👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Która mi przed chwilą wykupiła pajace z Nexta takie niebieskie na vinted przyznawać się !!!
Zumi ale przystojniak super !
Annapyza polubiłam bo łącze się z tobą w bólu . Myślałam że tylko ja tak mam ,dobrze że mamy tą grupę jeszcze raz to powiemWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:43
AnaPyza lubi tę wiadomość
-
Paulivvv wrote:My mamy takie pudełko na „wspomnienia” i tam mamy tylko jego najmniejsze body w jakich chodził w rozm. 44 i jeden z pierwszych pajacyków które były na niego w miarę dobre rozmiarowo wtedy.
U nas pajacyki na noc jako piżamka a w dzień body + spodenki, czasem jakieś zestawy itd.
W pajacykach na dzień to paradował chyba mniej więcej do skończenia 1 miesiąca a tak to od tamtej pory już służą nam za piżamki.
U nas tak samo z ubieraniem, i pudełko też mamy.
Są jeszcze takie misie, Remembear to się chyba nazywa - wysyła się ubranka i z tych ubranek powstaje miś 🥹 nie wiem czy to byłaby pamiątka bardziej dla niego niż dla mnie 😂
-
Cześć, byliśmy dzisiaj na szczepieniu na Rota - w przychodni tylko preparat z 3 dawkami. Stasiu waży 5100 i mierzy 63 cm. Więc pomimo tego, że myślę że jest non stop głodny i nie najada się z cyca to jednak rośnie. U mnie też ciągle ssie piąstki i ślini się jak buldog. W drodze do domu się mu ulało, chyba pierwszy raz od bardzo długiego czasu i zrobił super ekstra rzadką kupę. Usnął na trochę, zdarzyłam zrobić i zjeść obiad a teraz wisi na cycu non stop, chyba się uspokaja.
Dziewczyny współczuję wam high need baby. Co jak co ale Stasia mogę odłożyć na jakiś czas i albo na macie albo w łóżku posiedzi albo w wózku jak chce się wysikać czy tam zjeść to się da. Jedyny problem ze jak uśnie to nie idzie odłożyć. Więc karmie na leżąco w łóżku i jak uśnie to się wyślizguje.
Wpadliśmy na super pomysł i kupiłam plastikowe pojemniczki na allegro z przykrywką 500 ml i zrobiliśmy 3 różne zupy w sobotę i zamroziliśmy. Dzięki temu nawet z dzieckiem na ręku idę do zamrażarki , wyciągam pojemnik i rozmrażam w mikrofali. Zawsze sie znajdzie chwilą żeby zjeść zupę. Mam też narobione pierogi. Krokiety polecam mrozić w samym naleśniku, potem tylko wyciągnąć i dać do jajka i bułki i usmazyc - są jak świeżutkie. -
Hej. My wczoraj te mieliśmy chrzest. Córka też była grzeczna. Była najbliższą rodzina ale też zebrało się ponad 30 osób. W kościele wpatrywała się w światełka, po Połabiu głowy woda poszła spać. Na sali obudziła się raz na jedzenie. W domku z Panią fotograf też ładnie współpracowała. Dzisiaj radosna od rana więc chyba mocno nie odczuła
chrzest mieliśmy na 11 a wróciliśmy o 18. Cieszę się że mamy to już za sobą
-
Fabregasowa wrote:A propo ubranek, zostawiacie sobie jakieś pojedyncze ubranka sentymentalnie? Nie mówię o zostawianiu dla rodzeństwa 🙂
Tez z ciekawości, wolicie pajace czy jednak zestaw body+spodenki?
Macie po czasie do polecenia staniki do karmienia? Ten z babydream ma kiepskie zapięcie, hm ok ale mam wrażenie ze cycki mi po nich opadną po kolana... polecicie jakis konkrentny model może z tego bonprix?
Ja też mam pudełko na pamiątki jak paulivvv
zostawiłam tylko body które kupiłam specjalnie dla synka z napisem "born in 2025", resztę ubranek z których wyrasta chowam narazie do kartonu - jak się przyda dla rodzeństwa to super, a jak przyjdzie mi sprzedać to myślę że zostawię jeszcze ze dwa ulubione pajacyki. No i mamy taką czapeczkę którą zawsze mu ubieramy po kąpieli zanim mu włoski wyschną w której wygląda tak zajebiście że na pewno zostanie na pamiątkę jak wyrośnie 😀
Ja jestem fanem pajacyków / spioszków, koniecznie bez stópek. Tyle mam kupionych body, spodni i bluz, a totalnie niewygodnie nam się to nosi 🫠 teraz mu zaczęłam to ubierać z musu, żeby chociaż raz miał na sobie zanim wyrośnie, ale zdecydowanie najbardziej lubię jak go już przebiorę do snu w pajacyk 😂 kto wie, może się przyzwyczaję do body teraz -
Ja głównie body plus spodnie, na noc zostawiam samego bodziaka, super szybko zmienia sie pampersa w nocy ale ostatnio coraz częściej zakładam pajace. Od kiedy Staszek się urodził to nie miał nic ubranego przez głowę bo wszystko miałam zapinane na kopertę a body 68 mamy prawie wszystkie przez głowę zobaczymy jak nam to pójdzie 😬
-
Kasiek7 wrote:Która mi przed chwilą wykupiła pajace z Nexta takie niebieskie na vinted przyznawać się !!!
Zumi ale przystojniak super !
Annapyza polubiłam bo łącze się z tobą w bólu . Myślałam że tylko ja tak mam ,dobrze że mamy tą grupę jeszcze raz to powiem
… to nie byłam ja, jak wiemy - ja nie potrafiłabym tych pajaców znaleźć 🫣 -
izzou97 wrote:U nas tak samo z ubieraniem, i pudełko też mamy.
Są jeszcze takie misie, Remembear to się chyba nazywa - wysyła się ubranka i z tych ubranek powstaje miś 🥹 nie wiem czy to byłaby pamiątka bardziej dla niego niż dla mnie 😂
Widziałam te misie kiedyś ale zapomniałam jak to się nazywało! Dzięki za przypomnienie, teraz muszę się powstrzymać żeby tego nie zamówić 😅 -