Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My nie mamy imienia mi się sporo podoba a dla męża nic a dla teściowej to już kompletnie. Coma ja jakoś nie wiem jakie imię dla dziewczynki mogłoby być brzydkie ciężko mi takie znaleźć owszem są takie co się mi bardzo nie podobają ale nie powiedziałabym że są brzydkie tyle tylko że nie w moim guście albo kojarzą mi się z czyimś psem np.
-
Domcias wrote:My tez się wstrzymalismy z witaminami. Po porodzie będę rozmawiać z pediatrą, żeby doradzila co i w jakich dawkach podawać dziecku.
A jesli chodzi o zakupy w aptece, my zamwialismy w sumie na 3 razyPodliczajac wszystko razem wychodzi jakieś 700zł 🤤 w tym termometr
Domcias lubi tę wiadomość
-
U nas Nikodem i tez kojarzy się każdemu z jednym😁a dziewczynka była by Milena i tez kojarzy mi się z jednym a mianowicie z piosenka Kasi nisowskiej „Milena to dzi..a”😳😬 i co z tego.nie patrze na takie skojarzenia.ma mi się podobać i juz😜na szczęście mężowi Nikos się spodobało 💪ale Upał.wiatrak niw nadąża .w nowym domu koniecznie klimatyzacja bo inaczej się w dzisiejszych czasach nie da😜ale ciezko będzie w tej kwestii męża przekonać.
-
mao wrote:Ja dzisiaj tez miałam wizytę i u mnie niestety mały uparciuch cały czas leży miednicowo 🙈 Oswajam w głowie myśl, że będzie musiała być CC... chociaż mam jeszcze cichą nadzieję, że się odwróci prawidłowo🙈Plus do tego moja szyjka się skróciła z 4,1 na 3,5 i jestem tym faktem lekko przerażona... dr kazała mi zmniejszyć aktywność i jak najwiecej leżeć 😞
Spokojnie mój pierwszy synek obrócił się dopiero w 34 tygodniu!Także czas jest zawsze
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie tak myślałam, żeby wybrać 3 imiona i jak zobaczymy córeczkę to wtedy "dopasujemy"
narazie mamy 2 - Emilia i Natalia. Mąż bardziej stawia na Emilkę. Mnie jeszcze podoba się Marta lub Martyna, ale mężulek sie nie zgadza... Więc póki co zastanawiamy się pomiedzy tymi dwoma.
-
Zdycham dzisiaj normalnie... cały dzień siedzę pod wiatrakiem, a jak tylko sie ruszę to upocona jestem, jakbym przynajmniej maraton przebiegła. Do tego jakos dziś strasznie odczuwam parcie na pęcherz jak chodzę i jakiś ból dupy mam, dosłownie 😅
Od wczoraj piorę dziecięce ciuszki i akcesoria. Została jeszcze na jutro jedna pralka do puszczenia i pozniej jeszcze tylko reczniki wypiore. Prasowac będę jak już będą mebelki, narazie upchalam byle jak w komodzieZrobiłam sobie też dziś liste wyprawkowa do szpitala i połowę rzeczy juz mam spakowane, głównie kosmetyki i art. higieniczne, więc jestem nawet z siebie dumna i dzień mogę zaliczyć do udanych pod względem dzidziusiowych przygotowań 😃
mrt87, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Trochę się zmartwilam. Zwymiotowalam cały obiad. Otworzyłam lodówkę i mnie pociaglo Ale nie spodziewałam się że wszystko zwymiotuje
Później na kolację zjadłam tylko suchego tosta bo się bałam cokolwiek zjeść Ale chwilę potem znów to.wszystko zwymiotowałam. Teraz mnie trochę brzuch pobolewa. Ja przez całą ciążę tylko raz wymiotowalam więc to co dziś się dzieje mnie martwi. -
Ładne te Wasze imiona! najważniejsze, by się nam rodzicom podobało, reszta komentujących może co najwyżej zaakceptować i musi jakoś z tym żyć
Nam jeszcze zanim zaczęliśmy starania podobały się Mikołaj dla chlopca a Adela dla dziewczynki. Także odkąd wiemy że bąbel jest chłopcem nazywamy do Mikolaj.
Dla dziewczynki imię bym wybierala dluzej i na pewno nie obeszloby się bez sprzeczek, bo mojemu narzeczonemu niekoniecznie ale mi podobają się wszystkie te imiona po naszych babciach i prababciach, - Marcelina, Eleonora, Cecylia, Krystyna, Adela -
U mnie będzie Marcel , a dziewczynka miała być Amanda. Ale jeszcze może mi się odwidzi. Zastanawiałam się też nad Mikołajem. Pierwszy syn Michał.
Przykład z życia to adwokat Douglas Bigosiński 🤣🤣🤣coma, Domcias lubią tę wiadomość
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁