekarz super spokojny i sympatyczny, myślę że mogę mu zaufać. Prenatalne mamy 29 kwietnia.
Jagódka_88, Paula_30, Agi83, Kurczaczek89, sisi, Ewelina92, Zlaania1, ListopadowaMama, natki89, Domcias, Szczesliwa_mamusia, Cantii, Spirit, Moni**, kudłata, Marta.MP, AnnaE., Magdalen, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Aishha wrote:Dopiero wracamy z wizyty. Chwala Panu serduszko bije, maleństwo ma 2,6 cm. według usg 8+5 tzn 9 tydzień. Widziałam jak macha rączkami 😍 znowu prawie ryczalam
lekarz super spokojny i sympatyczny, myślę że mogę mu zaufać. Prenatalne mamy 29 kwietnia.
Aishha lubi tę wiadomość
-
Aishha wrote:Dopiero wracamy z wizyty. Chwala Panu serduszko bije, maleństwo ma 2,6 cm. według usg 8+5 tzn 9 tydzień. Widziałam jak macha rączkami 😍 znowu prawie ryczalam
Pięknie ❤️❤️❤️ Bardzo się cieszę!Aishha lubi tę wiadomość
-
Aishha lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Paula_30 wrote:No to gratuluję teraz się ciesz z tego zaniku objawów bo jak znam życie od jutra zaczniesz umierać
ale to był taki stres ze dziś chyba będę spać jak dziecko.
Co do zaniku objawów to szczególnie się nie odniósł, raczej nikt nie przewidzi nic.
-
Spirit wrote:Może coś wygralyśmy
znieczulenie do porodu np ^^
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.