LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Emfanka wrote:Jasminum/Sparky gratulacje!!!!!
U nas beta nie spada ale przyrost mały 12% - czekam na wiadomość od Gina co dalej…
Niby się tli płomyk nadziei… zobaczymy pewnie za 2-3 dni znów badanie. Trzymam się tego, że nie spada jeszcze.
Masz bardzo wysoki wynik betaHCG a więc i przyrost jest znacznie wolniejszy.
Wrzucalas te wyniki do kalkulatora z 1 postu?
https://www.wantbaby.info/calculators/beta-hcg-levels -
Niaha, Takaja12, Emfanka, Lus1a, Pati2804, Elasure, Sparky, Jasminum, Kofinka, Evey, Sisska, juss92, miska122, zulka lubią tę wiadomość
-
MonReve96 wrote:
Piękności ❤️❤️❤️😍🥰
Gratulacje 🥰MonReve96 lubi tę wiadomość
-
Niaha wrote:Masz bardzo wysoki wynik betaHCG a więc i przyrost jest znacznie wolniejszy.
Wrzucalas te wyniki do kalkulatora z 1 postu?
https://www.wantbaby.info/calculators/beta-hcg-levels
Tak, tam przyrost 8% nadal za mało. Ehhh zobaczymy najgorzej, że na USG nic nie było widać. Krwawienia/plamienia nie ma co też na plus🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
06.2022 💉 IVF krótki protokół
2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌
08.2022 💉 IVF krótki protokół
4 zarodki - 1 prawidłowy
Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami
04.2023 transfer nieudany 💔
08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty -
Nawet nie wiesz jak się cieszę!! ❤ gratulacje 🍀😍🥺
MonReve96 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, teraz jestem w 5 tyg, codziennie stosuje 2x luteine, ostatnio na bieliźnie zauważyłam żółte upławy?? Nie miały jakiegoś nieprzyjemnego zapachu. Myślicie, że to może być od luteiny? bo zawsze coś z niej wypłynie i tak się zastanawiam czy to może być od niej czy powinnam się martwić
-
Dziękuję dziewczyny ❤️🥹
-
Lus1a wrote:Hej dziewczyny, teraz jestem w 5 tyg, codziennie stosuje 2x luteine, ostatnio na bieliźnie zauważyłam żółte upławy?? Nie miały jakiegoś nieprzyjemnego zapachu. Myślicie, że to może być od luteiny? bo zawsze coś z niej wypłynie i tak się zastanawiam czy to może być od niej czy powinnam się martwić
-
Lus1a wrote:Hej dziewczyny, teraz jestem w 5 tyg, codziennie stosuje 2x luteine, ostatnio na bieliźnie zauważyłam żółte upławy?? Nie miały jakiegoś nieprzyjemnego zapachu. Myślicie, że to może być od luteiny? bo zawsze coś z niej wypłynie i tak się zastanawiam czy to może być od niej czy powinnam się martwić
Też biorę luteinę, ale nie mam tego.
Wujek google podpowiada infekcje, więc chyba najlepiej jak najszybciej udać się do lekarza 😔 -
Nopek wrote:Ja się żegnam. Niestety brak akcji serca, a przy 8+4 powinna być. Jadę wieczorem do szpitala, osoba z rodziny przyspieszy mi przyjęcie tak żebym przed świętami miała załatwioną sprawę.
Czuje okropne rozczarowanie. Nie życzę nikomu.
Życzę Wam udanych i zdrowych dzieci.
O nie 😭😢🫂 bardzo mi przykro, trzymaj się 🥺🥺 -
MonReve96 wrote:
Super, niby maleństwo a już takie duże😍
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Jasminum wrote:U mnie i maleństwa wszystko w porządku ❤️ Jaka ulga... Kosmówka już prawie się przyczepiła 🥰 Serduszko ładnie biło. Nadal mam jednak leżeć i nie przejmować się brązowymi plamieniami. Lekarz powiedzial, że przez chwilę mu się wydawało, że to ciąża bliźniacza 😂 A nie jest to lekarz najwyższych lotów i ma dosc słaby sprzęt, więc narobił mi teraz kolejnych powodów do rozmyślania 😂
Wspaniałe wieści 😍Jasminum lubi tę wiadomość
-
MonReve96 wrote:
Cudownie 😍😍 te pierwsze ruchy oglądane na USG są mega urocze 🥰 -
Emfanka wrote:Tak, tam przyrost 8% nadal za mało. Ehhh zobaczymy najgorzej, że na USG nic nie było widać. Krwawienia/plamienia nie ma co też na plus
-
Jasminum wrote:U mnie i maleństwa wszystko w porządku ❤️ Jaka ulga... Kosmówka już prawie się przyczepiła 🥰 Serduszko ładnie biło. Nadal mam jednak leżeć i nie przejmować się brązowymi plamieniami. Lekarz powiedzial, że przez chwilę mu się wydawało, że to ciąża bliźniacza 😂 A nie jest to lekarz najwyższych lotów i ma dosc słaby sprzęt, więc narobił mi teraz kolejnych powodów do rozmyślania 😂
Powiedz jak u Ciebie wygląda to leżenie?
Ja też mam lezec i rzeczywiście jest tak większość dnia, ale wstaje czy pod prysznic czy coś zjeść czy nakarmic zwierzaki i zastanawiam się czy to ok.
Od leżenia mam wrażenie że już pęka mi glowa -
Ja znów byłam na wizycie bo nie dawalo mi spokoju to tętno 120 w 7t1d
Dziś 8t0d z USG 7t4d czyli dwa dni różnicy 1,36 cm mierzy i tętno 160Pati2804, Elasure, MonReve96, MaggLbn, Niaha, Kofinka, Jasminum, juss92, Takaja12, miska122, Sparky, damrade, zulka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Jestem nowa, chociaż od jakiegoś czasu śledzę wątek. Miałam w planie przywitać sie wczoraj po wizycie u ginekologa wraz z pięknym zdjęciem usg Ale ta wizyta była zupełnie inna niż sobie wyobrażałam. Miałam świadomość ze może serduszka nie będzie jeszcze widac, ale ze nie będzie zarodka.. to na to nie byłam przygotowana.
Dzisiaj jest 6+0 beta 26tys dostałam 3x1 duphaston, w piątek jeszcze raz mam iść na beta i we wtorek na kolejne usg.
Co o tym sądzicie ? Strasznie się poddenerwowalam wczoraj. Z jednej strony tłumacze sobie ze może faktycznie jest za wcześnie a z drugiej tyle się nauczyłam 🙈 -
Takaja12 wrote:Powiedz jak u Ciebie wygląda to leżenie?
Ja też mam lezec i rzeczywiście jest tak większość dnia, ale wstaje czy pod prysznic czy coś zjeść czy nakarmic zwierzaki i zastanawiam się czy to ok.
Od leżenia mam wrażenie że już pęka mi glowa
Chyba nikt sobie nie może w warunkach domowych pozwolić na leżenie przez cały czas... Gdzieś czytałam, że "leżenie" to przebywanie w tej pozycji ok.22h na dobę. Czyli 2h na toaletę, czy zrobienie posiłku. Ja jeszcze wypuszczałam psa na ogród i wpuszczalam spowrotem. I powiedział lekarz, że ładnie przez ten tydzień wylezałam, bo kosmówka już prawie całkowicie się przykleiła. Ale szczerze to był to koszmarny tydzień...Takaja12 lubi tę wiadomość
👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170 Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml