Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OlivkowaMama wrote:Hejka, ja wg OM termin na 15.11
Wizytę mam dopiero 27 marzec, chcę iść od razu na serduszko, ale ile to czekania....OlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
Ja z cwiczeniami czekam na razie. Jak uslysze serduszko to wtedy zaczne sobie powoli wracac do jakiejs delikatnej jogi. Do tej pory wylacznie spacery.
Wiecie - do mnie na przyklad w ogole nie dociera, ze jestem w ciazy. Wiem, ze jestem, ale jakos tego nie czuje emocjonalnie. Ani sie przesadnie nie ciesze, ani nie boje. Moze gdybym zaczela miec jakies objawy, to bym to bardziej zarejestrowala -
Ja też czekam do serduszka już coraz bliżej. Nie wytrzymałam w tamtym tyg. i poszłam na USG sprawdzić czy na ta chwile wygląda to dobrze. Wg.lekarza wszystko ok. Pęcherzyk ciążowy co prawda tylko było widać zagnieżdżony w lewym rogu macicy. O wielkości 10,9mm i ciałko żółte tez było.
-
nick nieaktualnymadixxx wrote:Ja też czekam do serduszka już coraz bliżej. Nie wytrzymałam w tamtym tyg. i poszłam na USG sprawdzić czy na ta chwile wygląda to dobrze. Wg.lekarza wszystko ok. Pęcherzyk ciążowy co prawda tylko było widać zagnieżdżony w lewym rogu macicy. O wielkości 10,9mm i ciałko żółte tez było.
-
izabel_ka wrote:A w którym tygodniu byłaś na usg?
-
nick nieaktualny
-
izabel_ka wrote:Mam nadzieję, że mój pęcherzyk 7.6 w 5 t i 6 d nadgoni te milimetry
-
Ja już nie wiem który to tydzien w końcu.. może ktoś mi pomoże- wg Flo( tam zapisywałem wszystkie objawy od września okres itp) jest to 7 tydzien 2 dzień.. a wg Preglife to dopiero 5 t 3 d....
ostatni okres 26 stycznia... owulacja 16 lub 17 luty... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamila0530 wrote:Ja już nie wiem który to tydzien w końcu.. może ktoś mi pomoże- wg Flo( tam zapisywałem wszystkie objawy od września okres itp) jest to 7 tydzien 2 dzień.. a wg Preglife to dopiero 5 t 3 d....
ostatni okres 26 stycznia... owulacja 16 lub 17 luty... -
nick nieaktualny
-
kamila0530 wrote:Ja już nie wiem który to tydzien w końcu.. może ktoś mi pomoże- wg Flo( tam zapisywałem wszystkie objawy od września okres itp) jest to 7 tydzien 2 dzień.. a wg Preglife to dopiero 5 t 3 d....
ostatni okres 26 stycznia... owulacja 16 lub 17 luty...flo zapisuje troszkę inaczej, wg niego też mam 7 tydzień, ale wg USG w gabinecie u mnie jest 6w2d, a okres miałam 25.01 , wiec dzień wcześniej niż ty
-
Kimsik wrote:Dzień dobry Panie 😊
Gratulacje dla nowo przybywających! ❤️
Ja niestety przewiduję u siebie to najgorsze. 5t2d, termin miał być na 8.11.
Niestety nie czuję już zupełnie żadnych objawów, które miałam jeszcze do środy. Wczoraj rano lekko różowe uplawy, wieczorem mleczno brazowe. Dziś rano znów lekko różowe, potem mocno różowe ze strużkami świeżej krwi. Wizyta w piątek, ale raczej pożegnalna.... -
OlivkowaMama wrote:Hejka, ja wg OM termin na 15.11
Wizytę mam dopiero 27 marzec, chcę iść od razu na serduszko, ale ile to czekania.... -
U mnie wg flo jest 7+6d, a rzeczywiście jest 6+5d.
Wczoraj miałam slaby dzien, psychicznie czułam się gorzej niż zwykle. Natomiast dziś humor dopisuje, ale trochę sie martwie, bo praktycznie nie czuje mdłości i piersi bola mnie o wiele słabiej, w porównaniu do wczorajszego dnia... ale staram się myśleć pozytywnie, chociaż chwilami ciężko. Byleby wytrzymac do piatku, wtedy mam usg, jesli wszytko bedzie dobrze to lekarz zalozy mi juz karte ciazy