LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Takaja12 wrote:Ja nie słyszałam o pokrzywie, ale w sumie czego bym nie chciała dotknąć to się okazuje ze nie powinnam 🫣
Kiedyś jak nie było internetu kobiety jadły prawie wszystko i miały spokojniejsza głowę 😅
Ja się staram nie zwariować w tym wszystkim ale powoli tracę kontrole😵💫
Powiedzcie jak czesto jecie w te upały? Ja wogole nie mam apetytu...koło 11 zjadłam śniadanie i dopiero zaraz będę jadła obiad i tak myślę czy nie głodzę tego mojego szkraba, ale po prostu leżę I zdycham nawet nie chce mi się iść do lodówki
Wydaje mi się, że trzeba się wsłuchać też trochę w organizm, sam sobie najlepiej dozuje. Jak nie czujesz głodu to nie ma co w siebie na siłę wpychać. Jak badania i waga sa w normie to jest ok
-
Hej,
Boli mnie dzisiaj brzuch jak leżę na lewym boku. Kiedy przekręcam się na prawy ból magicznie znika. Czy któraś z Was wie o co chodzi?
Ja mam różnie. Potrafię być głodna co 2 godziny lub wcale przez cały dzień. I weź tu babo bądź mądra... -
Cześć, podsyłam link na furę 3w1 cybex eos basic 1550 zł
https://babyhit.pl/product-pol-69424-Cybex-Eos-Basic-3w1-Wozek-Gleboko-Spacerowy-Rama-Czarna-Adaptery-Fotelik-Aton-B2-I-size-Lava-Grey.html?curr=PLN&country=1143020003&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gad_source=1&gbraid=0AAAAAC9fAu3IE_aviyeQ6nOYnCwSFfdTa
Sama się nad nim zastanawiam- jakieś opinie ? Ktoś coś ? ☺️ -
Bibi24 wrote:Cześć, podsyłam link na furę 3w1 cybex eos basic 1550 zł
https://babyhit.pl/product-pol-69424-Cybex-Eos-Basic-3w1-Wozek-Gleboko-Spacerowy-Rama-Czarna-Adaptery-Fotelik-Aton-B2-I-size-Lava-Grey.html?curr=PLN&country=1143020003&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gad_source=1&gbraid=0AAAAAC9fAu3IE_aviyeQ6nOYnCwSFfdTa
Sama się nad nim zastanawiam- jakieś opinie ? Ktoś coś ? ☺️
Uważajcie z babyhit, bo prawie 3 tygodnie czekałam na wysłanie paczki. Najpierw podzielili zamówienie na pół i wysłali same takie drobiazgi typu szczoteczka do ząbków, nożyczki itp. Oczywiście z ich strony cisza, nawet nie poinformowali, że nie przyjdzie całość. W końcu jak dopytywałam to podawali coraz to nowe terminy wysyłki, oczywiście już ostateczne, zasłaniając się opóźnieniami w dostawie z winy producenta. Postraszyłam ich UOKiKiem i w końcu kazałam anulować zamówienie i zwrócić pieniądze. Oczywiście żadnych opóźnień z winy producenta nie było, bo zapytałam u źródła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca, 18:51
Bibi24 lubi tę wiadomość
-
Natalia K wrote:Hej,
Boli mnie dzisiaj brzuch jak leżę na lewym boku. Kiedy przekręcam się na prawy ból magicznie znika. Czy któraś z Was wie o co chodzi?
Ja mam różnie. Potrafię być głodna co 2 godziny lub wcale przez cały dzień. I weź tu babo bądź mądra...
Mialam tak samo z prawym bokiem, fizjo mi to rozmasowała i jest zdecydowanie lepiej, ale teraz zaczęła boleć lewa strona. Na szczęście kolejna wizyta już w piątek. -
Jenny93 wrote:Uważajcie z babyhit, bo prawie 3 tygodnie czekałam na wysłanie paczki. Najpierw podzielili zamówienie na pół i wysłali same takie drobiazgi typu szczoteczka do ząbków, nożyczki itp. Oczywiście z ich strony cisza, nawet nie poinformowali, że nie przyjdzie całość. W końcu jak dopytywałam to podawali coraz to nowe terminy wysyłki, oczywiście już ostateczne, zasłaniając się opóźnieniami w dostawie z winy producenta. Postraszyłam ich UOKiKiem i w końcu kazałam anulować zamówienie i zwrócić pieniądze. Oczywiście żadnych opóźnień z winy producenta nie było, bo zapytałam u źródła.
Dzięki za info 💚Jenny93 lubi tę wiadomość
-
Też Was chciałam zapytać o opinie w sprawie bólu w dolnej części brzucha, ale widzę że każda na coś cierpi, więc po prostu postarajmy się nie martwić. Póki lekarze nie alarmują i nie mamy krwawień, chyba wszystko jest ok. Po prostu w naszych brzuchach trwa praca na dwa etaty- tam się nikt nie opierdziela! Tam się życie rodzi!
Niaha, mogłabyś zmienić mi termin wizyty na 22.07? Dzięki!Karmen, Elasure, Niaha, Takaja12 lubią tę wiadomość
-
Bibi24 wrote:Cześć, podsyłam link na furę 3w1 cybex eos basic 1550 zł
Sama się nad nim zastanawiam- jakieś opinie ? Ktoś coś ? ☺️
Byłam w baby hit... Oglądałam bo skusiła mnie cena... ( Jakieś 3 tyg temu był za 1899 więc cena bajka)...Jednak wygrał balios S lux.. eos jest dla nas za sztywny, typowo miejski...a nasza droga spacerowa jest nierówna z dziurami , kamyczkami itpWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca, 20:23
Bibi24 lubi tę wiadomość
-
Takaja12 wrote:Ja nie słyszałam o pokrzywie, ale w sumie czego bym nie chciała dotknąć to się okazuje ze nie powinnam 🫣
Kiedyś jak nie było internetu kobiety jadły prawie wszystko i miały spokojniejsza głowę 😅
Ja się staram nie zwariować w tym wszystkim ale powoli tracę kontrole😵💫
Powiedzcie jak czesto jecie w te upały? Ja wogole nie mam apetytu...koło 11 zjadłam śniadanie i dopiero zaraz będę jadła obiad i tak myślę czy nie głodzę tego mojego szkraba, ale po prostu leżę I zdycham nawet nie chce mi się iść do lodówki
Jeśli naprawdę tak mało jesz, zawsze możesz kupić paski do pomiarów ketonów w moczu (50szt ok.20zł).
Sprawdzisz, czy organizm nie "głoduje" - tu możesz poczytać czym są i o co chodzi.
Jeśli się pokażą ketony w moczu, myślę że szybciej się zmobilizujesz aby jeść.
Nie ma co ukrywać -dziecka raczej nie zagłodzisz.
Ale Twoj organizm odczuje brak posiłków.
Ja mam różne dni, chciałabym czasem zjeść coś innego niż z diety. Ale wiem, że na dłuższą metę bardzo mi służy takie regularne jedzenie.
Zadbaj o was, choćby kup jogurt proteinowy z Lidla w tubce i wypij- zawsze to jakieś kalorie, a zimny jest i dobry.Takaja12 lubi tę wiadomość
-
Uff, po USG ☺️ U nas wszystko w najlepszym porządku! 370 gram niuni. Z tej radości i stresu opchnęłam paczkę żelków i teraz mam wyrzuty sumienia, ale krzywa cukrowa dopiero za parę tygodni, więc spróbuję to ogarnąć xD z rzeczy które polecam na brak apetytu, to w LIDL są fajne chrupki proteinowe
Niaha, Galena, Przedszkolanka123, Paima, juss92, Jenny93, MonReve96, MaggLbn, Natalia K, Pati2804, Elasure, agatka06, KarolinaAnastazja, Asioreq, Bibi24, czaranna, miska122, Bruised, pandzia 🐼, Takaja12, Makija lubią tę wiadomość
-
Kciuki zaciśnięte Kamsi, Bee90 🍀🍀
Elasure, agatka06, Paima, juss92, KarolinaAnastazja, Asioreq, Bibi24, bambari, Natalia K, MaggLbn, Bruised, Jenny93, pandzia 🐼, Takaja12, Makija lubią tę wiadomość
-
Dołączam to tych, które na brak apetytu nie mogą narzekac. Szczególnie że śniadaniem nie mogę zwlekać.
Znalazłam jakieś przepisy na koktajle pietruszkowe, ponoć mają dużo żelaza. Dzisiaj zacznę, co prawda wolę słodkie obecnie, ale wyjdzie mi to na dobre 😆Takaja12 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny podobno dzisiaj w Rossmannie żółte metki - biustonosze do karmienia za 15zł, Mustela na rozstępy 16zł, onlybio serum na biust 6zł. Ja nie pójdę, bo czekam na kuriera z sensorami, ale daję Wam znać
czaranna, juss92, Gusta Blu, MaggLbn, KarolinaAnastazja, Przedszkolanka123, Bibi24, Jenny93, Takaja12 lubią tę wiadomość
-
miska122 wrote:Dziewczyny podobno dzisiaj w Rossmannie żółte metki - biustonosze do karmienia za 15zł, Mustela na rozstępy 16zł, onlybio serum na biust 6zł. Ja nie pójdę, bo czekam na kuriera z sensorami, ale daję Wam znać
-
Hej My wczoraj po połówkowych, wszystko ok. W poniedziałek doktorek mnie nastraszył, że Młoda powyżej 99 centyla, 550g, duży obwód brzucha, a na połówkowych 450g i wszystko około 50 centyla. Ciekawa teraz jestem który lekarz był bliżej prawdy. Obstawiam, że ten na połówkowych, bo to jeden z lepszych specjalistów od usg w okolicy.
Elasure, KarolinaAnastazja, Przedszkolanka123, Natalia K, Niaha, Bibi24, miska122, juss92, MaggLbn, Asioreq, Takaja12, Pati2804, Makija lubią tę wiadomość
Starania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Cześć dziewczyny
A jakieś biustonosze z usztywnieniem do karmienia plus size macie jakieś strony polecone? Mam 110pod biustem aktualnie -
miska122 wrote:Dziewczyny podobno dzisiaj w Rossmannie żółte metki - biustonosze do karmienia za 15zł, Mustela na rozstępy 16zł, onlybio serum na biust 6zł. Ja nie pójdę, bo czekam na kuriera z sensorami, ale daję Wam znać
Byłam w 3 rossmannach rano i wszystko z żółtą metką wyprzedane 🥲 -
U mnie w Rossmannie też nic nie było.
Zdałam sobie sprawę, że pewnie nie zdążymy przeprowadzić się w tym roku (deweloper ma opóźnienie) i mocno weszło mi robienie miejsca dla bobasa. Wyrzuciłam dwa worki ubrań. Te co są już za małe i inne na "po ciąży" popakowalam w worki próżniowe. I w sumie zwolniła się komoda. Jutro wezmę się za kolejną komodę taka z przydasiami i innymi pierdolami.
Jestem z siebie dumny, że tyle zrobiłam się też już zmęczona, więc już nic dziś nie robię 😆juss92, Niaha lubią tę wiadomość
-
Waflut wrote:Byłam w 3 rossmannach rano i wszystko z żółtą metką wyprzedane 🥲
Chyba ludzie polują na otwarcie 🙈 u nas tak w Lidlu było przy promocjach, ludzie przed 6 czekali na otwarcie 🙈😂