LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaAnastazja wrote:U nas dzisiaj +14*C
Body z długim rękawem
Spodenki
Skarpetki
Kombinezon z dresowki
Czapka
Kocyk
U nas też +14°C
Bez czapki i kocyka. Nie wiem tylko czy kombinezon ten sam.
Ostatnio jak rozebrałam to miałam wrażenie, że ma mokre plecy więc pewnie będę ją ubierać zaraz w body, sweterek/bluza i śpiworek/kocyk -
Natalia K wrote:U nas też +14°C
Bez czapki i kocyka. Nie wiem tylko czy kombinezon ten sam.
Wszelkie próby przykrywania dodatkowo kocykiem kończą się płaczem i ciezko go pozniej uspokoić więc już dałam sobie spokój.
-
U mnie 11 stopni z dość silnym wiatrem i słońcem:
Body i polspiochy (te spodnie z zakrytymi stopami)
Kombinezon merino
Czapka
Kocyk
Mam nadzieję pochodzić jeszcze ze dwa tygodnie w merino, a jak nie, to mamy taki kombinezonik/pajac z dzianiny bawełnianej z H&M. Mam też jakieś polarki, ale nie lubię za bardzo tych poliestrowych rzeczy -
bambari wrote:Byliśmy na szczepieniu i ponoć u nas już się zaczęło ząbkowanie, ale powiedziała że i tak to może potrwać 🫠 mały jest ostatnio bardziej marudny i gorzej śpi, więc moze to przez to 🤔
Co ubieracie teraz maluchom do wózka gondoli? Niby zimno, ale słońce tak daje, że w sumie jest ciepło... No i jak planujecie na wiosnę, jaki wtedy kombinezon? Młody ma już trzy miesiące a ja dalej nie wiem jak go ubierać do wózka. Wypracowałam jakis zestaw to wyrósł 😅 i nie wiem co teraz kupić, do tego on nienawidzi być ubierany w kombinezo
U nas dzisiaj 10 stopni, miał kurteczkę cienką, body z długim, spodnie, skarpetki, czapkę i owinięty kocykiem - kark cieplutkiteraz ma być 16 stopni do końca tygodnia, więc będę próbować w samym bodziaki, bez kurtki.
-