Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Jjkm97 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:
    Co ile wstają wasze bąble w nocy na kp?
    Zastanawiam sie czy jest to realne więcej w nia wcisnąć w dzień by rzadziej wstawała w nocy 😅

Ja chciałam Was dzisiaj pytać o to samo- ale z innego powodu, mam wrażenie że mój na kp wstaje za rzadko…
    Dzisiaj po 7 godzinach prawie i już go sama budziłam na jedzenie… ok 23 je ostatni raz i wtedy zazwyczaj do 5-6 śpi… dzisiaj po 6 nadal spał więc go sama wzięłam na cyca, ale chwilę pociumkał i dalej w kimę…
    Kojarzycie od jakiego wieku dzieciom nie grozi ten spadek cukru, przy długim niejedzeniu? 🤔

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:42

• Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym zbieraniem i wyrzucaniem to ja mam w sobie dwie Pauliny 🤣 tak na codzień to jestem sentymentalna do przedmiotów i każdy wydaje mi się potrzebny albo z czymś związany ALEEE tak 2/3 razy w roku dostaje jakiegoś przypływu odgruzowania i wywalam wszystko co napotkam na swojej drodze 🤣 wtedy mi niczego nie szkoda, nawet jak się potem okazuje - potrafię wywalić potrzebne rzeczy… no ale przynajmniej co jakiś czas mam okazję dokupić coś nowego, skoro się pozbędę połowy domu.

izzou97, Kanola, Anilorak88 lubią tę wiadomość

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵

age.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bećka wrote:
    Wczoraj sprawdzałam, że 3,5 miesiąca to 15 tygodni i jest wtedy skok rozwojowy. U nas też ciężko z zasypianiem.

Jaką datę urodzenia ma bobas? ☺️

Raaaany boskie znowu skok rozwojowy będzie 🥲

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵

age.png
  • flowery Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:
    Zastanawiam sie czy jest to realne więcej w nia wcisnąć w dzień by rzadziej wstawała w nocy 😅
    Moja jeszcze niedawno jadła w nocy tylko raz lub dwa, a teraz mam wrażenie, że co godzinę. Tak się wierci chyba przez ząbkowanie, że co chwila musi brać cyca bo inaczej ryk na cały blok. Chyba nie da się wcisnąć więcej w dzień żeby w nocy rzadziej wstawała. Moja w dzień je co godzinę i w nocy też ostatnio cały czas, niedługo pęknie

@Bećka - 16.10

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:29

• izzou97 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:
    Nigdy nie zgadniesz jaka będzie kolejna noc 🤣 potrafi przespać i ponad 7h, ale tak najczęściej co 4h powiedzmy, czasem 3. Mamy w nocy 1-2 karmienia
    U nas jest tak, że rzeczywiście on przed spaniem je więcej, tak od 18-19 do 21-22 lubi wisieć na cycku, więc jest porządnie pojedzony. Lubię te „wiszenie”, trochę possie, trochę się poprzytula 🥰i na tej piersi zasypia na sen nocny. nawet wczoraj myślałam o tym, że przy kolejnym dziecku może być już ciężej z takimi karmieniami, bo będzie trzeba poświęcić czas starszakowi

U nas też dziś „kwartalnica”, kiedy to zleciało 😅🥺 i cyk, 1/4 macierzyńskiego za mną

Też jestem team Paulivv i nie mogę narzekać na męża, naprawdę się stara i angażuje

Asia, dla mnie kubek zaczyna się od 350ml, uwielbiam takie wiaderka 😅

Zumi gratulacje! Ja się popłakałam, jak dostaliśmy klucze do naszego mieszkania, piękne uczucie ☺️

👩🏼‍🦱 28 🧔🏻‍♂️ 30 🐈
    4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
    👶🏻 30.10.2025 🩵
    ✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨

age.png
  • izzou97 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku aż mi się przypomniało, jak na początku w pierwszym miesiącu nasze suwaczki się aktualizowały codziennie i odliczały te pierwsze dni 🥰 z jednej strony chcę zatrzymać ten moment, który jest teraz, z drugiej cofnąć do tych pierwszych dni, a z trzeciej nie mogę się doczekać, jak on będzie się rozwijał i jakim będzie człowiekiem, to już nawet nie rozdwojenie, a roztrojenie jaźni 🤣

Co do pozbywania się rzeczy uwielbiam sprzedawać na vinted, potem jak coś kupuje i mam pieniądze w portfelu, to mam poczucie jakbym dostawała to za darmo 😅💸

flowery, Bećka lubią tę wiadomość

👩🏼‍🦱 28 🧔🏻‍♂️ 30 🐈
    4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
    👶🏻 30.10.2025 🩵
    ✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨

age.png
  • wellwellwell Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:

Ja wlasnie pilnuje w dzien, zeby nie bylo dluzszej przerwy niz 3h zeby potem nie nadrabiac w nocy.
    O 18.30 je ostatni raz przed spaniem i potem wstaje tak ~23:00, 2:00, 5:00. Pozniej juz 7 zaczynamy dzien i juz pilnuje zeby nie miala dlugich przerw.

Jjkm z tego co mi wiadomo, to jezeli dziecko prawidlowo przybiera, robi kupy, siku, to moze przespac i cala noc, jesli tak potrafi. Takze ciesz sie i korzystaj, bo zaraz sie moze odmienic jak przyjda regresy snu, zabkowanie itd. 😅

2023 👧

💖20.11.2025💖
    age.png
  • Kanola Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulivvv wrote:
    Z tym zbieraniem i wyrzucaniem to ja mam w sobie dwie Pauliny 🤣 tak na codzień to jestem sentymentalna do przedmiotów i każdy wydaje mi się potrzebny albo z czymś związany ALEEE tak 2/3 razy w roku dostaje jakiegoś przypływu odgruzowania i wywalam wszystko co napotkam na swojej drodze 🤣 wtedy mi niczego nie szkoda, nawet jak się potem okazuje - potrafię wywalić potrzebne rzeczy… no ale przynajmniej co jakiś czas mam okazję dokupić coś nowego, skoro się pozbędę połowy domu.

Taaak też tak mam, takie skoki ... Rozwojowe 😂😂

Anilorak88 lubi tę wiadomość

Weronika vel wiercik 👶🏼🥰 24.11.2025

age.png
  • Kanola Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:

My w nocy jakoś co 2,5 godziny średnio jak jest 3 to już szok! Ale bardzo mało śpi w dzień, trzeba ją przymuszać, nosić, bujać, tańczyć - przynajmniej ja się trochę ruszam ;p choć nogi w dup@ mi wchodziły wczoraj już.

Teoretycznie raz wieczorem ja "zalalismy" 150ml z butli odciągnięte go, wypiła sama chętnie .. ale spala i tak tylko 4h

Weronika vel wiercik 👶🏼🥰 24.11.2025

age.png
‹‹ 1017 1018 1019 1020 1021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ