X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LISTOPAD 2024 ❤️🍼
Odpowiedz

LISTOPAD 2024 ❤️🍼

Oceń ten wątek:
  • Polaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oczy przemywam codziennie rano.

Czy mleko odciągnięte z różnych dni rozmrożone można zlać w jedną porcję? Bo mam np dwa worki z różnych dni po 80 ml i czy mąż np karmiąc mógłby zlać w jedną butle żeby mieć 160ml?

age.png
  • Wero0707 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My robimy przemywanie kilka razy dziennie, bo Gabi ropieje oczko. Lekarka nie stwierdziła nic poza zatkanym kanalikiem, który mamy masować. Jak długo tak może być, też nie wiem 🫣

age.png
  • Elasure Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waflut wrote:
    Dziewczyny szybkie pytanie, czy wy dalej przemywacie dzieciakom oczy solą fizjologiczną? Robię to codziennie rano i wieczorem i nie mam pojęcia do jakiego wieku się to robi 🙈

Szczerze to ja nie zrobiłam tego ani razu, położna powiedziała że jak nic się nie dzieje to żeby nie ruszać więc nie ruszałam🫣

Natalia K lubi tę wiadomość

age.png

👩 37lat
    AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
    Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
    KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
    🧔‍♂️ 35 lat
    IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
    HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78

10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
    14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waflut wrote:
    Dziewczyny szybkie pytanie, czy wy dalej przemywacie dzieciakom oczy solą fizjologiczną? Robię to codziennie rano i wieczorem i nie mam pojęcia do jakiego wieku się to robi 🙈

Ja też tylko rano

Do koedy będę robić? Jak skończę zapasy soli 🤪😄

1️⃣8️⃣☘️

👱‍♀️ 27lat
    🩹IO'24 = - 10kg
    ▪️Drożne jajowody▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ❌1%morfologia ▪️Reszta ponad normę ▪️HBA 80%▪️ SCD 23%▪️ C1

12.2023 IUI ❌️
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    Beta 39🔸️ 111🔸️605🔸️1447

12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wero0707 wrote:
    Dziewczyny, czy któraś już miała kręcza albo bóle pleców przy KP? Czym się smarować? Widzę, że oczywiście wszystkie ulotki okraszone słowami , żeby nie stosować 🫣 od Fastum po maść z żywokostem. Wjechała póki co maść tygrysia, ale ona akurat rzeczywiście ma dość intensywny zapach i tu bym miała wątpliwości najbardziej, bo sam skład no to błagam jakiś mentol i cynamon 😅 (choć też znalazłam info, że nie można)

Od ortopedy dostałam zielone światło na ibuprofen do smarowania.

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
‹‹ 743 744 745 746 747
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ