LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny spokojnych Świąt ❤️❤️
Ja w drodze do rodziców, butelka Coli przyszykowana na wszelki wypadek 😂 Ale muszę przyznać, że Xonvea super mi się sprawdza ☺️Takaja12, zulka, Jasminum, Niaha, bambari, juss92, Pati2804, Przedszkolanka123 lubią tę wiadomość
-
Bibi24 wrote:Ja jak byłam na przeglądzie dentystycznym to mi robiła małą dziurkę w ząbku bez znieczulenia,
ale że wyszło, że mam jeszcze jednego zęba do zrobienia to dostałam info, że ze znieczuleniem to najlepiej w drugim trymestrze ze względu na bezpieczeństwoKofinka lubi tę wiadomość
-
Nowa1992 wrote:Cześć, nieśmiało się przywitam 😀 planowany termin mam 11.11.2024.
Kolejna wizyta 9.04, czekam z niecierpliwością i nadzieja 🥹🤞🍀
Mam do was pytanie, wcześniej nie miałam zbytnio objawów poza bólem piersi i lekkimi mdłościami ale bez wymiotów, ale dziś pojawił się bardzo mocny bol głowy i dużo większe mdłości, czuje się jakbym miała porządnego kaca.. nie jestem w stanie funkcjonować, kręci mi się w głowie i mam czarno przed oczami jak wstanę. Czy któraś z was miala podobnie? Jak sobie z tym radziłyście?
U mnie zaczęło się od wczoraj - na przemian ściśnięty żołądek i dzika ochota na kwaśne. Do tego senność i ból głowy. Na ten ostatni pomagają mi plastry mentolowe/hydrożelowe do przyklejenia na czoło. -
Waflut wrote:Mierzyłaś ciśnienie? Też mnie zaczęły męczyć bóle głowy, które doprowadzały do mdłości. Okropne ćmienie…. Pomaga kawa, bo u mnie okazała się kwestia zbyt niskiego ciśnienia. Nawet dziś rano po otworzeniu oczu już poczułam ten ból i kolejny raz kawa zdała egzamin. Pytałam gina, do 2 dziennie można bez obaw pić.
Wlasnie zmierzyłam 90/65.. chyba spróbuję twojego sposobu i wypije kawe -
Wesołych Świąt 🐣🐰🩷
Ciągle biję się z myślami, czy jutro powiedzieć najbliższym o ciąży 🫣 Macie podobne dylematy?Takaja12, Przedszkolanka123, juss92, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Sparky wrote:Wesołych Świąt 🐣🐰🩷
Ciągle biję się z myślami, czy jutro powiedzieć najbliższym o ciąży 🫣 Macie podobne dylematy?
Taaak....mąż jedzie do swoich rodziców, a ja nie jadę i zastanawia się czy powiedzieć im że jestem chora czy prawdę 😵
Update: chyba po dyskusjach zapadła decyzja że wersja na jutro to choroba. Zaczekamy z ogłoszeniami o ciazy do prenatalnychWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca, 19:06
Elasure, Sparky lubią tę wiadomość
-
Takaja12 wrote:Taaak....mąż jedzie do swoich rodziców, a ja nie jadę i zastanawia się czy powiedzieć im że jestem chora czy prawdę 😵
Update: chyba po dyskusjach zapadła decyzja że wersja na jutro to choroba. Zaczekamy z ogłoszeniami o ciazy do prenatalnych
My poczekamy do wyników nifty z informowaniem rodzinyTakaja12, Elasure, Sparky lubią tę wiadomość
-
Sparky wrote:Wesołych Świąt 🐣🐰🩷
Ciągle biję się z myślami, czy jutro powiedzieć najbliższym o ciąży 🫣 Macie podobne dylematy?
U nas jeszcze bardzo wcześnie, więc nie będziemy informować. Też chcemy poczekac na wyniki nifty.
Nie wiem tylko czy mnie objawy nie zdradza, mamy teoretycznie zostać u teściów na noc, ale jak będe 🤮 to wracamy. Póki co mam różnie, jeden dzień lepszy a następny tragedia. W sklepie nie jestem w stanie wytrzymać, bo za dużo zapachów, więc obawiam się że jutro też może być ciężko, bo będzie dużo jedzenia.Sparky lubi tę wiadomość
-
bambari wrote:U nas jeszcze bardzo wcześnie, więc nie będziemy informować. Też chcemy poczekac na wyniki nifty.
Nie wiem tylko czy mnie objawy nie zdradza, mamy teoretycznie zostać u teściów na noc, ale jak będe 🤮 to wracamy. Póki co mam różnie, jeden dzień lepszy a następny tragedia. W sklepie nie jestem w stanie wytrzymać, bo za dużo zapachów, więc obawiam się że jutro też może być ciężko, bo będzie dużo jedzenia.
Zawsze możesz udać ze coś Ci zaszkodziło 😏 lub że jakaś grypa żołądkowa -
Wesołych Świąt dla wszystkich! 🐣 I zdrówka!
My też czekamy z wiadomosciami do wyników Nifty. Póki co wymieniamy się z mężem spojrzeniami 😂
U mnie mdłości się nasiliły, że nawet Xonvea czasem nie wyrabia 🤢 Nie wiem co by było bez niej.
Muszę kombinować jak tu się wytłumaczyć, że nie chcę kawy (odrzuciło mnie) albo nie mam apetytu. Ciężko będzie... 😉
Takaja12, Przedszkolanka123 lubią tę wiadomość
-
Polecam mój patent na jelitowkę 😂 Tak się akurat idealnie złożyło, że od wczoraj moje dzieci goni do toalety. Teściowej to nie przeszkadza z spędzaniu z nami czasu, więc tłumaczę się, że mi też jest niedobrze 😂
Takaja12, MaggLbn, juss92, Kinga83, Przedszkolanka123 lubią tę wiadomość
-
Jeśli obchodzicie Święta - wesołych i spokojnych!
Jeśli nie obchodzicie - po prostu odpocznijcie!
W obu przypadkach pozwólcie sobie po prostu na radość i spokój 🪻🌷Elasure, Takaja12, Niaha, MaggLbn, juss92, Lus1a, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Marcik wrote:Polecam mój patent na jelitowkę 😂 Tak się akurat idealnie złożyło, że od wczoraj moje dzieci goni do toalety. Teściowej to nie przeszkadza z spędzaniu z nami czasu, więc tłumaczę się, że mi też jest niedobrze 😂
Cóż za fortunny zbieg zdarzeń 😂Marcik, Takaja12, Niaha, MaggLbn, juss92 lubią tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Mam nadzieję, że miło spedzilyscie dzień 🤗 U nas było dzisiaj dość aktywnie, byliśmy na długim spacerze, biegaliśmy sporo za synkiem, bo dostał od zajączka jeździk scoot and ride i bardzo mu się spodobał 😅 myślałam, że nie pójdzie spać z tych emocji, ale na szczęście padł 🤭 Jednak nie mówiliśmy jeszcze o ciąży, nikt nie zwrócił uwagi na mój wybiórczy apetyt i uznałam, że na razie nie ma co wyskakiwać z newsem. Prawdopodobnie poczekam do kolejnej wizyty i jeśli będzie ok, to wtedy powiem, tak jak zrobiłam w poprzedniej ciąży. Miłego wieczoru 😘
Takaja12 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 🙂
Ale tu cisza dzisiaj 🙃 czy wpisy mają zostać potraktowane jako primaaprilisowy żart? 😉
Widzę, że nasza grupa rośnie! Fantastycznie! Gratuluję ❤️
Apropo żartów, kiedy zobaczyłam pozytywny test ciążowy zaśmiałam się sama do siebie "oby nie zabrakło miejsca na porodówce w listopadzie, po walentynkowych przytulankach" 🙃Bibi24, Evey lubią tę wiadomość
Starania od 09.2020
👱♀️1986
22.07.21 HSG - jajowody drożne ✅
08.2022 - poronienie chybione
04.2023 - ciąża pozamaciczna
🧔1979
[/url] -
Mam wizytę 5.04. W międzyczasie byłam na nieplanowanej kontroli, zaniepokoiły mnie brązowe plamienia. Na szczęście wszystko ok, dostałam duphaston.
Od jutra zaczynam L4, mam nadzieję, że uda mi się nadrobić zaległości na wątku.
Jestem "trochę" zestresowana L4 w związku z tym, że mieszkamy z teściową, której póki co nie chce mówić, że będzie miała wnuka. Powiedziałam, że mam mieć urlop. Wiem, że bardzo by się ucieszyła tą wiadomością ale obawiam się, że "na siłę" będzie chciała mi pomagać, a ja jestem straszną indywidualistką, Zosią samosia, która nie znosi jak ktoś jakoś ingeruje, coś sugeruje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia, 15:30
Starania od 09.2020
👱♀️1986
22.07.21 HSG - jajowody drożne ✅
08.2022 - poronienie chybione
04.2023 - ciąża pozamaciczna
🧔1979
[/url] -
AgaOs wrote:Dzień dobry 🙂
Ale tu cisza dzisiaj 🙃 czy wpisy mają zostać potraktowane jako primaaprilisowy żart? 😉
Widzę, że nasza grupa rośnie! Fantastycznie! Gratuluję ❤️
Apropo żartów, kiedy zobaczyłam pozytywny test ciążowy zaśmiałam się sama do siebie "oby nie zabrakło miejsca na porodówce w listopadzie, po walentynkowych przytulankach" 🙃
Ja dzisiaj powiedziałam znajomym, że jestem w ciąży i pozwoliłam przez chwilę żeby się zastanawiali czy na serio 😂 przez długi czas nie byli pewni czy nie żartuje 😂😂AgaOs, Takaja12, Niaha, Evey, MaggLbn, zulka lubią tę wiadomość