👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a co robicie jak Wasze dzieci właśnie płaczą przy piersi? Moja malutka też ostatnio nie chce łapać cycka, co złapie to zaczyna płakać i wypluwa i chyba osiwieje.. podajecie MM w takiej sytuacji czy jak? Nie chcę jej dawać modyfikowanego, ale już naprawde nie wiem co robić
Edit. Domisiek ja nawet nie mam zapasów, a laktacja tak samo spada 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:00
-
Belma wrote:Dziewczyny a co robicie jak Wasze dzieci właśnie płaczą przy piersi? Moja malutka też ostatnio nie chce łapać cycka, co złapie to zaczyna płakać i wypluwa i chyba osiwieje.. podajecie MM w takiej sytuacji czy jak? Nie chcę jej dawać modyfikowanego, ale już naprawde nie wiem co robić
Edit. Domisiek ja nawet nie mam zapasów, a laktacja tak samo spada 😔
Podaję tylko pierś. Chwilę noszę na rękach i dalej podaję cycka. U nas jedzenie to walka, po każdym karmieniu jestem spocona, lepię się od mleka i w ogóle mam dość. Ale wiem, że to dla małej najlepsze, dwoje dzieci wykarmiłam, nigdy mm nie podałam, to i teraz muszę dać radę.
I żeby mój komentarz nie został źle dobrany. Uważam, że karmienie mm jest ok i nic nikomu do tego, jak kto karmi. -
Ja laktatora nie używam ale tez piersi juz miękkie, nawet z kolektora to max 30ml ostatnio. Wkladki po nocy tez suche byly wczoraj... Mam trochę stresik bo w zamrażarce tylko jeden woreczek a nie testowaliśmy nawet czy zamrożone przejdzie. Moja córka jest niestety leniwa na cycku i je male porcje, nawet jak jej podam obie oiersi to za 2h moze sie drzeć, stres wychodzić z domu jak nie ma butli w lodowce 😬 a jak na złość duzo mnie to czeka teraz
Ale fakt faktem ze moje odżywianie i ilosc wypijanych płynów tez pozostawia wiele do życzenia. -