LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzisiaj mamy równy miesiąc do terminu. Zaraz jadę do lekarza, ciekawe co powie na ułożenie miednicowe....
A dziś z moim starszakiem kończyliśmy ogarniać pokoik maluszka. Jest taki zaangażowany w pomóc, mówi że cieszy się że już niedługo będzie braciszek. Ale jak będzie w praktyce.... to się okaże.
Mam dziwne przeczucie, boję się tej dzisiejszej wizyty. Nawet dopakowalam walizkę do szpitala. Oby stała jeszcze z 2/3tygodnie.KaroInka, Sóweczka, Asia11, Angelaaaa, Joanne, Olo323, Altair, kamilamhm lubią tę wiadomość
-
Co do maści to ja mam bepanthen baby, co do bóli podbrzusza okresowych mam praktycznie codziennie 🤷🏼♀️
Moja młoda drugi dzień jakaś spokojna… Tylko wczoraj już jak zaczęła później brykać to jak szalona, a dziś dużo mniej …kid_aa lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie! Rozwarcie na 3 palce, skierowanie do szpitala. Oczywiście jestem cała w nerwach bo niby człowiek chciał ale teraz druga strona medalu: zostawiam swoje maluchy w domu 😭 serce pęka mimo ze mają najlepszego tatę na świecie!😭 dziewczynki ważą 2500 i 2800 💪 trzymajcie proszę kciuki za nas!
meggie94, Anita2022, Kalli95, Nosia, Sóweczka, Asia11, Ultra-Dżasta, Angelaaaa, KaroInka, MamaNl, Tony, olanowak90x, Joanne, Decemberry, Scandi-B, Mlina, Strata, kid_aa, Olo323, Altair, kamilamhm lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:Ja po wizycie! Rozwarcie na 3 palce, skierowanie do szpitala. Oczywiście jestem cała w nerwach bo niby człowiek chciał ale teraz druga strona medalu: zostawiam swoje maluchy w domu 😭 serce pęka mimo ze mają najlepszego tatę na świecie!😭 dziewczynki ważą 2500 i 2800 💪 trzymajcie proszę kciuki za nas!
Trzymamy kciuki i czekamy na wieści! -
nick nieaktualny
-
MamaTrójki! Trzymam kciuki! Będzie super! 😍 Tata i dzieciaki sobie poradzą!
Dawaj znać, jak tylko będziesz mogła!
Kuźwa, aż mnie ciary przeszły 😳 a Młody zaczął fikać 😂. Masakra, jak się zestresowałam 😅.11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
MamaTrójki wrote:Ja po wizycie! Rozwarcie na 3 palce, skierowanie do szpitala. Oczywiście jestem cała w nerwach bo niby człowiek chciał ale teraz druga strona medalu: zostawiam swoje maluchy w domu 😭 serce pęka mimo ze mają najlepszego tatę na świecie!😭 dziewczynki ważą 2500 i 2800 💪 trzymajcie proszę kciuki za nas!
Aż mi się gorąco zrobiło z wrażenia 🤭
Daj nam znać co i jak 😍
Powodzenia ❤️Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
-
Wszystko będzie dobrze kochana. Dziewczynki świetnie sobie poradzą podobnie jak tata z maluchami zawsze ma starszaka do pomocy - u mnie chłopcy dużo z wnukiem do dziś się bawią i pomagają także liczę ze i z bratem będzie tak samo 😅😅😅
Czekamy na wieści z niecierpliwością 🙃🙃Olo323 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak wyglądają Sączące się wody płodowe? Ja mam co jakiś czas moment że jakby coś wypłynęło ale idę do WC a tam taki śluz żółtawy jakby poprostu jakby od luteiny coś takiego
-
O matulu, MamaPiątki, trzymamy kciucki!! Bądź dzielna!
Woohoo! 🥳🥳🥳🥳Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
Marta93 wrote:Dziewczyny jak wyglądają Sączące się wody płodowe? Ja mam co jakiś czas moment że jakby coś wypłynęło ale idę do WC a tam taki śluz żółtawy jakby poprostu jakby od luteiny coś takiego
-
Marta93 wrote:Dziewczyny jak wyglądają Sączące się wody płodowe? Ja mam co jakiś czas moment że jakby coś wypłynęło ale idę do WC a tam taki śluz żółtawy jakby poprostu jakby od luteiny coś takiego
Ja w poprzedniej ciąży miałam tak że co dosłownie 3 minuty siku mi się chciało i jak siadałam na ubikacje to takie chlupniecie poszło kilka razy i potem skurcze miałamMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️