👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Capricorni wrote:To muszę dopytać u nas czy też nie będzie problemu, u nas jest msza w soboty o 16 i po mszy mogą udzielić chrztu i potem myślałam wypasiony obiad w knajpie i tort z kawą dla najbliższej rodziny. Coś koło 20 osób by było
Zapytać zawsze warto ☺️ też się nad tym zastanawialiśmy. A właśnie marzec to może już fajna pogoda będzie. Teraz jakbyśmy chcieli się wyrobić przed postem to już nie ma zbyt wiele czasu nawet 😅 -
Paulivvv wrote:OLX w sumie nie przeglądałam, nie wpadłam na to. Muszę poprzeglądać też tam. Dzięki za podpowiedź 🫶🏻
Ja polecam olx też na później, sama ostatnio zamówiłam dla starszaka pakę ubrań i wczoraj przyszła i czułam się jak na Święta rozpakowując paczkę 🤣 taka dumna że za 25zl takie łowy! 😅
Anilorak88, Fabregasowa, Paulivvv lubią tę wiadomość
-
Zumi wrote:Mój mąż to taka nasza @Kropka wersja 2.0 męska xD. Od rana ogarnia wszystko z mieszkaniem, zawiózł pierwsze rzeczy, musi pojechac do zarządcy ze stanem liczników, przyjąć cesję z taurona, wymienić zamki, a my wisimy na cycku od rana 🤡 jeszcze mąż od rana ma wyższe ciśnienie, bo szedł na badania z krwi i pewno się zestresował. Na razie lekarz nie dał mu leków, zapisuje w dzienniczku wyniki, poszedł oddać krew, miał ekg (coś tam nie wyszło idealnie), musi iść do kardiologa. Pisałam to o 11 a jest 14:51 i jedziemy sprzątać nowe mieszkanie, nie widzę tej przeprowadzki...Jeszcze w głowie mi się kręci na zmianę pogody.
Namów męża na Holtera, szybka akcja 24h a będziecie mieć pełen obraz sytuacji ciśnienia. Mi prowadzenie dzienniczka nie wyszło jakoś nie wcisnęłam w tym bieganiu 😂😂😂
I mega mi głupio dziewczyny że Was aż męczę czytaniem samym postaram się pisać trochę więcej o gotowaniu np 😂😂😂
-
My chrzcimy 14 marca tez sobota i to bez całej mszy tylko będzie liturgia słowa. Mamy zaprzyjaznionego księdza i sam zaproponował takie rozwiązanie. Miał byc chrzest normalnie w niedzielę na mszy u Nas w parafii ale tak mnie proboszcz wkurzył. Łaskę robią, że dziecko ochrzczą. Dajcie spokój, niektórzy to się nie nadają. Wojtek taką typową kolkę miał odpukać raz i wg mnie tego płaczu nie można pomylić. Określenie nieutulony płacz jest jak najbardziej adekwatne.
Kropka apetytu narobisz i tyle z tego będzie ♥️
Paulivv u mnie też mąż słyszy każde jęknięcie Wojtka i tez zasypia w dwie minuty. Z nocnym ogarnianiem staramy się jakos wymieniać ale że mąż w pracy ma dni w których musi być na pełnym skupieniu to różnie z tym bywa.
-
Kropka, ja po prostu chciałabym mieć cho 1/3 Twojego ogarnięcia, energii i chęci 😅
Tosia 4 dzień nie robi kupy, nawet kleksa nie ma za to bąki puszcza raz za razem. Jutro jedziemy na echo serca i mam nadzieję, że nie zrobi tam albo w drodze, bo to przecież nie będzie zwykłą kupa tylko taka co uszami wyjdzie 🙈👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-
A mój syn od wczoraj tzn od 2 w nocy odrzuca pierś, pociągnie chwilę i w płacz aż pojawiają się łzy, a pokarm mam bo słyszę jak połyka.. co jest?!
A kolki to ma ten sam płacz co wcześniej, takie marudzenie bardziej niż płacz. -