X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LISTOPAD 2024 ❤️🍼
Odpowiedz

LISTOPAD 2024 ❤️🍼

Oceń ten wątek:
  • bambari Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie wiem czy regres, czy zeby czy ten typ tak ma, ale też się znacznie pogorszyło. U nas nigdy nie spał od 20 do 4, więc i tak jesteśmy przyzwyczajeni do wstawania, ale od 4/5 jest tragedia - on chce spać, oczy zamknięte, ale tak się wije, pręży, macha tymi rękami , że go to wybudza. Dopiero jak go ciasno przytulę to śpi. Na szczęście początek nocy jest lepszy.

Pamiętam, że był już ten temat poruszany, na jakie okulary przeciwsłoneczne się zdecydowaliście?

❤️

age.png
  • Natalia K Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambari wrote:
    U nas nie wiem czy regres, czy zeby czy ten typ tak ma, ale też się znacznie pogorszyło. U nas nigdy nie spał od 20 do 4, więc i tak jesteśmy przyzwyczajeni do wstawania, ale od 4/5 jest tragedia - on chce spać, oczy zamknięte, ale tak się wije, pręży, macha tymi rękami , że go to wybudza. Dopiero jak go ciasno przytulę to śpi. Na szczęście początek nocy jest lepszy.

Pamiętam, że był już ten temat poruszany, na jakie okulary przeciwsłoneczne się zdecydowaliście?

Ja kupiłam od suavinex i kietla diabola. Po testach mogę polecić z czystym sumieniem Kietla, szczególnie dla wciąż leżących maluchów. Alicja je uwielbia, czasami się krzywi jak chce jej zdjąć 😂 Suavinex dla starszych i w cieniu bo zauważyłam, że mruży oczka nawet mając je na nosku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:27

age.png

👩🏻33 lat
    👨🏼‍🦲39 lat

ICSI - MARZEC'24
  • Waflut Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Kietla Ourson, testowałam tylko w domu i Gabi zaakceptował. Będziemy testować na dniach na spacerze. Ale wydają się fajne. Są elastyczne więc nie gniotą malucha i się fajnie dopasowują do buzi.

age.png
‹‹ 776 777 778 779 780
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ