X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LISTOPAD 2024 ❤️🍼
Odpowiedz

LISTOPAD 2024 ❤️🍼

Oceń ten wątek:
  • Marzeń Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Od dłuższego czasu czytam wasze wpisy na forum i w końcu stwierdziłam, że też czas zacząć się udzielać. Urodziłam syna 10.11. Chciałabym właśnie zapytać jaki polecacie kombinezon na wiosnę z dresówki.

• Natalia K Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    U nas dzisiaj +14*C
    Body z długim rękawem
    Spodenki
    Skarpetki
    Kombinezon z dresowki
    Czapka
    Kocyk

U nas też +14°C
    Bez czapki i kocyka. Nie wiem tylko czy kombinezon ten sam.

Ostatnio jak rozebrałam to miałam wrażenie, że ma mokre plecy więc pewnie będę ją ubierać zaraz w body, sweterek/bluza i śpiworek/kocyk

age.png

👩🏻33 lat
    👨🏼‍🦲39 lat

ICSI - MARZEC'24
  • Zuzanna_999 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia K wrote:
    U nas też +14°C
    Bez czapki i kocyka. Nie wiem tylko czy kombinezon ten sam.
    Ja tak samo, tylko zakładam jeszcze cienka czapkę. I kombinezon też nie jest gruby. Trafił mi się egzemplarz, który nie lubi jak jest za cieplo i jasno to komunikuje :) Wszelkie próby przykrywania dodatkowo kocykiem kończą się płaczem i ciezko go pozniej uspokoić więc już dałam sobie spokój.

• Wero0707 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 11 stopni z dość silnym wiatrem i słońcem:

Body i polspiochy (te spodnie z zakrytymi stopami)
    Kombinezon merino
    Czapka
    Kocyk

Mam nadzieję pochodzić jeszcze ze dwa tygodnie w merino, a jak nie, to mamy taki kombinezonik/pajac z dzianiny bawełnianej z H&M. Mam też jakieś polarki, ale nie lubię za bardzo tych poliestrowych rzeczy

age.png
  • bambari Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To patrząc co piszecie to chyba za ciepło ubierałam mojego 😅 to idę na vinted szukać kombinezonu z dresowki. A taki z misiem to już na 15 st to za ciepły? 🤔

❤️

age.png
  • Wero0707 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambari - ale że w środku miś a z wierzchu ortalion?

age.png
  • Polaaaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambari wrote:
    Byliśmy na szczepieniu i ponoć u nas już się zaczęło ząbkowanie, ale powiedziała że i tak to może potrwać 🫠 mały jest ostatnio bardziej marudny i gorzej śpi, więc moze to przez to 🤔

Co ubieracie teraz maluchom do wózka gondoli? Niby zimno, ale słońce tak daje, że w sumie jest ciepło... No i jak planujecie na wiosnę, jaki wtedy kombinezon? Młody ma już trzy miesiące a ja dalej nie wiem jak go ubierać do wózka. Wypracowałam jakis zestaw to wyrósł 😅 i nie wiem co teraz kupić, do tego on nienawidzi być ubierany w kombinezo

U nas dzisiaj 10 stopni, miał kurteczkę cienką, body z długim, spodnie, skarpetki, czapkę i owinięty kocykiem - kark cieplutki :) teraz ma być 16 stopni do końca tygodnia, więc będę próbować w samym bodziaki, bez kurtki.

age.png
  • bambari Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wero0707 wrote:
    Bambari - ale że w środku miś a z wierzchu ortalion?

Chodzi mi o cud tego typu

Screenshot-20250304-175820.jpg

❤️

age.png
‹‹ 774 775 776 777 778
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ