Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myślałam,żeby dokumentować sobie tak ciążę co tydzień ale nie mam żadnej obcisłej sukienki zajrzę może na stronę Sinsaya, oni mają tanie ciuchy.
-
nick nieaktualnyAudreyyy wrote:Myślałam,żeby dokumentować sobie tak ciążę co tydzień ale nie mam żadnej obcisłej sukienki zajrzę może na stronę Sinsaya, oni mają tanie ciuchy.
-
Chanela wrote:Ja dziś byłam na wizycie kontrolnej. Młody ma już 285 gram i jest ciut starszy bo dziś było 18t5d A wyszło 19t2d. Jest ułożony pośladkowo Ale to jeszcze ma czas żeby się poobracac. Podobno dzieci na tym etapie tak lubią.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja planuje sobie zrobic sesje ciazowa. Ale dopiero gdzies we wrzesniu. W 1 ciazy nie robilam. Mam tylko kilka zdjec zrobionych przez meza,ale on fatalnie robi zdjecia. W tej postanowiłam sobie zrobic. Na pamiatke
-
Ja mam dzisiaj usg na 17 30. Well being+gender scan które trwa jakieś 5 min więc bez żadnych pomiarów. Nie wiem czemu ale mam złe przeczucia, od 3 dni prawie w ogóle nie czuję malucha, mam nadzieję, że to przez podniesione łożysko na przedniej ścianie, a nie coś innego.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
nick nieaktualny
-
Audreyyy wrote:Szczerze mówiąc to nie przepadam za tymi sesjami a niektóre mnie wręcz obrzydzają. Dla mnie ciąża to fizjologia ale nie wszystko co fizjologiczne jest piękne. Może jakieś zdjęcie na pamiątkę pyknę na jesieni, ale w normalnych ciuchach, nie pozowane. Oczywiście każdy robi jak mu się podoba, ja tylko piszę o sobie.
Audreyyy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAudreyyy wrote:Szczerze mówiąc to nie przepadam za tymi sesjami a niektóre mnie wręcz obrzydzają. Dla mnie ciąża to fizjologia ale nie wszystko co fizjologiczne jest piękne. Może jakieś zdjęcie na pamiątkę pyknę na jesieni, ale w normalnych ciuchach, nie pozowane. Oczywiście każdy robi jak mu się podoba, ja tylko piszę o sobie.
-
nick nieaktualnyW ogole uwazam,ze ciąża to taki stan,gdzie właśnie brzuszek można nosić z dumą. A nie ze wstydem. I pięknie podkreślony wyglada pięknie. Oczywiście, ze nie kazda kobieta bedzie wygladac kwitnaco w ciazy. Brzuszki tez sa rozne. Ale ogólnie uwazam,ze to piekny stan.
-
nick nieaktualnyAudreyyy wrote:Szczerze mówiąc to nie przepadam za tymi sesjami a niektóre mnie wręcz obrzydzają. Dla mnie ciąża to fizjologia ale nie wszystko co fizjologiczne jest piękne. Może jakieś zdjęcie na pamiątkę pyknę na jesieni, ale w normalnych ciuchach, nie pozowane. Oczywiście każdy robi jak mu się podoba, ja tylko piszę o sobie.
-
Ciaza to straszny stan i nikt mi nie wmówi ze jest inaczej.😉nic przyjemnego w tym stanie nie widze,może dlatego ze złe się czuje.chcislabym żeby dzidziuś był już po tej stronie 😀co do brzucha to go nie mam za dużego.nie przytyłam ani pół kg😳ale obcisłych ciuchów dla podkreślenia nosić nue będę.ale ja już stara jestem.i wole żeby jsk najmniej osób wiedzialo😬wie ten kto ma wiedzieć.zdjec nienawidzę i nie robię wogole.z poprzedniej ciazy mam kilka ale wyglądam fatalnie.ale pamiątka jest😉pomarudzilam trochę 😂to dlatego ze leze w lozku i nie jestem w pracy.puls ciagle wysoki.
-
Bo mój suwaczek liczy sobie co chce i jak chce ostatnio to zauważyłam Ale jakoś nie chce mi się nowego szukać.
Mi się podobają te sesje brzuszkowe Ale mój wygląd w ciąży już nie bardzo. Ja nie mam takiego pięknego małego brzuszka, wygląda jakbym przytyla więc taka sesję sobie odpuszczę. W poprzedniej ciąży też raczej nie wyglądała pięknie i lekko tylko jak słonik. -
Chanela wrote:Mi pokazuje suwaczek 18t6d
A wy dziewczyny jak widzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 11:48
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
sisi wrote:U mnie Twój pokazuje 17+2 🤷♀️😉
A wy dziewczyny jak widzicie? -
Ciąża to chyba bardzo indywidualna sprawa więc tak samo dotyczy to sesji ciążowej. Jak się kobieta źle czuje, to sesja która będzie upamiętniała jej "męki" chyba nie jest dobrym pomysłem. Chyba że ktoś się dobrze czuje, wygląda lepiej niż wcześniej lubi zdjęcia to dlaczego nie! Jak najbardziej.
Ze zdjęciami jest tak że dużo zależny od pomysłu, fotografa. Widziałam bardzo ładne ciążowe sesje, ale widziałam takie które są po prostu niesmaczne.
Ja się akurat dobrze czuję i lubię zdjęcia, może nie jakieś sesje ale lubię mieć pamiątki i w ogóle. Ale np mój brzuch jest brzydki, cały siniakach więc mało fotogenicznyChanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślę, ze to nie zależy od tego czy ładnie wyglądamy w ciąży czy nie, tylko od gustu i smaku fotografa:) ciąża jest piękna i jeśli będzie potrafił to ująć to nawet w wersji słonika będziemy wyglądać pięknie:) Tak samo jak ze ślubami, to jest piękne wydarzenie, ale często zdjęcia są kiczowate i wstyd pokazać/oglądać.
Ja się czuje bardzo dobrze z moim małym brzuszkiem, ale czekam z niecierpliwością aż urośnie. To moja pierwsza ciąża, ale mogę wam już powiedzieć że uwielbiam być w ciąży!