Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia78 wrote:Odebrałam wynik bety-5941 w 6 tydzień 0 dni. To chyba za mało??
Teraz żałuje ze go zrobiłam😔
Na dodatek dziś zauważyłam ślady krwi w śluzie, krew jest czerwona. Mało, ale jest
Tsh jest 2,58, tez nie za dobrze.
Napisałam SMS do lekarza, kazał przyjechać o 20,30. Mam wiec przyspieszona wizytę dziś, wcale tego nie planowałam.
Z nerwów zaraz padnę.2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnyMisia78 wrote:Odebrałam wynik bety-5941 w 6 tydzień 0 dni. To chyba za mało??
Teraz żałuje ze go zrobiłam😔
Na dodatek dziś zauważyłam ślady krwi w śluzie, krew jest czerwona. Mało, ale jest
Tsh jest 2,58, tez nie za dobrze.
Napisałam SMS do lekarza, kazał przyjechać o 20,30. Mam wiec przyspieszona wizytę dziś, wcale tego nie planowałam.
Z nerwów zaraz padnę. -
Byłam na wizycie, jest zarodek 6mm z ciałkiem żółtym 4,9mm i bijące serduszko 118/min ❤ tp z usg 5.11, z om 1.11, ale wedlug mojego gin zostajemy póki co przy 1.11. I na kolejnej wizycie za 3 tyg karta ciąży i reszta papierologii
Ani0nka, Spirit, madixxx, Kurczaczek89, Kaczorka, Cecylia, Maija, natki89, Lajni85, Anja89, mademoisellewe, Holibka, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izabelka każdy maluszek urośnie w swoim czasie nie nakręcaj się ❤️
Listopadowa mama cudowne wieści! -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Patuniek, tu - przynajmniej na razie- bywam rzadko. Głównie pojawiam się na 'moich' wątkach ze starą gwardią
Ale tak... udało się i póki co wygląda to wszystko dość optymistycznie. Aktualnie czekam na wizytę serduszkową i liczę, że wtedy ciut odetchnę, bo średnio raz dziennie wynajduję sobie powód do zmartwień
Reset, pamiętam, jak zakładałyście wątek dla dinozaurówJa wtedy ze zbyt małym stażem się nie wpisywałam w wątek, więc nie miałam odwagi tam Ci czegoś pisać
Ale trzymam kciuki, możesz mi wierzyćreset lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Jest serduszko, ciąża młodsza o tydzień
Jasna91, Kaczorka, kudłata, karma, Spirit, Maija, brzankaa, Ig004, Lajni85, Kimsik, natki89, OlivkowaMama, ListopadowaMama, anqa123, Aishha, Cecylia, mademoisellewe, VianEthel2, Inesitka, Ani0nka, oska_m, Magdalen, sisi, Ochmanka lubią tę wiadomość