LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tony, trzymam kciuki!
Aga300, za Ciebie również!
Strata, współczuję. Szybko się rozwinęła infekcja. Ma gorączkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2022, 02:43
Aga300 lubi tę wiadomość
40 lat, kilka lat starań
Gyncentrum Ostrawa:
X 2021 - AZ, CB
III 2022 - AZ, beta: 8dpt -7,4; 10dpt - 22; 15dpt-279, 17dpt - widoczny pęcherzyk, 21dpt-2594, 26dpt jest , badania prenatalne I, II i III trym - ok.
XI 2022 - Synek już na świecie -
Strata wrote:Dziewczyny nie lekceważcie katru u maluchów.
U nas w piątek pierwsze częstsze kichanie. W sobotę siorabanie noskiem- wizyta na sorze, ale osłuchowo czysty.
Dziś- zmiany osłuchowo, szpital, antybiotyk.
Jestem załamana. Czekam na obchód i jakieś informacje co mu jest i jaki jest plan działania. Ale nie mogę patrzeć jak się męczy....Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Joanne wrote:Mała kilka godzin spędziła z ojcem i nawet mu nie płakała. Zjadła z butli, poszła spać i cisza. Wzięłam ją na karmienie bo cyce miałam jak kamienie a ta z cyca na cyca a jak odkładałam to płacz. W końcu przy cycu też płacz bo z tego przejedzenia chyba kolek dostała. Wkurzyłam się że dziecku tylko z cycem się kojarzę, że matka polka krowa dojna i aż się rozryczałam.
I czasami ten głupi fejsbuk nawet wstrzeli się z czymś mądrym, pożytecznym, pięknym... Mi dało do myślenia, podniosło na duchu. Wrzucam więc bo może któraś z Was też właśnie tego potrzebuje ❤️
Joanne lubi tę wiadomość
-
MamaTrójki wrote:Współczuje bardzo 😔 moja Diana jest pod respiratorem od wczoraj, rozumiem Twój stres jak nikt inny.
Co się stało ?.😢😢 Bardzo współczuję. Ale musisz się stresować kochana
Trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia 🙏 jeśli potrzebujesz się wygadać pisz śmiało 😞Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Marta93 wrote:Potrzebowałam czegoś takiego ❤️😍
Więc cieszę się że pomogło. U mnie nastawienie po tym tekście się zmieniło bardzo. Dla naszych Kruszynek jesteśmy całym światem🥺
Mama Trójki bardzo współczuję. Strata Wy również trzymajcie się dzielnie. Ja myślałam że Mała dzisiaj ma gorączkę i serducho z przerażenia mi biło jak szalone, a co mówić w Waszej sytuacji.
Tony mam nadzieję że już jesteś po porodzie i wszystko jest ok❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie skończyło się na cc - wszystko szło bardzo powoli, przy 7cm nastapil jakis kryzys, szyjka obrzękła i nie było szans że to pójdzie. Mnie zaczęło strasznie boleć, mialam dreszcze, zo przestało działać i zdecydowaliśmy o natychmiastowym cięciu. Ze mną wszystko ok, choć znieczulenie zaczyna puszczac więc noc pewnie będzie ciężka.
Laurka jest śliczna i słodka, pierwsze dwie godziny spędziła z tatusiem który już się zakochał 🥰 ja jeszcze potrzebuje czasu na rozbudzenie uczuć, za dużo emocji. Dziękuję za kciuki!!!Ultra-Dżasta, Angelaaaa, Aga300, Decemberry, KaroInka, Nosia, Kalli95, Scandi-B, Asia11, Sóweczka, Joanne, Altair lubią tę wiadomość
-
Sóweczka mała ma ostatnią szansę na wyjście po dobroci tej nocy, jutro już mam być na czczo i balonik.
Bardzo Wam dziękuję za kciuki dziewczyny ❤️
Tony, widocznie tak miało być z tym CC. Też się stracham, ale trzeba zaufać lekarzom. Bardzo się cieszę i z całego serca gratuluję. Jesteście już bezpieczne, odpoczywajcie i dzięki za wiadomość 😊Decemberry, Nosia, Scandi-B, Tony, Altair lubią tę wiadomość
-
Tony ogromne gratulacje! Byłaś bardzo dzielna ❤️
Aga kciuki mocne! ✊🏻
Strata i MamaTrojki niesamowicie współczuje i mam nadzieje, że Wasze maluchy szybko wrócą do zdrowia. Zwłaszcza u Ciebie MamaTrojki żeby Dianka z tego wyszła i przestała ciagle zwiedzać szpitaleScandi-B, Tony lubią tę wiadomość
-
Tony gratulacje, najażniejsze że już po i obyło się bez komplikacji. Dobrze że piszesz o rozbudzaniu uczuć, dla mnie to obok samwego porodu duża zagadka.
Aga powodzenia jutro! Oby poszło szybciuto.
Ja mam termin na 6.12 wtedy mam się stawić w szpitalu na dalsze decyzje.
Tony lubi tę wiadomość
-
Matko jedyna dziewczyny, życzę Wam, żeby Wasze Maleństwa jak najszybciej wróciły do zdrowia!!!
Tony - gratuluję!!
Aga - powodzonka jutro!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2022, 22:21
Tony lubi tę wiadomość
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g