LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Waflut wrote:Polecić nie mam jakiej, ale za to mogę napisać czego totalnie nie polecam 🙈 miałam z cuddles collection i była okropna. Twarda, mały albo z niej zjeżdżał, albo ona się przesuwała pod nim. Dobrze, że kupiłam używaną za grosze na Vinted, bo byłabym wściekła, że wydałam na to pieniądze. W ogóle mi się totalnie nie sprawdziły poduszki. Próbowałam tamtą, tą ciążową, zwykłe podkładałam. Najlepiej karmi mi sie jednak bez niczego.
Ja karmie na zwykłym podłużnym jaśku a poduszka do karmienia leży w kącie 😅pandzia 🐼 lubi tę wiadomość
-
Fania017 wrote:U nas dokładnie te same produkty i jeszcze nigdy nie mieliśmy problemów.
Waflut, a może to wina chusteczek? zgaduje, bo miałam kilka lat temu problem z córką, a po zmianie chusteczek odparzenia poszły w niepamięć...
Niee, używam już samych wacików z ciepłą przegotowaną wodą i efekt jest ten sam ale miałam waterwipes, huggies i aquawipes i tak samo się robiły 🫣 -
Ja teraz nie używam żadnych maści, nie mamy odparzeń. Pieluszek używamy praktycznie wszystkich. Ze starszym synem bepanthen pomagał.
-
Tak, Happy są super, choć wydaje mi się, że mniej chłonne niż Huggies, więc trzeba częściej zmieniać. Natomiast każdy rodzaj Pampersów u naszej małej powoduje pupę pawiana (Harmonie też!). Niesamowite, że co dziecię to inna reakcja.
A jak jesteśmy przy pieluchach to pytanie do mam dziewczynek - jak intensywnie wycieracie córeczki przy wargach sromowych? U nas zbiera się ta biała wydzielina - mastka,”serek”, ale zeby to całkiem wytrzeć musiałabym naprawdę intensywnie tam działać, trochę się boję podrażnićWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:16
-
Waflut wrote:Dziewczyny jaka maść pod pieluszkę sprawdziła wam się najlepiej? Przeszłam już przez Welede, Mustele i teraz Bephanten. Nie radzę sobie już z odparzeniami na pupie co się zagoi to wyskakuje kolejne, już druga tubkę tormentile kończę… pieluchy zmieniałam, chusteczki, teraz ciepła woda z wacikami, pupę osuszam zawsze chusteczka przed nałożeniem pieluchy. Może macie jakieś inne kremy do stosowania na codzień, które super dają radę? Zastanawiam się nad linomagiem zwykłym.
Doraźnie na osuszenie zwykła mąka ziemniaczana podobno czyni cuda. A na dłuższą metę nie przychodzi mi do głowy nic więcej niż to co dziewczyny już napisały 🥺
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -