Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
HoliBka rośnie! Super trzymam kciuki żeby już było ok
Izabelka z tą wielkością to już tylko lekarz chyba wie bo aż tak chyba żadna z nas się nie zna co do wielkości w danym dniuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 16:01
2017 #1
2019 #2
-
yvonneSW wrote:Key_b witaj w klubie mam prawie 11msc synka , mieszkam za granica i chodź chcieliśmy to nie sądziłam że się od razu uda to był drugi cykl po porodzie
-
Holibka gratulacje! 😊
Ja dalej panikuję i piję melisę 😉
Ze zmian od rana - pojawił mi się mleczno-brazowy uplaw i tyle.
Mam możliwość wizyty dopiero 15.03 (6tc) albo 21.03(6+6).
Boję się iść znów za wcześnie - jak w czwartek że strachu, nic nie było widać, co mnie bardziej zestresowało i koło się zamyka 😂 -
yvonneSW wrote:W Szwecji a Ty? Tak pierwszy trymestr to natura decyduje , zdrowej mocnej ciąży nic nie ruszy. Do 12tc żadnego USG nawet
Tylko wiadomo moja psychika się nakręca i wariuje. Wcześniej pracowałam to tak szybko to lecialo a tersz siedze w domu i mi odbija hahah -
kudłata wrote:Byłam na USG, są dwa serduszka termin na 02.11, ale pewnie urodzę szybciej. Chciala mnie wysłać na L4, ale ja się dobrze czuje i nie mam takiej potrzeby na razie. To była moja ostatnia wizyta w klinice niepłodności. 18 marca mam wizytę u mojego lekarza prowadzącego i wtedy zdecydujemy co z L4.
kudłata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja teraz wychowawczy ale w pierwszej ciąży też zwolnienie bo ja pracuje w szkole bo tu widzę same nauczycielki przedszkola:D. Uważam że nie warto przez okres ciąży przekładać cudzych dzieci nad zdrowie własnego mimo tego że uwielbiam swoją pracę i ciężko mi było niemal z dnia na dzień tam nie iść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 19:42
natki89, Domcias lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Hej dziewczynki witam się nieśmiało 🙂 termin według ovu 08.11.2019. Wizyta u ginekologa 15 marca, siedzę jak na szpilkach i czekam i sobie wkręcam czy aby na pewno jest wszystko ok. Brzuch dość często mnie pobolewa, czasem aż się skręcam i to mnie martwi, mam wzdęcia i odbijanie. Z tego wszystkiego chyba już czwarty raz byłam na becie 😜 Juz nie wspomnę o piersiach, bolą i są ciężkie, chyba staniki szybko zmienię.
Życzę szczęśliwego rozwiązania kochane bez żadnych komplikacji ❤️natki89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpirit wrote:Ja teraz wychowawczy ale w pierwszej ciąży też zwolnienie bo ja pracuje w szkole bo tu widzę same nauczycielki przedszkola:D. Uważam że nie warto przez okres ciąży przekładać cudzych dzieci nad zdrowie własnego mimo tego że uwielbiam swoją pracę i ciężko mi było niemal z dnia na dzień tam nie iść.
-
izabel_ka wrote:Pracowałam w przedszkolu 5 lat w czerwcu zeszłego roku złożyłam wypowiedzenie i zmieniłam całkowicie branżę. Jestem zdrowsza o jakieś 5 lat
A co do samopoczucia,wiesz wydaje mi się to całkowicie normalne że psychicznie czujesz się źle. Po opisie widzę że starasz się bardzo długo i w takim momencie gdzie nic nie można już zrobić tylko czekać na rozwój wydarzeń tm przychodzą do głowy czarne scenariusze trzymam za Ciebie mocno kciuki! I myśl o tym że jest ok bo przecież jest -jesteś w ciąży a chyba o to chodziło więc bez martwnią się o to co dalej bo teraz jest dobrze!2017 #1
2019 #2
-
Kurczaczek89 wrote:Hej dziewczynki witam się nieśmiało 🙂 termin według ovu 08.11.2019. Wizyta u ginekologa 15 marca, siedzę jak na szpilkach i czekam i sobie wkręcam czy aby na pewno jest wszystko ok. Brzuch dość często mnie pobolewa, czasem aż się skręcam i to mnie martwi, mam wzdęcia i odbijanie. Z tego wszystkiego chyba już czwarty raz byłam na becie 😜 Juz nie wspomnę o piersiach, bolą i są ciężkie, chyba staniki szybko zmienię.
Życzę szczęśliwego rozwiązania kochane bez żadnych komplikacji ❤️Kurczaczek89 lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnySpirit wrote:Haha w pełni rozumiem;)
A co do samopoczucia,wiesz wydaje mi się to całkowicie normalne że psychicznie czujesz się źle. Po opisie widzę że starasz się bardzo długo i w takim momencie gdzie nic nie można już zrobić tylko czekać na rozwój wydarzeń tm przychodzą do głowy czarne scenariusze trzymam za Ciebie mocno kciuki! I myśl o tym że jest ok bo przecież jest -jesteś w ciąży a chyba o to chodziło więc bez martwnią się o to co dalej bo teraz jest dobrze! -
Cześć,
Ja co prawda mam termin na wrzesień, ale podczytuję trochę też inne tematy. Jeśli chcecie, mogę napisać, jak to wyglądało u nas jeszcze kilka tygodni temu.
Spokojnych i nudnych ciąż! Obyście wszystkie wytrwały do końca!
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy