Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która mi przed chwilą wykupiła pajace z Nexta takie niebieskie na vinted przyznawać się !!!

Zumi ale przystojniak super !

Annapyza polubiłam bo łącze się z tobą w bólu . Myślałam że tylko ja tak mam ,dobrze że mamy tą grupę jeszcze raz to powiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:43

AnaPyza lubi tę wiadomość

🧒94🧔95
    04.2023 początek starań
    03.2025 ⏸️ 😮 ja w szoku,udało się 💕🌸
    22.11 - nasz CUD na świecie 🩷

[age.png
  • izzou97 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulivvv wrote:
    My mamy takie pudełko na „wspomnienia” i tam mamy tylko jego najmniejsze body w jakich chodził w rozm. 44 i jeden z pierwszych pajacyków które były na niego w miarę dobre rozmiarowo wtedy.

U nas pajacyki na noc jako piżamka a w dzień body + spodenki, czasem jakieś zestawy itd.
    W pajacykach na dzień to paradował chyba mniej więcej do skończenia 1 miesiąca a tak to od tamtej pory już służą nam za piżamki.

U nas tak samo z ubieraniem, i pudełko też mamy.
    Są jeszcze takie misie, Remembear to się chyba nazywa - wysyła się ubranka i z tych ubranek powstaje miś 🥹 nie wiem czy to byłaby pamiątka bardziej dla niego niż dla mnie 😂

👩🏼‍🦱 28 🧔🏻‍♂️ 30 🐈
    4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
    👶🏻 30.10.2025 🩵
    ✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨

age.png
  • Capricorni Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, byliśmy dzisiaj na szczepieniu na Rota - w przychodni tylko preparat z 3 dawkami. Stasiu waży 5100 i mierzy 63 cm. Więc pomimo tego, że myślę że jest non stop głodny i nie najada się z cyca to jednak rośnie. U mnie też ciągle ssie piąstki i ślini się jak buldog. W drodze do domu się mu ulało, chyba pierwszy raz od bardzo długiego czasu i zrobił super ekstra rzadką kupę. Usnął na trochę, zdarzyłam zrobić i zjeść obiad a teraz wisi na cycu non stop, chyba się uspokaja.

Dziewczyny współczuję wam high need baby. Co jak co ale Stasia mogę odłożyć na jakiś czas i albo na macie albo w łóżku posiedzi albo w wózku jak chce się wysikać czy tam zjeść to się da. Jedyny problem ze jak uśnie to nie idzie odłożyć. Więc karmie na leżąco w łóżku i jak uśnie to się wyślizguje.

Wpadliśmy na super pomysł i kupiłam plastikowe pojemniczki na allegro z przykrywką 500 ml i zrobiliśmy 3 różne zupy w sobotę i zamroziliśmy. Dzięki temu nawet z dzieckiem na ręku idę do zamrażarki , wyciągam pojemnik i rozmrażam w mikrofali. Zawsze sie znajdzie chwilą żeby zjeść zupę. Mam też narobione pierogi. Krokiety polecam mrozić w samym naleśniku, potem tylko wyciągnąć i dać do jajka i bułki i usmazyc - są jak świeżutkie.

👧 - 33
    PCOS
    Mutacja MTHFR C677T T/T homo
    Mutacja 675 (4G/5G) w PAI-1 4G/5G hetero

🧒 - 33
    Starania od 2020

28.09.2024 - ⏸️
    14.10.2024 - jest ❤️
    23.10.2024 - bliźniaki 2o1k, ❤️ 2 × 159
    05.11.2024 - 💔💔

11.03.2025 - ⏸️

preg.png
  • anna.90 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. My wczoraj te mieliśmy chrzest. Córka też była grzeczna. Była najbliższą rodzina ale też zebrało się ponad 30 osób. W kościele wpatrywała się w światełka, po Połabiu głowy woda poszła spać. Na sali obudziła się raz na jedzenie. W domku z Panią fotograf też ładnie współpracowała. Dzisiaj radosna od rana więc chyba mocno nie odczuła :) chrzest mieliśmy na 11 a wróciliśmy o 18. Cieszę się że mamy to już za sobą :)

• kalinok Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:
    A propo ubranek, zostawiacie sobie jakieś pojedyncze ubranka sentymentalnie? Nie mówię o zostawianiu dla rodzeństwa 🙂

Tez z ciekawości, wolicie pajace czy jednak zestaw body+spodenki?

Macie po czasie do polecenia staniki do karmienia? Ten z babydream ma kiepskie zapięcie, hm ok ale mam wrażenie ze cycki mi po nich opadną po kolana... polecicie jakis konkrentny model może z tego bonprix?

Ja też mam pudełko na pamiątki jak paulivvv :) zostawiłam tylko body które kupiłam specjalnie dla synka z napisem "born in 2025", resztę ubranek z których wyrasta chowam narazie do kartonu - jak się przyda dla rodzeństwa to super, a jak przyjdzie mi sprzedać to myślę że zostawię jeszcze ze dwa ulubione pajacyki. No i mamy taką czapeczkę którą zawsze mu ubieramy po kąpieli zanim mu włoski wyschną w której wygląda tak zajebiście że na pewno zostanie na pamiątkę jak wyrośnie 😀

Ja jestem fanem pajacyków / spioszków, koniecznie bez stópek. Tyle mam kupionych body, spodni i bluz, a totalnie niewygodnie nam się to nosi 🫠 teraz mu zaczęłam to ubierać z musu, żeby chociaż raz miał na sobie zanim wyrośnie, ale zdecydowanie najbardziej lubię jak go już przebiorę do snu w pajacyk 😂 kto wie, może się przyzwyczaję do body teraz

👩🏻‍❤️‍👨🏼 👶🏻 😺2

01.2025 💔 7tc

22.03 - II
    22.11 (39+2) O 🩵💙

age.png
  • Capricorni Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja głównie body plus spodnie, na noc zostawiam samego bodziaka, super szybko zmienia sie pampersa w nocy ale ostatnio coraz częściej zakładam pajace. Od kiedy Staszek się urodził to nie miał nic ubranego przez głowę bo wszystko miałam zapinane na kopertę a body 68 mamy prawie wszystkie przez głowę zobaczymy jak nam to pójdzie 😬

👧 - 33
    PCOS
    Mutacja MTHFR C677T T/T homo
    Mutacja 675 (4G/5G) w PAI-1 4G/5G hetero

🧒 - 33
    Starania od 2020

28.09.2024 - ⏸️
    14.10.2024 - jest ❤️
    23.10.2024 - bliźniaki 2o1k, ❤️ 2 × 159
    05.11.2024 - 💔💔

11.03.2025 - ⏸️

preg.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek7 wrote:
    Która mi przed chwilą wykupiła pajace z Nexta takie niebieskie na vinted przyznawać się !!!

Zumi ale przystojniak super !

Annapyza polubiłam bo łącze się z tobą w bólu . Myślałam że tylko ja tak mam ,dobrze że mamy tą grupę jeszcze raz to powiem

… to nie byłam ja, jak wiemy - ja nie potrafiłabym tych pajaców znaleźć 🫣

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵

age.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izzou97 wrote:
    U nas tak samo z ubieraniem, i pudełko też mamy.
    Są jeszcze takie misie, Remembear to się chyba nazywa - wysyła się ubranka i z tych ubranek powstaje miś 🥹 nie wiem czy to byłaby pamiątka bardziej dla niego niż dla mnie 😂

Widziałam te misie kiedyś ale zapomniałam jak to się nazywało! Dzięki za przypomnienie, teraz muszę się powstrzymać żeby tego nie zamówić 😅

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵

age.png
‹‹ 1008 1009 1010 1011 1012
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ