X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • TBK Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcy wrote:
    A takie pytanie w ogóle... Bo zaczynam się zastanawiać, czy to nie tak, że niepotrzebnie lekarka mi mnoży wizyty. Skierowanie na badania krwi, za tydzień z nimi przyjść i dostać skierowanie na prenatalne i znowuz z nimi przyjść. Zamiast te wizyty w czasie się wydluzac to się skracają 😒 A jak Wy to robicie, że jednocześnie chodzicie na NFZ i prywatnie? Później będziecie musiały mieć dwie karty ciąży czy nie będzie trzeba? Bo myślę, że może by chodzić do kogoś po skierowania, bo tak teraz to 500 zł za badania krwi itd., to zaraz będę biedna. Choć w sumie już jestem. Będę na minusie XDDDD

Mola - zazdro bliźniaków, mega rzecz B)

U mnie jest tak, że wizyty mam po prostu co 3-4 tygodnie. Na każdej dostaję skierowania na badania, które mam zrobić przed kolejną wizytą. Wyniki są u lekarza w karcie. USG ginekolog wykonuje u siebie w gabinecie podczas wizyty.
    Tzn. w poprzednich ciążach tak było. Podejrzewam, że teraz też tak będzie, bo pierwsza wizyta dopiero za ponad tydzień.
    Ja chodzę tylko do 1 ginekologa od 14 lat, czasem na NFZ, czasem prywatnie. Minusem jest to, że nie pracuje w szpitalu, więc jest inne podejście personelu do takich pacjentek.

• Beta05 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

mam pytanie z trochę innej beczki wiem, że jest wcześniej, ale czy mówiłyście już może przełożonemu w pracy? Ja swojemu powiedziałam ze względu na rodzaj pracy (w biurze/w terenie, czasami muszę cos ponosić) i, żeby mnie po prostu nie planował na delegacje. Poprosiłam go, żeby nie mówił jeszcze wyżej, bo w poniedziałek mam wizytę i dowiem się więcej i na razie nic nie powiedział, ale atmosfera robi się bardziej nerwowa z góry i po prostu na razy mam dość 😭

Nie wiem czy też za szybko nie powiedziałam, ale już sam od jakiegoś czasu podpytywał niby w żartach, ale jak mu potwierdziłam to z uśmiechem pogratulował.

Pszczółka1900 lubi tę wiadomość

👧 - 29 🧑 -30

Początek starań listopad 2023 r.:
    👧 - PCOS, podwyższona PRL, nieregularne miesi@czki.
    🧑 - teratozoospermia, 06.2024 r. - morfologia 0%,
    10. 2024 r. - morfologia 0%,
    12.2024 r. - morfologia 0%
    02.2025 r. - morfologia 9%‼️

2025 r.:
    28.02: B-HCG 65 ➡️ 3.03: 295
    27 marca - mamy ❤️
  • Maddie_Ist Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w poprzedniej ciąży zakończonej w 8 tygodniu powiedziałam wcześnie bo pracuje z toksycznymi oparami. To był 6 tydzień jak poprosiłam szefa o zdalne. Zmienili mi obowiązki, zdjęli z innych inżynierów te typowo przy kompie i mi nałożyli. 2 tyg później wróciłam. Wróciły mi stare obowiązki i ZOSTALY NOWE... Więc jak zaszłam kolejny raz to poprostu poszłam na L4 juz w 6 tygodniu. Lekarz zaproponował ze względu na stres więc nie protestowałam. Jest serduszko więc mam nadzieje, że już wszystko będzie ok i nie będę musiała wracać.

Beta05, Vergeet lubią tę wiadomość

🤰🏼29l

10.24 - luźne starania
    10.24 - II kreski
    11.24 - 8td puste jajo

2.25 - starania
    2.25 - II kreski
    6td - prawidłowe USG
    8 td - jest serduszko ❤️
    preg.png
  • Zumi Nowa

Wysłany: 3 kwietnia, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim 😊witam się po raz pierwszy na forum. Na razie tylko podczytywałam różne wątki, ten próbuję nadrobić, jestem na 68 stronie😅 ! W końcu jestem gotowa dołączyć do grona listopadowych mam, chociaż bardzo się tego bałam ze względu na dwa wcześniejsze poronienia. Aktualnie rośnie we mnie mały człowieczek, który z każdą wizytą jest coraz większy. Na wczorajszej wizycie nawet nie wyglądał już jak jaszczur 😝. Niestety nie mam wydruku z USG bo to wizyta na NFZ i podobno tak często nie można robić USG na fundusz, ale lekarz pozwolił i podejrzał co tam się dzieje i sprawdził czy bije serduszko.

Przebywam na zwolnieniu w zasadzie od samego początku ze względu na trudną sytuację w pracy....Kropek dosłownie mnie uratował, bo byłam bliska rzuceniem wypowiedzenia. Pojawił się tak niespodziewanie, bo po poprzednim poronieniu w styczniu nawet nie miałam normalnej @. W niedzielę 2 marca dowiedziałam się o ciąży a w piątek już mnie w pracy nie było. Przeżyłam jeszcze jedną srogą awanturę po czym z uśmiechem na twarzy i z myślą, że przenigdy tam nie wrócę poszłam na L4. Myślę, że nie znieślibyśmy z Kropusiem tego stresu i afer o najmniejsze bzdury.

Od początku testy ciążowe robiły się z każdym dniem coraz ciemniejsze, zupełnie inaczej niż w poprzednich ciążach, więc czułam, że to jest TO. Modlę się cały czas żebyśmy dotrwali w dwupaku do 10 listopada 💞. Od początku biorę neoparin ze względu na poprzednie poronienia, chociaż nie mam mutacji homozygotycznych w czynnikach krzepnięciach, to lekarz woli dmuchać na zimne. Biorę też luteinę od 5 tygodnia i póki co bez plamień. Trochę tych objawów ciążowych mam ale ogólnie czuje się bardzo dobrze, jestem bardziej zmęczona niż kiedyś, mdłości zdarzają się sporadycznie zazwyczaj po nabiale, mam wysoki puls (nawet 90 pare w spoczynku), delikatne bóle i ciągnięcie podbrzusza i takie śmieszne łaskotanie/tyrpanie 😅, ciężko mi się szybko chodzi, łatwo dostaję zadyszki, piersi mnie bolały przez około 2 tygodnie, teraz już delikatnie, jedynie sutki mam cały czas mocno brązowe, mam nadzieję, że nie zostaną takie na zawsze 😂, wszędzie mi powyskakiwały widocznie żyłki, podobno to normalne więc nie panikuję. Od tygodnia jestem odkurzaczem, zjem wszystko, a najbardziej ciągnie mnie do słodkiego (kiedyś byłam team słone i kwaśne), więc zazdroszczę tym z Was, które nie są w stanie nic zjeść, bo ja bym opędzlowała wszystko.

Jestem też po pierwszych badaniach z krwi, wszystko wygląda dobrze, jedynie erytrocyty i hematokryt mam niski więc właśnie gotuję barszczyk żeby to naprawić ☺️.

Pozdrawiam Was w ten piękny, słoneczny dzień 🥰

Maddie_Ist, edka85, Lilit, Dahlia, Lovestory, kalinok, nnaciaa, Anilorak88, Karolka11, Aguskka, Marcy, peonia, Klekotka, Kropka89, Vergeet lubią tę wiadomość

👩🏻28👨🏻‍🦱31
    08.2024 rozpoczęcie starań o pierwszą dzidzię
    30.09.2024💔 5 tydz. cb
    25.01.2025💔 6 tydz. był pęcherzyk
    02.03.2025 ⏸️😍
    12.03.2025 ⚪0,48 cm pęcherzyk 😍
    21.03 2025 🩺💗jest serduszko, zarodek 0,55 cm
    02.04.2025 🩺💗wszystko dobrze
    18.04.2025 🩺wizyta kontrolna
    12.05.2025 🩺badania prenatalne

termin 10.11.2025 🙏🏻

🏥Hashimoto, MTHFR (C677) i (A1298) ➡️ hetero, Czynnik V R2 (H1299) ➡️ hetero
    💊Neoparin 4000 j.m, Luteina 200 mg dopochwowa, Letrox 50, Prenatal Uno, Pueria czysty magnez, Sanprobi Barrier

preg.png
  • Maddie_Ist Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcy wrote:
    A takie pytanie w ogóle... Bo zaczynam się zastanawiać, czy to nie tak, że niepotrzebnie lekarka mi mnoży wizyty. Skierowanie na badania krwi, za tydzień z nimi przyjść i dostać skierowanie na prenatalne i znowuz z nimi przyjść. Zamiast te wizyty w czasie się wydluzac to się skracają 😒 A jak Wy to robicie, że jednocześnie chodzicie na NFZ i prywatnie? Później będziecie musiały mieć dwie karty ciąży czy nie będzie trzeba? Bo myślę, że może by chodzić do kogoś po skierowania, bo tak teraz to 500 zł za badania krwi itd., to zaraz będę biedna. Choć w sumie już jestem. Będę na minusie XDDDD

Mola - zazdro bliźniaków, mega rzecz B)

Ja chodzę akurat na medicover. Ale mi lekarz na badaniu serduszkowym wypisał badania do zrobienia i odrazu podał terminy żeby w recepcji na prenatalne się zarejestrować a na za 3 tygodnie wizyta z wynikami (wypada 11 tydz na wyniki z krwi)
    Więc kontrolę mam 18.04 a prenatalne dopiero 6.05 bo wcześniej nie było w klinice terminów :( Trochę się cykam czy nie późno.

🤰🏼29l

10.24 - luźne starania
    10.24 - II kreski
    11.24 - 8td puste jajo

2.25 - starania
    2.25 - II kreski
    6td - prawidłowe USG
    8 td - jest serduszko ❤️
    preg.png
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej @Zumi ❤️ trzymam kciuki za spokojna i nudna ciąże ❤️

Zumi lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️94'🧔🏼‍♂️92' 🐕‍🦺21’

💊 •PregnaStart •Omega 3-6-9 •Magne B6 Forte •LaciBios

Pierwszy Bąbelek🤰🏼:
    ✨13.02 ~ 1DC
    🥚 28.02 ~ 16DC
    💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
    ⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
    💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70, Prog 19.50
    💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90, Prog 29.49 (+279.70%)
    💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40, Prog 31.57 (+187.40%)
    ✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk Kropusia🥹
    ✨ 31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
    ⏳16.04 ✨

preg.png
  • Justa877 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie znajdę ustawienia- społeczność aby dodać suwak? Mecze się i nie mogę znaleźć ustawień.

preg.png
  • TBK Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta05 wrote:
    Dziewczyny,

mam pytanie z trochę innej beczki wiem, że jest wcześniej, ale czy mówiłyście już może przełożonemu w pracy? Ja swojemu powiedziałam ze względu na rodzaj pracy (w biurze/w terenie, czasami muszę cos ponosić) i, żeby mnie po prostu nie planował na delegacje. Poprosiłam go, żeby nie mówił jeszcze wyżej, bo w poniedziałek mam wizytę i dowiem się więcej i na razie nic nie powiedział, ale atmosfera robi się bardziej nerwowa z góry i po prostu na razy mam dość 😭

Nie wiem czy też za szybko nie powiedziałam, ale już sam od jakiegoś czasu podpytywał niby w żartach, ale jak mu potwierdziłam to z uśmiechem pogratulował.

Ja nic nie mówiłam i nie wiem, kiedy powiem. Moze w maju... Mam stresa przed tą rozmową, zwłaszcza, że ogarniam awans i chciałabym go w tym roku już mieć.
    U mnie wie tylko mąż, póki co nie zamierzamy mówić nikomu dopóty, dopóki nie będzie widać brzuszka.

• a_aandzela Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maddie_Ist wrote:
    Ja chodzę akurat na medicover. Ale mi lekarz na badaniu serduszkowym wypisał badania do zrobienia i odrazu podał terminy żeby w recepcji na prenatalne się zarejestrować a na za 3 tygodnie wizyta z wynikami (wypada 11 tydz na wyniki z krwi)
    Więc kontrolę mam 18.04 a prenatalne dopiero 6.05 bo wcześniej nie było w klinice terminów :( Trochę się cykam czy nie późno.
    Wiesz co,ja jestem kilka dni dalej od Ciebie i mam prenatalne 2.05 ,bo niektóre kliniki po prostu tak zapisuja,po skończonym 13 tygodniu,przynajmniej mi tak powiedzieli ;) myślę ,że nie może być za późno - to może i lepiej,kilka dni u takiego maleństwa to duże różnice

Maddie_Ist lubi tę wiadomość

👩‍⚖️30 lat
    🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
    AMH 0.81❌
    suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
    🧔‍♂️33 lata
    suplementacja omega,Wit D
    24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
    25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
    27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
    1.03.2025 beta 185 U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
    6.03.2025 beta 2071 U/I rośnij kropeczko 🥰
    12.03.2025 - mamy serduszko ❣️i 3,1mm człowieczka 🥰
    2.04 2.9cm człowieczka i serduszko 150/min 😍 rośnij kropeczko!
    2.05 prenatalne ⌛️🩷💙

preg.png
  • Ann35 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    Hej @Zumi ❤️ trzymam kciuki za spokojna i nudna ciąże ❤️
    Jak u ciebie ? 😄
    Ogarnęłaś myśli po podwójnej wiadomości ?

👩🏻 35 👱🏻‍♂️ 31

11.07.2011- 👼🏼 14tc
    12.06.2012- 👧🏼 40+6 4210g 61cm
    13.03.2019- 👦🏼 38+6 3720g 51cm

Starania o 3 bombelka
    02.2024- 7cs

25.02.25- ⏸️ 9dpo
    26.02.25- beta 53

☀️11.03- mamy kluseczkę !
    ☀️26.03- 1.12 cm kluseczki + ❤️
    ☀️ 23.04- prenatalne

preg.png
  • Anilorak88 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa877 wrote:
    Dziewczyny gdzie znajdę ustawienia- społeczność aby dodać suwak? Mecze się i nie mogę znaleźć ustawień.

W prawym, górnym rogu na górze strony masz trzy kreski w kółeczku. Klikasz tam, potem ustawienia i masz moje konto i społeczność i tam możesz sobie podopisywać rzeczy. Jesli chcesz pasek odliczający kliknij na której kolwiek i Cie przekieruje. Oczywiście wszystko z poziomu przeglądarki.

👩🧔‍♂️ 37

8.03 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️
    22.04 🩺

preg.png
  • Default.owa Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do mówienia przełożonym, w poprzedniej straconej ciąży i teraz powiedziałami praktycznie od razu mojej menedżerce i supervisorce. Obie to są bardzo wspierające kobiety. Od razu zakazały mi przychodzenia do biura (mamy obowiązek być 3 razy w tygodniu) i odjęły obowiązków, żeby ograniczyć pracę i stres. Po poronieniu też mnie bardzo wsparły.
    I cieszę się, że tak szybko im powiedziałam, bo po prostu wychodzę sobie w czasie pracy na badania bez kombinowania, nie muszę tego odrabiać, ogólnie starają się tak układać pracę, by mnie jak najbardziej odciążyć i ogólnie są bardzo wspierające.

Molahonkeey, Beta05, Maddie_Ist, Nadzieja32, nnaciaa, Fabregasowa, Lilit lubią tę wiadomość

🧑🏻‍🦲 34 👩🏽 30 🐶 4

4 cs
    ⏸️ 10.24
    💔 11.24

2 cs
    14.03 ⏸️
    17.03 Beta 92,76 Prog 27,84
    19.03 Beta 275,79 Prog 25,11
    21.03 Beta 578,37 Prog 27,66
    01.04 Beta 27089,64 Prog 17,38

Rośnij duży i silny groszku 🩵🤞🏻

25.03 Endo - TSH 2,15 ➡️ 24.04
    🔷️ Euthyrox 112
    01.04 Gin - widać bąbelka i lekko pykające serduszko. 🩵
    15.04 ⏳️ Wizyta serduszkowa
    29.04 ⏳️ Gin

preg.png
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann35 wrote:
    Jak u ciebie ? 😄
    Ogarnęłaś myśli po podwójnej wiadomości ?

Haha chyba powoli dociera, ale wciąż trochę abstrakcja🙈 mąż bardzo przeżywa i się stresuje, chciałby żeby maluchy już były z nami 😁
    Od dwóch dni mnie ścina do spania w południe, jakaś osłabiona jestem. Ogólnie jakoś leci, ale żyję z dnia na dzień bo nie wiem co mnie czeka następnego dnia 🤣🙈
    A Ty jak tam ? ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 20:10

Marcy, peonia, Ann35 lubią tę wiadomość

💁🏼‍♀️94'🧔🏼‍♂️92' 🐕‍🦺21’

Pierwszy Bąbelek🤰🏼:
    ✨13.02 ~ 1DC
    🥚 28.02 ~ 16DC
    ⏳16.04 ✨

preg.png
  • Epidrac Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie, dzidziutek ma juz ponad 3 cm mo i krztaltem przypomina bobasa juz:))

edka85, peonia, Beta05, Molahonkeey, Lovestory, kalinok, Klekotka, izzou97, nnaciaa, Fabregasowa, Nana11, Vergeet lubią tę wiadomość

• Justa877 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anilorak88 wrote:
    W prawym, górnym rogu na górze strony masz trzy kreski w kółeczku. Klikasz tam, potem ustawienia i masz moje konto i społeczność i tam możesz sobie podopisywać rzeczy. Jesli chcesz pasek odliczający kliknij na której kolwiek i Cie przekieruje. Oczywiście wszystko z poziomu przeglądarki.
    Dzięki, udało się. Miałam ściągnięta aplikacje i nie mogłam znaleźć.

preg.png
  • Marcy Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zumi wrote:
    Od początku testy ciążowe robiły się z każdym dniem coraz ciemniejsze, zupełnie inaczej niż w poprzednich ciążach, więc czułam, że to jest TO. Modlę się cały czas żebyśmy dotrwali w dwupaku do 10 listopada 💞. Od początku biorę neoparin ze względu na poprzednie poronienia, chociaż nie mam mutacji homozygotycznych w czynnikach krzepnięciach, to lekarz woli dmuchać na zimne. Biorę też luteinę od 5 tygodnia i póki co bez plamień. Trochę tych objawów ciążowych mam ale ogólnie czuje się bardzo dobrze, jestem bardziej zmęczona niż kiedyś, mdłości zdarzają się sporadycznie zazwyczaj po nabiale, mam wysoki puls (nawet 90 pare w spoczynku), delikatne bóle i ciągnięcie podbrzusza i takie śmieszne łaskotanie/tyrpanie 😅, ciężko mi się szybko chodzi, łatwo dostaję zadyszki, piersi mnie bolały przez około 2 tygodnie, teraz już delikatnie, jedynie sutki mam cały czas mocno brązowe, mam nadzieję, że nie zostaną takie na zawsze 😂, wszędzie mi powyskakiwały widocznie żyłki, podobno to normalne więc nie panikuję. Od tygodnia jestem odkurzaczem, zjem wszystko, a najbardziej ciągnie mnie do słodkiego (kiedyś byłam team słone i kwaśne), więc zazdroszczę tym z Was, które nie są w stanie nic zjeść, bo ja bym opędzlowała wszystko.

Jestem też po pierwszych badaniach z krwi, wszystko wygląda dobrze, jedynie erytrocyty i hematokryt mam niski więc właśnie gotuję barszczyk żeby to naprawić ☺️.

Pozdrawiam Was w ten piękny, słoneczny dzień 🥰
    Czytałam, że na słodkie to chłopiec! A kwaśne dziewczynka 🤣 Ja liczę na dziewczynę 🤞🏻I słodycze chciałam ograniczać, a od początku ciąży odechciało m się ich automatycznie 💪🏻

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 21:32

💃🏻26&27🧔🏻‍♀️
    10.2017 👩‍❤️‍💋‍👨
    22.02🤵🏻‍♀️🥂👰🏻‍♀️
    02 zjazd po odstawieniu SSRI
    10.03 ⏸️
    19.03 przyczajona kropka ⚪ 2,4mm
    2.04 wizyta serduszkowa 🧀👻 1,7cm
    preg.png
  • psaj91 Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również już po wizycie. Bobo ma całe 1,02cm, serduszko 140/min 😊 Wciąż ślady delikatnego małego odklejenia kosmówki, ale wygląda to już lepiej. Dodatkowo ze względu na śluz wpadł posiew. Kolejna wizyta za 3 tyg. - nie wiem jak tyle wytrzymam 😃 Mimo wszystko, z wizyty na wizytę jestem spokojniejsza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 22:06

Karolka11, edka85, peonia, Beta05, Molahonkeey, Lovestory, kalinok, Klekotka, izzou97, nnaciaa, Apatheia, Fabregasowa, Nana11, Zumi, Vergeet lubią tę wiadomość

Starania od 04/24

👩🏻: 🎂34 ❌ niedoczynność tarczycy ➡️ euthyrox ✔️ hormony ✔️ HSG ✔️ monitoring ✔️ 2x stymulacja letrozolem

🧑🏻‍🦱: 🎂38 ❌ koncentracja (10mln), ruch (23%), morfologia (2%) ❌ jednostronne żylaki II st. ✔️ hormony

03/25 - II kreski 🥰
    5+6 tc - mamy ❤️
    6+6 tc - 1,02 cm 😍
  • Beta05 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mogę doczekać się poniedziałkowej wizyty 🤩

A dzisiaj mam jakieś apogeum: odkąd wróciłam w pracy płaczę, czepiam męża o wszystko i taka jestem... bylejaka. Eh..

👧 - 29 🧑 -30

Początek starań listopad 2023 r.:
    👧 - PCOS, podwyższona PRL, nieregularne miesi@czki.
    🧑 - teratozoospermia, 06.2024 r. - morfologia 0%,
    10. 2024 r. - morfologia 0%,
    12.2024 r. - morfologia 0%
    02.2025 r. - morfologia 9%‼️

2025 r.:
    28.02: B-HCG 65 ➡️ 3.03: 295
    27 marca - mamy ❤️
  • peonia Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się bardzo z kolejnych dobrych wieści wizytowych 🥰
    Rozgość się Zumi!🍀
    Ja chciałam mówić w pracy później, ale jednak w przyszłym tygodniu będę na pewno gadać z przełożoną. Ostatnie dni mnie przeczołgały i wolę, żeby wiedziała, w razie gdybym miała nie dać rady i musiała trochę odpocząć. Myślałam, że mdłości są poranne, a nie całodniowe 🫣 I na dodatek kończą się czasem wieczorem wymiotami. Jestem przez to mega słaba i stać mnie na naprawdę niewiele.
    I powiedziałam dziś siostrze (to tak w ramach postanowienia, że daję sobie prawo się cieszyć 🤭) i była nieźle zdziwiona, ale totalnie wzruszona 🥹

Beta05, Karolka11, Zumi lubią tę wiadomość

👩🧑 30 lat
    ⏸️ 10.03
    10.03 beta 9.98
    12.03 beta 58.60 prog 35.30
    14.03 beta 191 prog 40.80
    02.04 6.83mm, mamy 💓

preg.png
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta05 takie dni się też zdarzają, nasze hormony szaleją - nie jesteśmy sobą do końca 🫂

Peonia współczuję mdłości :( ja mam nudności tylko bez wymiotów, odbija mi się i jest mi nie dobrze “tylko” :( mam nadzieję że przejdzie szybko..

A ja dziewczyny zauważyłam że ten czas tak nam leci i będzie leciał z wizyty na wizytę… chce już ten 16.04🥹🥹

Beta05, peonia lubią tę wiadomość

💁🏼‍♀️94'🧔🏼‍♂️92' 🐕‍🦺21’

Pierwszy Bąbelek🤰🏼:
    ✨13.02 ~ 1DC
    🥚 28.02 ~ 16DC
    ⏳16.04 ✨

preg.png
‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ