Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja32 wrote:
    Zgadzam się, że życie obecnie toczy się wokół 💩 ostatnio nie robiła te 4 dni i jej pomogłam, żeby mi w aucie nie zrobiła jak będziemy na echo serca jechać, a teraz zrobiła o 24 i teraz rano dwie z czego jedna tak ogromna, że nie wiedziałam jak to ogarnąć 🙈 wieczorem podałam biogaię, bo teraz przez jakieś 1,5 tygodnia nie podawałam regularnie probiotyku i może ona tak podziałała. Jutro mamy sesję, więc w sumie niech dziś wyciśnie wszystko co tam ma, żeby jutro wpadki nie było 😂
    Oczywiście na tym przewijaku dziś to jak leżała na brzuszku bez pampersa to musiała się wtedy wysikać, a później jak ją ogarniałam to jeszcze rzuciła rzygiem 🤡🤡 tak więc było całe menu na raz 😂😂

O matko, to Ci Tosia zafundowała dziś pakiet premium 🤣

Nadzieja32 lubi tę wiadomość

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵

age.png
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wellwellwell wrote:
    Asia, ja sie czuje samotna z moimi myslami. Jak przyjaciolki z troski napisza co u mnie, jak sie czuje to nie chce mi sie nawet odpisywac, bo mam poczucie, ze mimo dobrych checi nie zrozumieja naprawde co mi jest. Maz nawet nie zapyta jak sie czuje, chyba wydaje mu sie, ze jestem po prostu zmeczona i tyle, a on tez jest zmeczony, wiec trzeba to przetrwac i tyle.

Ojej, a co się dzieje? Nie chcesz skorzystać z pomocy psychologa? Dużo masz na głowie, bobas i starsza córeczka w wieku, który jest trudny 🫂

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
  • psaj91 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za polecajki. Z psychologami jest ten problem, że nie mogą w razie wu przepisać leków. Ale spróbuję jednak zacząć od psychologa mimo wszystko.

Jako co to na GIS wskoczyło ostrzeżenie o wycofaniu; BEBILON PROfutura DUO BIOTIK 1, 800 g
    Data minimalnej trwałości: 2027.08.18
    Numer partii: 111540593 😓

Starania od 04/24

03/25 - II kreski 🥰 (Aromek)
    5+6 tc - 0,25 cm i mamy ❤️
    12+6 tc - I prenatalne ➡️ brak ryzyk, 70% dziewczynka 🩷
    20+4 tc - połówkowe ➡️ wszystko idealnie, 388g 🩷
    27+6 tc - 1145g 🫣🩷
    30+3 tc - III prenatalne ➡️ wszystko super, 1600g 😱🩷
    33+3 tc - 2240g 🫣 🩷
    37+6 tc - 3120g 👀🩷
    39+6 tc - 3820g 😱🩷
    40+2 tc - ➡️ indukcja
    40+5 tc [11/25] - witaj na świecie 🩷😍
  • Capricorni Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dwa dni temu powiedziałam do męża, że ciągle nie jestem sama a czuje się samotna. Głównie chodzi o to, że czuję się nie rozumiana przez tych dookoła. Mam wrażenie że wszyscy dookoła żyją wokół mnie a ja siedzę z dzieckiem i życie się zatrzymało.

Najchętniej przytuliłabym się do mamy tak jak byłam malutka i mnie przytulała 😅 pamiętam jak się wtedy wyrywałam i nie chciałam już się przytulać a teraz bym chętnie zwinęła się w kłębek i przytulała do niej i żeby mi zrobiła owsiankę albo naleśniki albo pierogi 😅

Jjkm97, Anilorak88 lubią tę wiadomość

👧 - 1991
    PCOS
    Mutacja MTHFR C677T T/T homo
    Mutacja 675 (4G/5G) w PAI-1 4G/5G hetero

🧒 - 1991
    Starania od 2020

28.09.2024 - ⏸️
    23.10.2024 - bliźniaki 2o1k
    05.11.2024 - 💔💔

11.03.2025 - ⏸️
    15.11.2025 - 👶💙

Stasiu - 40+0, 53 cm, 3040 g
  • flowery Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jjkm97 wrote:
    Właśnie podajemy, ale biogaję.. Może czas zrobić przerwę, albo spróbować zmienić na inny szczep
    Biogaja ma jakiś inny szczep bakterii. Nam biogaja nie pomagała. Może spróbuj symbiosys?

• Anilorak88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Capricorni wrote:
    Ja też dwa dni temu powiedziałam do męża, że ciągle nie jestem sama a czuje się samotna. Głównie chodzi o to, że czuję się nie rozumiana przez tych dookoła. Mam wrażenie że wszyscy dookoła żyją wokół mnie a ja siedzę z dzieckiem i życie się zatrzymało

No dokładnie tak. Lepiej bym chyba tego nie ujęła. Aczkolwiek mój mąż pyta czy okej i w ogóle rozmawiamy dużo ale też nie będę chłopu dowalać jak sam ma kupe na głowie i ogarnia mnóstwo rzeczy. Jak wraca z pracy to też stara się zajmować Wojtkiem i wygania mnie z domu. Nawet oferuje żebym poszła na szoping i kupiła sobie coś ładnego a on zaplaci. Ale ja się pytam gdzie ja to ubiore? Na śmietnik czy do warzywniaka bo tylko tam chodzę. Ciężko tez z tym , ze do tej pory dużo rzeczy robiliśmy razem. Zakupy, wizyta na cmentarzu u dziadków, spacery. Brakuje mi tego 🫤 a najgorsze jest jak ma koncert do zagrania, zawsze byłam na publiczności. Zawsze. Jak grał pierwszy koncert od porodu to się popłakałam w domu i czułam się jak matka, która nie poszła na występ ukochanego dziecka.
    Wiadomo Wojtusiowe uśmiechy wynagradzają trudy codzienności ale to jest inne życie którego się trzeba nauczyć na nowo.

👩🧔‍♂️ 38

8.03.2025 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️

17.11.2025 Wojtuś ♥️ 3070g, 50cm

event.png
‹‹ 1015 1016 1017 1018 1019
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ