Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Anilorak88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavenda dobrze czytać, ze wszystko okej u Was ☺️
    Psaj no to współczuję z tym krwawieniem tyle czasu i nie dziwię się, ze myslisz o zabiegu. Ileż można.
    U Nas najgorsza aura jaka wg mnie może byc. Mglisto, wilgotno, resztka topniejącego śniegu, bura trawa i wszechobecne psie kupy.

👩🧔‍♂️ 38

8.03.2025 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️

17.11.2025 Wojtuś ♥️ 3070g, 50cm

event.png
  • Domisiek Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Nadzieja czekamy na dobre wieści 🫶🏻🤞🏻

@Asia piszesz o zębach, chyba wcześniej @Kropka pisała, serio już zęby idą? Wydaje mi się to za wcześnie 😱

12.2024 - odstawienie AH po 14 latach.

🍀 12.03.2025 ⏸️
    🍀 01.04 - jest ❤️
    🍀 06.05 - panorama + prenatalne = zdrowy syn! 💙
    🍀 10.06 - 170g szczęścia 💙
    🍀 02.07 - II prenatalne, 300g zdrowego syna 💙
    🍀 12.08 - 780g 💙
    🍀 09.09 - III prenatalne, 1315g kawalera 💙
    🍀 07.10 - 2000g 💙
    🍀 29.10 - 2500g 💙
    🍀 12.11 - 2900g 💙
    🍀 22.11 - 3050g 💙

💙 28.11.2025, 40+6, Leoś, SN, 3020g, 54cm, 10/10💙

age.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeej wiecie co mi się śniło w nocy 🤣

Śniło mi się że tu na forum była jakaś awantura, wszyscy się wyzywali. I ja jechałam jakimś tramwajem i czytałam to forum i coś tam odpisywałam i w tym tramwaju usiadła jakaś babka z długimi czarnymi włosami obok mnie, wyciągnęła telefon i zauważyłam że ona jest tu na forum i zaczyna pisać ale nie widziałam na jej telefonie z jakiego nicku. No i widzę że dodała, odświeżam a to post od @anilorak i w tym poście mnie wyzywa 🤣🤣 niestety nie wiem czy miałyśmy w tym tramwaju jakąś konfrontację bo się obudziłam…

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵

age.png
‹‹ 1013 1014 1015 1016 1017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ