Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kijanka wrote:Ja mam jedne z tego sklepu: https://brightboho.com/pl/3-sklep
Też nieciążowe, ale najfajniejsze które kiedykolwiek miałam. Stan mają dużo wyższy niż na zdjęciach.
Jestem niewysoka i spokojnie naciągam je pod sam biust. Niestety są koszmarnie drogie, ale wzory i jakość materiału naprawdę świetne. Aż się zastanawiam nad zakupem kolejnych. Bo jak mam mieć spodnie, które mi po ciąży będą zalegać w szafie, to lepiej mieć legginsy, w których będę chodzić też po ciąży2017 #1
2019 #2
-
Kijanka wrote:A o tym nie pomyślałam
sisi lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Agi83 wrote:Dziewczyny meczy mnie teraz ten temat. Napiszcie proszę jakie macie wyniki glukozy na czczo plis...
U mnie wyszło 84.
Byłam mega pozytywnie zaskoczona, bo poprzedniego dnia moja dieta opierała się na różnorakich słodkich wypiekach .
Boję się, że będę miała problem z tą glukozą, bo poleguję w łóżku i lubię jeść czekoladę. I lody. Staram się sobie narzucać jakieś ramy, ale różnie to wychodzi.
Mama ginekolog pisała, że na czczo w ciąży ma być poniżej 90. Ale w poprzedniej ciąży wyszło mi chyba 96 i nikt nic nie mówił.
Agi83 lubi tę wiadomość
-
Agi83 wrote:Dziewczyny meczy mnie teraz ten temat. Napiszcie proszę jakie macie wyniki glukozy na czczo plis...
Agi83 lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Kupiłam sobie w Lidlu 2 pary dżinsów ciążowych, po 18.99 za parę. Kurczę, co za wygoda, nawet sobie nie zdawałam sprawy, jak bardzo uciskały mnie nawet zwykłe spodnie na gumce.
-
U mnie glukoza na czczo 71. Jestem po badaniach prenatalnych:) niepotrzebnie się martwiłam brakiem ciążowego brzucha- maluch ma się dobrze, mierzy 58 mm i wg CRL termin porodu to 10 listopada. Mimo wymiotów przytyłam do 51 kg więc bardzo mi ulżyło. Naprawdę czuję niewyobrażalną ulgę.
Dzyzia, Agi83, Kijanka, Kropka89, Marta.MP, Domcias, Moni**, Zlaania1, kudłata, MagdRy, Esti, Szczesliwa_mamusia, Paula_30, sisi lubią tę wiadomość
9 DPO- 10,5/14 DPO- 261 /16 DPO- 701/ 21 DPO-4785
-
Coś nie mogłam napisać wczoraj nic. U nas po badaniach wszytsko ok. Dzidzi o tydzien starsze wg. Usg. Ale narazie trzymamy się terminu z om. Crl-74mm
Spirit mogę poprosić o wpisanie z datą 4.11. płci nie znamy jeszcze a jestem z Lublina.Moni**, Dzyzia, Domcias, Kijanka, Zlaania1, kudłata, MagdRy, Esti, sisi lubią tę wiadomość
-
Dawno mnie nie było i pewnie mnie nawet nie pamiętacie. Jakoś znikłam z braku czasu, później hasła zapomniałam, ale już od kilku dni nadrabiam zaległości i oto jestem
Czy można mnie dopisać do terminu na 11.11?
Jeśli chodzi o odzież ciążową, to ja w poprzedniej ciąży "męczyłam" się dość długo w odzieży zwykłej. Teraz już od miesiąca chodzę w spodniach, które kupiłam w c&a. A getry mam z poprzedniej ciąży. Ulga wielka W sumie to pamiętajcie, że po ciąży też jeszcze chwile śmiga się w odzieży ciążowej, bo jednak nie od razu wszystko znika.
-
Ja jakoś w 5tc miałam 112. Lekarz dal mi glukometr i przez kilka tygodni mierzylam cukier 4xdziennie. Praktycznie zawsze mialam na czczo za wysoki, gdzies ok. 92-96. Po posiłkach było ok. W 10tyg znowu robiłam morfologie i cukier wyszedł 90. Ulżyło mi bardzo, bo lekarz powiedział, ze jeśli bedzie dalej wysoki pomimo diety to trzeba będzie insuline wprowadzic. Ja tez się bardzo boje igiel i nie wiem jak mialabym wstrzykiwac sobie insuline... Teraz tez raz na jakis czas mierze cukier na czczo i mam w granicach 90-96.
Dziewczyny, które stosują luteine dopochwowa - czy mimo tego, ze macie wodniste uplawy to odczuwacie dodatkowo suchość? Ja od dwoch dni nie mogę normalnie zaaplikowac sobie tej tabletki, bo mam tak strasznie sucho...Agi83 lubi tę wiadomość