LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Sparky wrote:Melduję się po wizycie. Z malutką wszystko w porządku, 2535 g, podskoczyła na 55 centyl 🫣 Szyjka zamknięta, długa na 3 cm. Miałam dzisiaj pobrane wymazy na GBS. Póki co nic się nie zanosi na poród 🤭 Następna, ostatnia już wizyta umówiona na 6.11. Wtedy doktor zadecyduje, czy mam się stawić na indukcję do szpitala 8. czy 12.11. 😱
Będziesz miała indukcję z jakiegoś konkretnego powodu? -
Przedszkolanka123 wrote:Dziewczyny pełnia za moment. Coś czuję, że będzie ciekawie na forum. 🤔🤩
Bardzo bym chciała, żeby na mnie zadziałała, no ale nic się nie dzieje 😅 -
Natalia K wrote:Mi się śniły 4 pogrzeby dzisiaj a mojej mamie, że rodze 🙈 Czy pełnia mogła mieć na to wpływ?
Pewnie, że tak pełnia lubi psocić ze snami. Mi też już głupoty weszły w sny, chyba już wolę nie spać. Do tego młody bardzo aktywny w brzuszku mnie obudził co się nie zdarza. Po za tym, że jest aktywniejszy to ruchy przybrały na sile więc pewnie coraz to mniej miejsca już ma🤭Natalia K lubi tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
zulka kciuki zaciśnięte aby wizyta w szpitalu przebiegła po Twojej myśli ❤️
Dzisiaj witamy 🌕 krwawy księżyc 🌚 (podobno zwiastuje wysyp porodów 😁🍀) zobaczymy jak będzie u nas 🥰Jenny93, Elasure, czaranna, Przedszkolanka123, Sparky, MaggLbn, agatka06, Pati2804, KarolinaAnastazja, Paima, Natalia K, zulka, pandzia 🐼, juss92 lubią tę wiadomość
-
Ja nie spałam przez ten księżyc 😱
-
Niaha wrote:Też co chwilę się budziłam 😅
Jesteśmy wilkołakami 😅Niaha lubi tę wiadomość
-
U mnie też pospane na raty ale z taką długą szyjką to nawet bie łudzę się na żadną akcję. Teraz jestem na etapie byle nie 1go listopada urodzić 😂
Pełnia uderzy o 13:27 😁 ktoś się szykuje dziś na porodówkę?
@Miska jak tam u Ciebie dalej wyciszone?
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Elasure wrote:U mnie też pospane na raty ale z taką długą szyjką to nawet bie łudzę się na żadną akcję. Teraz jestem na etapie byle nie 1go listopada urodzić 😂
Pełnia uderzy o 13:27 😁 ktoś się szykuje dziś na porodówkę?
@Miska jak tam u Ciebie dalej wyciszone?
Ja nie śpię codziennie, brzuch boli i zupełnie nic innego się nie dzieje 🙈
Zawsze mam problem ze snem w pełnię, ale teraz to dzień jak co dzień 🤭
W ogóle z pierwszym synem miałam termin na pełnię, ale chciał być szybszy 😊
Co do porodów, oczywiście nie ma co sobie robić nadziei że to dzisiaj jeśli nic nie rusza, ale znam przypadek, gdzie lekarz rano powiedział że nie zanosi się na poród, a wieczorem byłem już po 🫣😂Przedszkolanka123, Elasure, czaranna, Niaha, Jenny93, Pati2804, KarolinaAnastazja, zulka, juss92 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 😊
No ja Wam powiem że wieczorem miałam pietra 1 raz, mały mnie tak świdrował od środka że nie mogłam spać, to że jest niesamowicie ruchliwy i te ruchy są już momentami bardzo bolesne to raz, ale wczoraj miałam wrażenie że sam sobie szyjkę otwiera, tak mnie tam kuło jakby mi ktoś w szyjkę milion igieł wbijał dobre 2h-3h, ale na szczęście sie uspokoiło, chodziłam co chwilę do wc sprawdzać czy już plamię czy jeszcze nie 🙈 więc był schiz bo to jeszcze trochę za wcześnie.
A znając moje szczęście im dłużej będę chodziła to później urodzę po terminie i stanie na głowie nie pomoże 🤣🤣🤣 -
miska122 wrote:Ja nie śpię codziennie, brzuch boli i zupełnie nic innego się nie dzieje 🙈
Zawsze mam problem ze snem w pełnię, ale teraz to dzień jak co dzień 🤭
W ogóle z pierwszym synem miałam termin na pełnię, ale chciał być szybszy 😊
Co do porodów, oczywiście nie ma co sobie robić nadziei że to dzisiaj jeśli nic nie rusza, ale znam przypadek, gdzie lekarz rano powiedział że nie zanosi się na poród, a wieczorem byłem już po 🫣😂
Ja też jestem tym przypadkiem, jednego dnia badanie i komentarz że z tą szyjką to 2 tyg pochodzę, następnego dnia odeszły mi wody, na ip szyjka gładkamiska122 lubi tę wiadomość