LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas nie wiem czy regres, czy zeby czy ten typ tak ma, ale też się znacznie pogorszyło. U nas nigdy nie spał od 20 do 4, więc i tak jesteśmy przyzwyczajeni do wstawania, ale od 4/5 jest tragedia - on chce spać, oczy zamknięte, ale tak się wije, pręży, macha tymi rękami , że go to wybudza. Dopiero jak go ciasno przytulę to śpi. Na szczęście początek nocy jest lepszy.
Pamiętam, że był już ten temat poruszany, na jakie okulary przeciwsłoneczne się zdecydowaliście? -
bambari wrote:U nas nie wiem czy regres, czy zeby czy ten typ tak ma, ale też się znacznie pogorszyło. U nas nigdy nie spał od 20 do 4, więc i tak jesteśmy przyzwyczajeni do wstawania, ale od 4/5 jest tragedia - on chce spać, oczy zamknięte, ale tak się wije, pręży, macha tymi rękami , że go to wybudza. Dopiero jak go ciasno przytulę to śpi. Na szczęście początek nocy jest lepszy.
Pamiętam, że był już ten temat poruszany, na jakie okulary przeciwsłoneczne się zdecydowaliście?
Ja kupiłam od suavinex i kietla diabola. Po testach mogę polecić z czystym sumieniem Kietla, szczególnie dla wciąż leżących maluchów. Alicja je uwielbia, czasami się krzywi jak chce jej zdjąć 😂 Suavinex dla starszych i w cieniu bo zauważyłam, że mruży oczka nawet mając je na nosku.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:27
-