Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat Dziewczyny! Spełnienia marzeń

Czytam Wasze posty, o pokoikach, łóżeczkach, ubrankach, a do mnie nie dochodzi, że mam dzidziusia w brzuchu! Też macie poczucie takiego odrealnienia? Dziewczyny, które mają już dzieci, pewnie jakoś ogarniają temat, ale czy te, które po raz pierwszy zostaną mamami, czują się w ciąży?
Cieszę się niesamowicie, ale jakoś to do mnie nie dociera! W poniedziałek widziałam Dzidziusia, widać było rączki, nóżki, taki mały człowieczek....a w dalszym ciągu nie potrafię połączyć faktów, że to wszystko dzieje się we mnie
Moni**, brzankaa lubią tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Ja tez tego kompletnie nie czuje,nawet sje zastanawialam wczoraj czy to normalne. Oprocz objawow,glownie mdlosci ktore raz sa intesywniejsze raz mniej to nic nie czuje. Brzuch bez zmian,nawet batdziej plaski niz przed ciaza ale to chyba przez te moje biegunki. Psychicznie nie czuje ze bede miala dziecko,w dodatku jak zaczelam myslec o karmieniu piersia to mnie wprost ta mysl odrzuca. Przeraza mnie ze ktos bedzie przyssany do mojego cyca,ze bedzie bolalo,ze nie poczuje zadnej wiezi. Paralizuje mnie ta mysl:(Maija wrote:Sto lat Dziewczyny! Spełnienia marzeń

Czytam Wasze posty, o pokoikach, łóżeczkach, ubrankach, a do mnie nie dochodzi, że mam dzidziusia w brzuchu! Też macie poczucie takiego odrealnienia? Dziewczyny, które mają już dzieci, pewnie jakoś ogarniają temat, ale czy te, które po raz pierwszy zostaną mamami, czują się w ciąży?
-
nick nieaktualny
-
Oj wspolczuje,mnie ostatnio tak glowa bolala ze myslalam ze eksploduje,zaden paracetamol nie pomogl i caly dzien lezenia w ciemnym pokojuIza34 wrote:A ja dziś źle sie czuje, od wczoraj wieczora boli mnie glowa, dzis mi sie koluje, ciśnienie mam niższe niż zwykle, no zle mi.
czasami cola pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 09:32

-
nick nieaktualny
-
ja mam dzis to samo, glowa dziwnie boli, jest mi słabo i nie mam sił, mdli mnie cały czas. Chyba wolałabym się wyrzygac niż tak sie czuć. A w pracy muszę siedzieć...Iza34 wrote:A ja dziś źle sie czuje, od wczoraj wieczora boli mnie glowa, dzis mi sie koluje, ciśnienie mam niższe niż zwykle, no zle mi.

-
Ja też nie czuję się w ciąży .. jakoś nadal to do mnie nie dociera... Może jak poczuję ruchy to się zmieni

21.02.2019 - Beta HCG- 102,000
23.02.2019 - Beta HCG- 241,000
25.02.2019 - pęcherzyk
04.03.2019 - Beta HCG- 4715,000
11.03.2019 - jest ❤️
20.03.2019 - CRL 1,65 cm ❤️
01.04.2019 - CRL 2,69 cm ❤️
08.04.2019 - CRL 4,25 cm ❤️
CRL-5,49 ❤️ -
Maija wrote:Sto lat Dziewczyny! Spełnienia marzeń

Cieszę się niesamowicie, ale jakoś to do mnie nie dociera! W poniedziałek widziałam Dzidziusia, widać było rączki, nóżki, taki mały człowieczek....a w dalszym ciągu nie potrafię połączyć faktów, że to wszystko dzieje się we mnie
Mam to samo niby wiem, że jestem w ciąży, że dzidziuś jest środku ale no nie wiem jak to napisać. faktycznie to takie nierealne. W dodatku przechodzą mi wszystkie objawy i brzuch jakby mniejszy się zrobił... -
nick nieaktualny
-
Ja kupilam mamarin i faktycznie jest lepiej bo tez mnie tak mdlilo ze zyc nie dalo sieAishha wrote:ja mam dzis to samo, glowa dziwnie boli, jest mi słabo i nie mam sił, mdli mnie cały czas. Chyba wolałabym się wyrzygac niż tak sie czuć. A w pracy muszę siedzieć...

-
Mozesz sprobowac jak dasz rade wypic. Ja przestalam pic kawe bo od ciazy mam wysokie cisnienie i jak wypilam kawe to mi serce strasznie walilo i ciezko sie oddychaloIza34 wrote:Zmierzyła znow ciśnienie 105/68. 2 godz.temu bylo wyzsze. Myślę o wypiciu kawy ale czy to coś da? Kolowacizna pelna para.

-
Ja się zastanawiam drugi dzień czy lecieć za tydzień do Polski... Już wiem,że w maju na 80% nie dam rady,w czerwcu raczej też.Zwolnienia raczej nie dostanę. Bolą mnie plecy i pachwiny i boję się że będzie tylko gorzej i w wakacje już wogole nie polecę bo fizycznie nie dam rady 🙁
A bardzo bym chciała zobaczyć się z rodziną
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Iza34 wrote:Zmierzyła znow ciśnienie 105/68. 2 godz.temu bylo wyzsze. Myślę o wypiciu kawy ale czy to coś da? Kolowacizna pelna para.
Iza ja miałam wczoraj 105/70 i położna mówiła,że ciśnienie mam dobre jak na ciąże
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
nick nieaktualnyJa też mam takie niskie ciśnienie a nie mogę wypić kawy bo zaraz mi się zwraca ;(Iza34 wrote:Zmierzyła znow ciśnienie 105/68. 2 godz.temu bylo wyzsze. Myślę o wypiciu kawy ale czy to coś da? Kolowacizna pelna para.
P.S. Nasz Dzidziutek z wczorajszych prenatalnych:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e5476cbf7f8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 09:57
Domcias, momo, Agi83, Paula_30, Kurczaczek89, sisi, Moni**, Magdalen, Zlaania1, Spirit lubią tę wiadomość

dzięki za wylapanie.