👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Mel super! Chyba te nocne pobudki i niewyspanie trzeba przetrwać i liczyć, że będzie lepiej. U nas też (tfu,tfu,tfu) dzisiaj dobrze. Pobudka 23, 4:15 i 7 z czego o czwartej mąż ogarnął Wojtka ja się tylko przebudziłam jak zaczął marudzić. Szaro, buro i ponuro u Nas. Mąż ma dzisiaj koncert i się właśnie zbiera więc chyba zrobimy sobie piżama party z Wojtkiem 😋
Mel 456 lubi tę wiadomość
-
Ja pochwaliłam ostatnio i co? I dziś same pobudeczki 🙈🙈🙈 Ale (juz) po kawie i śniadaniu chciałam machnąć karpatke, ale teściowa już coś zrobiła i dziś zaprasza na obiad i ciasto więc trzeba skorzystać, taka okazja nie prędko się wydarzy 😅 mimo to zastanawiam się czy karpatki nie zrobić i tak dla siebie 😂Asia, może wpadniesz? 🤣
Co do laktacji to pamiętam jak dziś że właśnie mniej więcej w tym czasie jak chciałam coś ściągnąć laktatorem to było krucho, ale normalnie się dzidziuś najadał, więc na spokojnie @Domisiek wszystko jest ok na bank jak Leoś wesoły
Znam przypadki, że osoby w depresji i dołku bardzo często kiedy (paradoksalnie) zaczynają pomagać innym (nawet w małych rzeczach) pomagają też tym sobie samym. Zajmują głowę, czują się potrzebne. Warto spróbować, najwyżej koleżanka powie że nie ma siły.
Kanola, Asia091, Domisiek lubią tę wiadomość
-
Gratki Mel 🥰 zobaczysz te nieprzespania minął tylko trzeba na to czasu i będzie coraz lepiej 🫶🏼
-
Noo ja nie chcę zapeszać (tfu tfu) ale Ignacy spał od 20.15 do 00:18 i od 00:30 do 6:48 😅 potem 7:46 pobudka na mleczko w łóżku u mamy i kimono do 8:50.
Tak to można żyć😎
Oby to był ten regres snu 🤪
Anilorak88, kalinok lubią tę wiadomość
-
Kropka89 wrote:Ja pochwaliłam ostatnio i co? I dziś same pobudeczki 🙈🙈🙈 Ale (juz) po kawie i śniadaniu chciałam machnąć karpatke, ale teściowa już coś zrobiła i dziś zaprasza na obiad i ciasto więc trzeba skorzystać, taka okazja nie prędko się wydarzy 😅 mimo to zastanawiam się czy karpatki nie zrobić i tak dla siebie 😂Asia, może wpadniesz? 🤣
KARPATKA to moje ulubione ciastko ... 😍 Ale przed nim jest napoleonka(smak dzieciństwa) potem tort orzechowo-czekoladowo-wiśniowy mojej babci.
Ja niestety umiem piec tylko murzynka i babeczki, ja to bardziej w mięsa poszłam i bez problemu zrobię jakiś schabik, boczuś, golonka .. dobra bo się zaraz rozmarzę 🤭 a jeszcze przed obiadem jesteśmy. -
Ja się dzisiaj wyspałam jak nigdy, po wczorajszej nocy jak spałam 3h to dziś mąż przejął bobaska i spałam ciągiem od 23 do 5 rano jak mi go dał na cyca 😆 czuję się jak nowonarodzona, od porodu tyle nie spałam, tym bardziej że po karmieniu spał jeszcze do 10 👌
-