LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z maleństwami, moja ma zaledwie 50 cm i dopiero dziś w domu okazało się, że nasze śpiworki są na nią za duże. Wszystkie są w najmniejszych rozmiarach, ale mimo to Mała się w nich topi! W czym śpią wasze kruszyny? W szpitalu spała w rożku, ale ten poszedł do prania i nie wiem co robić. Dziś pół nocy nie spałam sprawdzając, czy może normalnie oddychać w śpiworku…
-
Gusta Blu wrote:Dziewczyny z maleństwami, moja ma zaledwie 50 cm i dopiero dziś w domu okazało się, że nasze śpiworki są na nią za duże. Wszystkie są w najmniejszych rozmiarach, ale mimo to Mała się w nich topi! W czym śpią wasze kruszyny? W szpitalu spała w rożku, ale ten poszedł do prania i nie wiem co robić. Dziś pół nocy nie spałam sprawdzając, czy może normalnie oddychać w śpiworku…
Ja zrobilam z kocyka taki ala rozek i w tym jej najwygodniej. Śpiworka nir uznaje w ogole.. -
Kochane moje dziś ja proszę o kciuki 🙏
Jestem już na porodówce mam 4 cm rozwarcia, obudziły mnie po 2 skurcze, odszedł czop i pojawiło się sporo krwi i trochę wód z racji dodatniego gbs postanowiłam jechać na ip bo skurcze co 5 minut i brykam sobie już na piłce 😁
Mam nadzieję że pójdzie szybko 😊bambari, Czarna Dalia, Sparky, Waflut, Niaha, pandzia 🐼, monii, miska122, redken, Wero0707, juss92, Natalia K, Bibi24, Fania017, MaggLbn, Kofinka, Jenny93, Gusta Blu, Przedszkolanka123, Makija, Ilona.. lubią tę wiadomość
-
czaranna wrote:Kochane moje dziś ja proszę o kciuki 🙏
Jestem już na porodówce mam 4 cm rozwarcia, obudziły mnie po 2 skurcze, odszedł czop i pojawiło się sporo krwi i trochę wód z racji dodatniego gbs postanowiłam jechać na ip bo skurcze co 5 minut i brykam sobie już na piłce 😁
Mam nadzieję że pójdzie szybko 😊
Brykaj brykaj, szybkiego i wymarzonego porodu 🍀🤞
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Gusta Blu wrote:Dziewczyny z maleństwami, moja ma zaledwie 50 cm i dopiero dziś w domu okazało się, że nasze śpiworki są na nią za duże. Wszystkie są w najmniejszych rozmiarach, ale mimo to Mała się w nich topi! W czym śpią wasze kruszyny? W szpitalu spała w rożku, ale ten poszedł do prania i nie wiem co robić. Dziś pół nocy nie spałam sprawdzając, czy może normalnie oddychać w śpiworku…
U nas też spiworek za duży, otulacze dostaliśmy ale nasz lubi wolne ręce. Mamy 2 rożki, do środka
jeszcze kocyk i pacjent zadowolony, na drzemki mamy kokon on to dopiero robi robotę na przytulny sen 🤭.
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Galena wrote:Gratulacje!!! Jak tam Twoje samopoczucie po cesarce?
Coraz lepiej, dziękuję, chociaż początek nie był lekki. Teraz tylko doraźnie przeciwbólowe tabletki i można już trochę sprawniej funkcjonować ❤️ Już nie mogę się doczekać aż wyjdziemy do domu.
Niestety mimo wielu (naprawdę wielu i bardzo bolesnych) prób nie udało się rozkręcić laktacji jeszcze i pampersy były suche - musieliśmy dokarmiać mm, ale trudno. Najważniejsze żeby mała była najedzona, wszystko inne po prostu liczy się mniej 🙂Elasure lubi tę wiadomość
-
Ooo doczekałaś się ❤️ kciuki za sprawna akcje 🤞 -
Czaranna, kciuki za dobry, bezproblemowy poród 🤞🏼🥰
GustaBlu, moja mała śpi w rożku, podobnie jak Elasure mam dwa i wymieniam jak jeden jest w praniu. W ciągu dnia, jak mam małą na oku, to śpi pod bambusowym kocykiem. -
Też mam kruszynkę i u nas najlepiej sprawdza się póki co tulik. Mały się super uspakaja i w końcu dzięki niemu możemy spać 🙈 w dzień za to śpi w rozku albo owijam go kocykiem
Czarna no nareszcie Twoja kolej!! Powodzenia 🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2024, 07:47
-
Kciuki zaciśnięte 🍀🍀🍀 -
nick nieaktualnyGusta Blu wrote:Dziewczyny z maleństwami, moja ma zaledwie 50 cm i dopiero dziś w domu okazało się, że nasze śpiworki są na nią za duże. Wszystkie są w najmniejszych rozmiarach, ale mimo to Mała się w nich topi! W czym śpią wasze kruszyny? W szpitalu spała w rożku, ale ten poszedł do prania i nie wiem co robić. Dziś pół nocy nie spałam sprawdzając, czy może normalnie oddychać w śpiworku…
Moja spała w śpiochu przykryta kołderką. Nie nawidzi być owinięta ani w śpiworze 😅 -
nick nieaktualnyczaranna wrote:Kochane moje dziś ja proszę o kciuki 🙏
Trzymam kciuki ❤🎉 -
Czaranna ✊🏼✊🏼😍2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 Gabriela 2890g 54cm 💖
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Bibi24 wrote:Miska
Pytaliście co było u Was przyczyną ? My też jesteśmy na antybiotyku w szpitalu ale u nas to wyszło przy okazji innych badań - i co się okazuje zaraziliśmy się w szpitalu ale nie wiadomo w którym momencie -
-
Mam nadzieję że pójdzie szybko 😊 -
Kciuki! 🍀🍀🍀🍀 Oby poszło szybko i sprawnie! -
@czaranna kciuki za dobry poród 🍀🍀🍀
U nas mała śpi w rożku. W dzień przykrywam ją kocykiem ale wtedy zawsze ktoś na nią zerka. Też mamy śpiworek ale mam wrażenie, że się w nim topi póki co.