Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agi, strasznie mi przykro25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyDziewczyny od kilku dni mam taki mocno żółty śluz ale nic mnie nie swędzi ani nie piecze. Czy to mimo wszystko może być infekcja? W poniedziałek wybieram się na wymaz ale zastanawiam się czy mogę kupić coś bez recepty już teraz?
MagdRy lubi tę wiadomość
-
Ewelina92 wrote:Ja miałam dziś wizytę u lekarki w związku z moim pęcherzem. Niby wyniki są ok, ale w związku z tym, że mam objawy parcia na pęcherz i częste oddawanie moczu to przepisała mi Monural.
Niby nie powinnam kwestionować zaleceń lekarza, ale w ulotce jest napisane, że w ciąży się tego nie stosuje... I bądź tu człowieku mądry...
Ja niestety mam to samo, moj gin kazał mi brać co 8h no spe i łykać żuravit, no i zrobić badania moczu. Mam nadzieje, ze mi przejdzie, bo czuje dyskomfort i jakby ból jajnikow 😔 -
Kurczaczek89 wrote:Ja niestety mam to samo, moj gin kazał mi brać co 8h no spe i łykać żuravit, no i zrobić badania moczu. Mam nadzieje, ze mi przejdzie, bo czuje dyskomfort i jakby ból jajnikow 😔
Ja zrobię sobie jeszcze posiew moczu w przyszłym tygodniu. Też biorę Żuravit, ale dyskomfort pozostaje.
Także Ty też rób czym prędzej badanie moczu--wtedy wszystko będzie jasneSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualnyHej. Ja po wizycie. Maluszek ma 5,8cm. Przyziernosc na granicy,kość nosowa ledwo widoczna:-( ale lekarz powiedział,żebym sie puki co nie martwila,bo dziecko troszkę dziwnie ułożone. W poniedzialek mam usg na nfz,wiec moze bedzie lepiej ulozone. Co do płci, to nie wiem. Ciężko określić. Za 4tyg moze bedzie wiadomo.
A o to fota
Nie wiem,czemu bokiem sie wstawilo. Te raczki mnie rozbroily.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 19:28
Kurczaczek89, Domcias, sisi, Ewelina92, Kropka89, diana0501 lubią tę wiadomość
-
izabel_ka wrote:Dziewczyny od kilku dni mam taki mocno żółty śluz ale nic mnie nie swędzi ani nie piecze. Czy to mimo wszystko może być infekcja? W poniedziałek wybieram się na wymaz ale zastanawiam się czy mogę kupić coś bez recepty już teraz?
A bierzesz luteine? Ja przy niej mam czasami żółty śluz. -
nick nieaktualny
-
izabel_ka wrote:Dziewczyny od kilku dni mam taki mocno żółty śluz ale nic mnie nie swędzi ani nie piecze. Czy to mimo wszystko może być infekcja? W poniedziałek wybieram się na wymaz ale zastanawiam się czy mogę kupić coś bez recepty już teraz?
Ja również, niemal od samego początku, mam takie zoltawe uplawy, na wkladkach właśnie żółtej barwy. Czasami jaśniejsze. I też bez żadnego pieczenia czy swedzenia. Lekarz mówił mi, że tak może się zdarzac. Dopóki nie ma innych objawów to nie ma się czym przejmować, tak ja usłyszałam -
Szczesliwa_mamusia wrote:Hej. Ja po wizycie. Maluszek ma 5,8cm. Przyziernosc na granicy,kość nosowa ledwo widoczna:-( ale lekarz powiedział,żebym sie puki co nie martwila,bo dziecko troszkę dziwnie ułożone. W poniedzialek mam usg na nfz,wiec moze bedzie lepiej ulozone. Co do płci, to nie wiem. Ciężko określić. Za 4tyg moze bedzie wiadomo.
A o to fota
Nie wiem,czemu bokiem sie wstawilo. Te raczki mnie rozbroily.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_30 wrote:A jaka przyziernosc?
No zobaczymy. Ogolnie jestem dobrej mysli. W 4d wygladal cudownie. Nozki,raczki cudnie machal tak raczkami,jak lekarz naciskal na brzuch,jakby chciał pokazac,dajcie mi spokójsisi lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:2,21. Norma do 2,5. Reszta wszytsko dobrze. Mozg ok,kregoslup ok. Żołądek ok. Przeplywy,serduszko ok.
No zobaczymy. Ogolnie jestem dobrej mysli. W 4d wygladal cudownie. Nozki,raczki cudnie machal tak raczkami,jak lekarz naciskal na brzuch,jakby chciał pokazac,dajcie mi spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 19:52
-
A bierzesz luteine?
-
Szczesliwa_mamusia wrote:2,21. Norma do 2,5. Reszta wszytsko dobrze. Mozg ok,kregoslup ok. Żołądek ok. Przeplywy,serduszko ok.
No zobaczymy. Ogolnie jestem dobrej mysli. W 4d wygladal cudownie. Nozki,raczki cudnie machal tak raczkami,jak lekarz naciskal na brzuch,jakby chciał pokazac,dajcie mi spokój
Poczytaj sobie artykuł dotyczący NT :
https://mamaginekolog.pl/oznacza-podwyzszona-przeziernosc-karkowa-nt/Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️