Kanola wrote:
Zumi, zostawiłas Jasia z rodzicami czy jak? Ja się bardzo boje zostawiać Weronike z kimś kto nie jest moim mężem ze względu na te ulewania, połykanie ich i podduszanie się tym.. Ty po tych zaflegmowaniach odważnie.. zrobiłaś szkolenie jakieś?
ale ja wiem że katastrofizuje w wyobraźni, taka ta nerwica lękowa...
Macie w ogóle dziewczyny czas na pomyślnie o sobie? Ja jak uda mi się wyjść z piżamy do 13 to jest szok, powinnam pracować z blizna po CC to też nie wiem kiedy nie wiem jak, powinnam jakieś ćwiczenia na rozejscie mięśnia brzucha... Powinnam jeść, powinnam się wyprozniac .. narazie tylko co dwa dni się kapie jak mąż przyjedzie z pracy wieczorem i tyle.. pojedyncze siwe włosy do farbowania mam.. nie wiem kiedy.
A ta mała niewdzięcznica dzisiaj w płacz co chwilę bo tak o. Bo chce u mamy spać a nie w dostawce.
Asia091 robiłaś coś z blizna że taki zajebisty efekt masz? Podziel się

Ja podchodzę do tego że czas dla siebie miałam i kiedyś będę mieć. Teraz jest taki okres, że powinnam kochać swoje dziecko. Wszystko minie, uwierz, że przyjdzie czas dla siebie. Jak słyszę co powinnam to się mi nóż w kieszeni otwiera, bo według ludzi powinnam wszystko. Źle jem, źle sram, źle chodzę, źle oddycham 😅 takie czasy. Dlatego z nostalgią wspominam czasy sprzed telefonów i internetu 🙂
👧 - 33
PCOS
Mutacja MTHFR C677T T/T homo
Mutacja 675 (4G/5G) w PAI-1 4G/5G hetero
🧒 - 33
Starania od 2020
28.09.2024 - ⏸️
14.10.2024 - jest ❤️
23.10.2024 - bliźniaki 2o1k, ❤️ 2 × 159
05.11.2024 - 💔💔
11.03.2025 - ⏸️