X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LISTOPAD 2024 ❤️🍼
Odpowiedz

LISTOPAD 2024 ❤️🍼

Oceń ten wątek:
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez myśl przeszło, że może coś go faktycznie bardzo boli. Podaliśmy pedicetamol (bo wyczytałam, że podaje się nie tylko na gorączkę, ale jak jest lekki lub umiarkowanym ból) i pomogło, po 15 minutach uspokoił się i zasnął.

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Kofinka Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam o rytmie dnia i widzę, że w większości wasze dzieci ładnie śpią… mój ma sen nocny max 8 h - w tym wybudza się na jedzenia 2-3 razy.
    Tj idzie spać o godz 20-21 potem karmienie 23:30, 2-3 iiii ok 4-5 budzi się wyspany i normalnie ma aktywność. Czekam na wydłużenie snu nocnego do 10-11h już bez względu na to ile pobudek na karmienie bo ta aktywność w środku nocy jest męcząca. Próbowałam później kłaść spać ale gdzie tam pada o 20 . Dzisiaj ma 10 tyg. Jak u was było z całkowitym snem nocnym? Kiedy się wydłużył do 10-11 h, pamiętacie?

• Jenny93 Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha wrote:
    Przez myśl przeszło, że może coś go faktycznie bardzo boli. Podaliśmy pedicetamol (bo wyczytałam, że podaje się nie tylko na gorączkę, ale jak jest lekki lub umiarkowanym ból) i pomogło, po 15 minutach uspokoił się i zasnął.

Hmmm może serio ząbki? Może niekoniecznie być już widać na zewnątrz. Też będę dalej obserwować. Ja też dosyć szybko ząbkowałam bo miałam niecałe 4 miesiące

age.png
  • miska122 Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zęby za wcześnie. Oczywiście zdarzają się wyjątki i bardzo wczesne ząbkowanie, ale zazwyczaj to okolice 6 miesiąca. U nas był 9 🙈 a ślinienie i wkładanie rączek do buzi jest naturalne na tym etapie 😊

Czy Wasze maluchy kombinują już coś z obrotami?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego, 23:01

Hashimoto, IO, hiperinsulinemia
    Czynnik V (R2), MTHFR C677T, PAI-1 4G - hetero

10.19 - cb
    02.20 - cp, wycięty jajowód
    04.21 - II
    7.12.21 - Aleksy 53cm, 2680 g <3
    7/8.23 - cb
    age.png
    15.2.24 - II
    30.10.24 - Maksym 56cm, 3800 g <3 💙
    age.png
  • Takaja12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 01:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tak samo od kilku dni zmienił totalnie rytm snu. Jak wcześniej usypiał 23 i spał do 9 z jednym karmieniem o 6 tak teraz od 16 jest placz niewiadomo o co chodzi czy jesc czy spać rzuca się ją ryba bez wody i jak w końcu o 19 usnie to spi tak do północny lub 1 i pozniej pobudki już co 3 h.
    Nie powiem wieczór wolny spoko jest ale te pobudki o 24, 3 i 6 czasem juz poczatek dnia...odzwyczaiłam się😬. Wolałam o 9 zaczynać dzien 😅

age.png
‹‹ 741 742 743 744 745
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ