LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Meggie, gratulacje! Ale duża dziołcha! Jakbyś dotrzymała do terminu, to chyba by miała z 4,5 kg Baaaardzo się cieszę, że wszystko w porządku
Dżasta, faktycznie pomyliłam Cię z Joanne, bo macie ten sam avatar
Ja dzisiaj się obkupiłam w groch łuskany, boczek wędzony parzony i kiełbaskę... W niedzielę zrobię tę grochówkę. Nawet od teściowej pożyczyłam gigantyczny garnek, bo w moim, to znowu by wyszły 4 porcje, a ja mam chęć na zrobienie na zapas Nie wiem, czy zupy się mrozi w sumie...kamilamhm lubi tę wiadomość
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
meggie94 wrote:Wiktoria jest już z nami, waży 3930 g i ma 55 cm długości 🙂 Urodziła się przez CC o 16:40, wymęczyła mamę, bo od 9:30 była kroplówka i skurcze, aż do pełnego rozwarcia, ale niestety główka nie chciała wejść do kanału, po skurczu się cofała i lekarz zadecydował o CC.
Jestem wycieńczona dzisiejszym dniem, wiec na wszelkie wiadomości będę odpisywać kiedy indziej ❤️
Gratulacje!! ❤️
Jaka duża dziewczynka 😀
Odpoczywajcie, zasłużyliście 🥰👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
meggie94 super informacja, gratulacje! 😍 Tak myślałam, że pewnie już jesteście razem 😊. Cieszcie się sobą i odpoczywajcie 😍🥰!
MamoTrojki, jak tam u Was sytuacja? 😁
Nie, nie cierpię na bezsenność. Wstałam siku i znów zaczęły się skurcze 😅. Bardziej intensywne ale powinny zaraz przejść 😆.11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Meggie ogromne gratulacje 😍😍 odpoczywajcie!
My od wczoraj w domku! Pierwsza nocka za nami, nie było najgorzej ale mogło być lepiej 😂 dzieciaki zachwycone dzidziusiami 🥰 ale powiem Wam ze połóg to zło… taki wylew hormonów jakich w ciąży nawet nie było.. mam milion zmartwień i popadam w hipochondrię chyba, boje się okropnie chorób i tego ze np mogłybyśmy wrócić do szpitala, boje się rozłąki z dziećmi… No masakra 🙈 najchętniej odcięłabym sie od całego świata!Asia11, kamilamhm, Olo323, Kalli95, Angelaaaa, MamaNl, Ultra-Dżasta, Altair lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:Meggie ogromne gratulacje 😍😍 odpoczywajcie!
My od wczoraj w domku! Pierwsza nocka za nami, nie było najgorzej ale mogło być lepiej 😂 dzieciaki zachwycone dzidziusiami 🥰 ale powiem Wam ze połóg to zło… taki wylew hormonów jakich w ciąży nawet nie było.. mam milion zmartwień i popadam w hipochondrię chyba, boje się okropnie chorób i tego ze np mogłybyśmy wrócić do szpitala, boje się rozłąki z dziećmi… No masakra 🙈 najchętniej odcięłabym sie od całego świata! -
MamaTrójki wrote:Meggie ogromne gratulacje 😍😍 odpoczywajcie!
My od wczoraj w domku! Pierwsza nocka za nami, nie było najgorzej ale mogło być lepiej 😂 dzieciaki zachwycone dzidziusiami 🥰 ale powiem Wam ze połóg to zło… taki wylew hormonów jakich w ciąży nawet nie było.. mam milion zmartwień i popadam w hipochondrię chyba, boje się okropnie chorób i tego ze np mogłybyśmy wrócić do szpitala, boje się rozłąki z dziećmi… No masakra 🙈 najchętniej odcięłabym sie od całego świata!
To ważne, co piszesz, dziękuję Ci za to. Chyba odpowiednio wcześniej zarezerwuję wizytę u psychiatry, żeby krótko po porodzie od razu się skonsultować. Trzymaj się mocno!kamilamhm lubi tę wiadomość
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
nick nieaktualnyJa miałam ktg jak teraz w szpitalu wylądowałam, a tak to nie miałam i nawet skierowania nie miałam bo akurat miałam mieć wizytę we czwartek i poród w poniedziałek, a Engel zawsze mi usg robi i serduszko sprawdza i wszystkie przepływy
Nosia lubi tę wiadomość
-
Meggie gratulacje! Ale duża dziewczyna 😊 Mama Trójki super ze juz w domku, a hormony się za chwilę uspokoją.
Co do KTG w poprzednich ciążach miałam dopiero na porodówce a obie w terminie a teraz w poniedziałek zobaczymy bo mam wizytę.
Jaka ja jestem dzisiaj szczęśliwa wreszcie wczoraj nastał koniec remontów 😁 Jeszcze ubrania do szafy muszę poukładać ale dzisiaj mam dzień lenia i odpoczywam. Jak ponad tydzień wytrzymałam z ubraniami porozwalanymi w gabinecie to jeszcze chwilę mogą leżeć 😅🤣🤣Tony, kamilamhm, Decemberry, Sóweczka lubią tę wiadomość
-
Mi lekarz powiedział, ze w 37 tygodniu pierwsze KTG i co tydzień robic az do terminu porodu. Jesli KTG w terminie porodu ok to kazal przyjechać po tygodniu. A potem juz co 2 dni. On niestety KTG mi nie zrobi. Przepływy, usg, serduszko, szyjka, łożysko itp. zawsze sprawdza na wizycie. Kolejna mam za 2 tyg. Nie wiem ile mała waży bo nie waży jej na kazdej wizycie. Zważy dopiero za 2 tygodnie.
-
Ja mialam ktg pierwsze teraz na ostatniej wizycie, to bylo wtedy 34+4
Mega smieszne uczucie 😅
A jak z iloscia wizyt na koncowce u Was?
Ja sie teraz widzialam w srode z lekarka prowadzaca, 3.11 mam wizyte kwalifikujaca do cc i potem juz czekanie na porod. Troche mnie to zaskoczylo, myslalam, ze wiecej jest wizyt pod koniec ciazy 😅 ale moze to tez zalezy od indywidualnych preferencji lekarza?Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
Ja wizyty nie miałam już 3 tygodnie, kolejna za 2 tyg. Ale mój lekarz jest w trakcie egzaminów specjalizacyjnych, ostatni ma w przyszłym tygodniu a potem już będzie cały czas ale i tak rodzę w innym szpitalu niż on pracuje, więc na ktg będę się umawiać z moją położną.
-
Decemberry wrote:Ja mialam ktg pierwsze teraz na ostatniej wizycie, to bylo wtedy 34+4
Mega smieszne uczucie 😅
A jak z iloscia wizyt na koncowce u Was?
Ja sie teraz widzialam w srode z lekarka prowadzaca, 3.11 mam wizyte kwalifikujaca do cc i potem juz czekanie na porod. Troche mnie to zaskoczylo, myslalam, ze wiecej jest wizyt pod koniec ciazy 😅 ale moze to tez zalezy od indywidualnych preferencji lekarza?
Jeśli nic się nie dzieje to przeważnie norma że co 4 tygodnie wizyty ☺️Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️