LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
paulity wrote:Dziewczyny które przyjmujecie zelazo bierzecie dodatkowe wit c ? Bo podobno lepiej się przyswaja , a mi lekarz nic nie mówił
Ja nie biore, ale jak tylko mam to popijam zelazo sokiem pomaranczowym zamiast woda.paulity lubi tę wiadomość
-
Asia11 wrote:A ja trochę z innej beczki. Któraś z Was szukała jakiś czas temu beżowej farby do ścian bez różowego refleksu. Czy znalazłaś w końcu odpowiednią? Stoję właśnie przed tym samym wyborem.
Asiu, w końcu stanęło na takim bardziej szarym niż beżowym, wybraliśmy beckers colour - caffe latte. Jest inny niż na próbniku, jaśniejszy, mam nawet wrażenie, że to bardziej złamana biel, niż beż. Ale ładny. Ciężko mi go opisać - nie szukaliśmy już dalej, bo rozwalają mnie ceny próbek. Jak mam testować jeszcze x kolorów po 5 zyla, to już wolę mieć neutralny Magnat w serii od Szelągowskiej ma ładne beże, ale z kolei próbek wcale nie ma do wielu, więc olałam temat całkiem, bo w ciemno farby nie kupię
Co do narzekaczy, to Dżasta współczuję, ale przynajmniej psycholożka szpitalna widzę na luzie. Jak się swojej pożalsięborzeliściasty psycholożce pożaliłam na jakikolwiek temat, albo porównywałam do innych kobiet w ciąży, to ciągle mnie zbywała tekstami, że INNE PANIE MAJĄ PRAWO DO SWOICH UCZUĆ TAKICH A TAKICH I NIE MAM PRAWA OCENIAĆ. Tyle, że w tym samym momencie ona oceniała MNIE, że oceniam innych xD No cyrk. Ciągle dumam nad zmianą. Miałam mieć terapię 2x w tygodniu, potem zrobiło się 1x w tygodniu, a potem nagle, że pani na urlop na miesiąc jedzie. Po miesiącu sms, że spotkamy się za kolejne 17 dni, bo jej w pracy nie ma. Fajnie, nie? Pozostawić ciężarną z zaburzeniami lękowymi na 2 mc bez opieki - graaatuuuluuuję! Jeszcze ja jestem typem, który sobie jakoś radzi, ale to jest w przyszpitalnej poradni, więc.. co muszą czuć ludzie w extremalnych kryzysach? Nie wiem. Wolę nie myśleć o tym.
Byłam ostatnio na wizycie u ginekolożki mojej i pierwszy raz się dowiedziałam jaką mam długość szyjki ponad 4 cm! Taka dumna z siebie byłam, że zapomniałam spytać o wagę maleństwa Ale pyszczka nie pokazał Taki przez to niedosyt czuję.
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
Dżasta, powiedz jej, żeby przestała pierdolić bo uszy więdną, to może sama poprosi o zmianę sali xDd
Sóweczka, Ultra-Dżasta, MamaTrójki, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngelaaaa wrote:Dziewczyny można używać jakiś żel do seksu ? 😁 Jakoś tak sucho u mnie i po tej infekcji chyba będzie trzeba trochę w gumce i chciałabym żeby były lepsze warunki 🙈🙈 no i czy po infekcji taki żel niezaszkodzi?
-
Zazdro. Akuratnie dziś mam ochotę na seks a tu dupa. Kategoryczny zakaz, zero orgazmów (bo skurcze i plamienia) a tak się chce. Co robić 🤷♀️. Zostaje tylko chłopa zadowolić 😅, niech chociaż on ma dobrze 😆.
Sóweczka, Angelaaaa, Olo323 lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
nick nieaktualnyUltra-Dżasta wrote:Zazdro. Akuratnie dziś mam ochotę na seks a tu dupa. Kategoryczny zakaz, zero orgazmów (bo skurcze i plamienia) a tak się chce. Co robić 🤷♀️. Zostaje tylko chłopa zadowolić 😅, niech chociaż on ma dobrze 😆.
Ja mam jutro wizytę, ale wiem, że będzie dobrze 😊
M przyjechał i jeszcze tydzień będzie w domu, więc korzystamy ile się da 🤣
-
Angelaaaa wrote:Dziewczyny można używać jakiś żel do seksu ? 😁 Jakoś tak sucho u mnie i po tej infekcji chyba będzie trzeba trochę w gumce i chciałabym żeby były lepsze warunki 🙈🙈 no i czy po infekcji taki żel niezaszkodzi?
-
Sóweczka wrote:M przyjechał i jeszcze tydzień będzie w domu, więc korzystamy ile się da 🤣
No to superancko 🥳, dziecię będzie zadowolone z kołyski 😂🤣.
Boże, już bym poszła z tego szpitala ale raz, że czekam na wypis (nie chce mi się specjalnie jutro jechać) a dwa, że jeszcze obiad (cebula roku) 😂. A w domu czekają na mnie pierogi 😍. Objem się jak 🐷🐽.
A, i muszę pamiętać, by zakupić sobie na szpitalne wizyty walizkę na kółkach. Do porodu się przyda taka walizeczka jak nic.11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
nick nieaktualnyUltra-Dżasta wrote:No to superancko 🥳, dziecię będzie zadowolone z kołyski 😂🤣.
Boże, już bym poszła z tego szpitala ale raz, że czekam na wypis (nie chce mi się specjalnie jutro jechać) a dwa, że jeszcze obiad (cebula roku) 😂. A w domu czekają na mnie pierogi 😍. Objem się jak 🐷🐽.
A, i muszę pamiętać, by zakupić sobie na szpitalne wizyty walizkę na kółkach. Do porodu się przyda taka walizeczka jak nic.
Mmmmmniam pierogi 😋 zjadłabym ruskich - przepraszam UKRAIŃSKICH 😁
Nosia nie liczę kalorii, ale ogolnie chyba nie dużo skoro w ogóle nie tyję, ważę tyle co schudłam i w zależności co zjem to mam 700g wiecej, ale później spada znowu do tego co było 🤷
-
Angelaaaa wrote:Dziewczyny można używać jakiś żel do seksu ? 😁 Jakoś tak sucho u mnie i po tej infekcji chyba będzie trzeba trochę w gumce i chciałabym żeby były lepsze warunki 🙈🙈 no i czy po infekcji taki żel niezaszkodzi?
Pytałam się gina jak byłam w Polsce to mówił że można. Ja mam jakiś wegański. Takie bez zapachow i ekstra bajerów chyba najzdrowsze. -
nick nieaktualnyJoanne wrote:U mnie sex umarł dawno temu śmiercią naturalną 😅 Nawet jakiś suplement diety temu swojemu zamówiłam na podniesienie libido ale chyba bez wizyty u lekarza się nie obejdzie ale już po przeprowadzce i jak nam te wszystkie stresy trochę miną.
A może to hormony w ciąży tak na Ciebie działają i dodatkowo stres? Po ciąży wszystko wyjdzie na prostą, jak sądzisz??
-
nick nieaktualnyJoanne wrote:U mnie sex umarł dawno temu śmiercią naturalną 😅 Nawet jakiś suplement diety temu swojemu zamówiłam na podniesienie libido ale chyba bez wizyty u lekarza się nie obejdzie ale już po przeprowadzce i jak nam te wszystkie stresy trochę miną.
-
Joanne wrote:U mnie sex umarł dawno temu śmiercią naturalną 😅 Nawet jakiś suplement diety temu swojemu zamówiłam na podniesienie libido ale chyba bez wizyty u lekarza się nie obejdzie ale już po przeprowadzce i jak nam te wszystkie stresy trochę miną.
U mnie w poprzedniej ciąży mąż bał się uprawiać sex 🙈 szczególnie na koniec ciąży 🥴Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Sóweczka wrote:Ale to Ty masz problem czy Twój M??
Mi libido spadło właśnie przez niego bo wiem że nie ma na co liczyć a nawet jak już się zdarzy to, serio, po 30 sekundach ma wytrysk. Więc nawet zaczynać nie chcę bo po co😉 Zobaczymy z tym suplementem czy coś się zmieni, ale myślę że trzeba będzie do lekarza. Bo on ma dopiero 32 lata a nie 80🤦🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2022, 15:52
-
Sóweczka wrote:Mmmmmniam pierogi 😋 zjadłabym ruskich - przepraszam UKRAIŃSKICH 😁
Nosia nie liczę kalorii, ale ogolnie chyba nie dużo skoro w ogóle nie tyję, ważę tyle co schudłam i w zależności co zjem to mam 700g wiecej, ale później spada znowu do tego co było 🤷 -
nick nieaktualnyJoanne wrote:Mi libido spadło właśnie przez niego bo wiem że nie ma na co liczyć a nawet jak już się zdarzy to, serio, po 30 sekundach ma wytrysk. Więc nawet zaczynać nie chcę bo po co😉 Zobaczymy z tym suplementem czy coś się zmieni, ale myślę że trzeba będzie do lekarza. Bo on ma dopiero 32 lata a nie 80🤦🏻♀️