Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj, ja też uwielbiam golonke
Żeberka i boczek też
Wczoraj za to robiłam placki ziemniaczane, ostatnio już sama nie wiem, na co mam ochotę, ale podpasowaly.
Ja czuję się gorzej niż w poprzednich ciazach, a dziś zaliczylam pierwsze wymioty
Dziś ratują mnie ogórki i sok pomarańczowy.
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Chciałam się przywitać ponownie. Zaczęłam wątek a potem znikam bo Zaczęłam się czuć jak 💩💩💩💩💩💩
U mnie ciaza 🦄🦄 ostatnie 4 tyg to wstyd przyznać ale chyba przespałam 🙄
Wymiotów nie mam. Apetytu brak, ale non stop muszę mielić gęba bo mi nie dobrze. Tragiczne zmęczenie, potrafiłam wstać po 8 a około 11 spać 3h 🙈 przerwa i odnowa
💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Ale chyba trochę lepiej bo dochodzi do mnie ze jest kwarantanna i się zaczynam nudzić.. chyba lepiej się czuje 🤭
Jest jakis post o ciążach 🦄🦄? Pozdrawiam Zona męża ii Virad oraz inne które mogłam ominąć !kkasia, żona_męża, Virad, Czykoty, blair. lubią tę wiadomość
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Macey wrote:U mnie ciaza 🦄🦄 ostatnie 4 tyg to wstyd przyznać ale chyba przespałam 🙄
Jest jakis post o ciążach 🦄🦄? Pozdrawiam Zona męża ii Virad oraz inne które mogłam ominąć !
Widze, że nie tylko mnie senność dopadła 😉 co prawda nie śpię aż tyle, ale zwyke zaliczam drzemkę w ciągu dnia 😁
Co do postu dla bliźniakowych mam 2020, to tak, jest, ale cisza tam jak makiem zasiał 🙈 chyba jest nas niewiele tutaj 🙈
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
AnnaIzabela wrote:Hej wam
Przywitałam się to i się pożegnam. Wczoraj dostałam silnego krwawienia i skurczy i nie mam wątpliwości, że moja ciąża się skończyła..
Obym zamknęła listę tych, którym się nie udało..
Może jeszcze nic straconego. Jedz na usg.
✊✊✊
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
AnnaIzabela wrote:Hej wam
Przywitałam się to i się pożegnam. Wczoraj dostałam silnego krwawienia i skurczy i nie mam wątpliwości, że moja ciąża się skończyła..
Obym zamknęła listę tych, którym się nie udało..
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.