Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • izzou97 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Capricorni wrote:
    To muszę dopytać u nas czy też nie będzie problemu, u nas jest msza w soboty o 16 i po mszy mogą udzielić chrztu i potem myślałam wypasiony obiad w knajpie i tort z kawą dla najbliższej rodziny. Coś koło 20 osób by było

Zapytać zawsze warto ☺️ też się nad tym zastanawialiśmy. A właśnie marzec to może już fajna pogoda będzie. Teraz jakbyśmy chcieli się wyrobić przed postem to już nie ma zbyt wiele czasu nawet 😅

👩🏼‍🦱 28 🧔🏻‍♂️ 30 🐈
    4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
    👶🏻 30.10.2025 🩵
    ✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨

age.png
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez myślałam o sobocie ale u nas msza jest o 18:( nawet bym się wtedy nie zastanawiala

🧒94🧔95
    04.2023 początek starań
    03.2025 ⏸️ 😮 ja w szoku,udało się 💕🌸
    22.11 - nasz CUD na świecie 🩷

[age.png
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulivvv wrote:
    OLX w sumie nie przeglądałam, nie wpadłam na to. Muszę poprzeglądać też tam. Dzięki za podpowiedź 🫶🏻

Ja polecam olx też na później, sama ostatnio zamówiłam dla starszaka pakę ubrań i wczoraj przyszła i czułam się jak na Święta rozpakowując paczkę 🤣 taka dumna że za 25zl takie łowy! 😅

Anilorak88, Fabregasowa, Paulivvv lubią tę wiadomość

Dopegyt —> Metocard (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    Acard 150
    ————-

2018👦 Ignacy
    2019👦 Jan
    2023 7tc 💔
    2025 ❤️ czekamy na Stasia
    28.11 termin usg
    21.11 planowana indukcja

age.png
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zumi wrote:
    Mój mąż to taka nasza @Kropka wersja 2.0 męska xD. Od rana ogarnia wszystko z mieszkaniem, zawiózł pierwsze rzeczy, musi pojechac do zarządcy ze stanem liczników, przyjąć cesję z taurona, wymienić zamki, a my wisimy na cycku od rana 🤡 jeszcze mąż od rana ma wyższe ciśnienie, bo szedł na badania z krwi i pewno się zestresował. Na razie lekarz nie dał mu leków, zapisuje w dzienniczku wyniki, poszedł oddać krew, miał ekg (coś tam nie wyszło idealnie), musi iść do kardiologa. Pisałam to o 11 a jest 14:51 i jedziemy sprzątać nowe mieszkanie, nie widzę tej przeprowadzki...Jeszcze w głowie mi się kręci na zmianę pogody.

Namów męża na Holtera, szybka akcja 24h a będziecie mieć pełen obraz sytuacji ciśnienia. Mi prowadzenie dzienniczka nie wyszło jakoś nie wcisnęłam w tym bieganiu 😂😂😂

I mega mi głupio dziewczyny że Was aż męczę czytaniem samym postaram się pisać trochę więcej o gotowaniu np 😂😂😂

Dopegyt —> Metocard (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    Acard 150
    ————-

2018👦 Ignacy
    2019👦 Jan
    2023 7tc 💔
    2025 ❤️ czekamy na Stasia
    28.11 termin usg
    21.11 planowana indukcja

age.png
  • Anilorak88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chrzcimy 14 marca tez sobota i to bez całej mszy tylko będzie liturgia słowa. Mamy zaprzyjaznionego księdza i sam zaproponował takie rozwiązanie. Miał byc chrzest normalnie w niedzielę na mszy u Nas w parafii ale tak mnie proboszcz wkurzył. Łaskę robią, że dziecko ochrzczą. Dajcie spokój, niektórzy to się nie nadają. Wojtek taką typową kolkę miał odpukać raz i wg mnie tego płaczu nie można pomylić. Określenie nieutulony płacz jest jak najbardziej adekwatne.
    Kropka apetytu narobisz i tyle z tego będzie ♥️
    Paulivv u mnie też mąż słyszy każde jęknięcie Wojtka i tez zasypia w dwie minuty. Z nocnym ogarnianiem staramy się jakos wymieniać ale że mąż w pracy ma dni w których musi być na pełnym skupieniu to różnie z tym bywa.

👩🧔‍♂️ 38

8.03.2025 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️

17.11.2025 Wojtuś ♥️ 3070g, 50cm

event.png
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, ja po prostu chciałabym mieć cho 1/3 Twojego ogarnięcia, energii i chęci 😅

Tosia 4 dzień nie robi kupy, nawet kleksa nie ma za to bąki puszcza raz za razem. Jutro jedziemy na echo serca i mam nadzieję, że nie zrobi tam albo w drodze, bo to przecież nie będzie zwykłą kupa tylko taka co uszami wyjdzie 🙈

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój bambik ma dziś 3msc 🥲

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵

age.png
  • Asia091 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój syn od wczoraj tzn od 2 w nocy odrzuca pierś, pociągnie chwilę i w płacz aż pojawiają się łzy, a pokarm mam bo słyszę jak połyka.. co jest?!

A kolki to ma ten sam płacz co wcześniej, takie marudzenie bardziej niż płacz.

09.2024 💔
    15.03.2025 ⏸️
    02.04.2025 0,93 mm + 💓
    09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
    24.06.2025 - 230 g zdrowego chłopca👶 💙
    21.07.2025 II prenatalne - 414 g Synka 🥰
    26.08.2025 - 992 g Szczęścia 👶💙
    09.10.2025 - 1924 g 👶 💙
    CC 14.11.2025 22:00/2420g/47,5cm 👶 IGNACY 💓

age.png
‹‹ 1010 1011 1012 1013 1014
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ