X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • wellwellwell Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalinok wrote:
    No nie wierzę dziewczyny, właśnie wyczułam pod palcem że u Olinka przebił się pierwszy ząbek! 🥹🥹 Dolna lewa jedynka, ciężko zrobić zdjęcie ze względu na ogromną ilość śliny ale pod palcem czuć wyraźnie 🫶

Oprócz niesamowitej dumy z mojego synka to teraz już zgłupiałam totalnie. Czy refluks pogorszył się od ząbkowania? Czy po prostu dopadło nas jedno i drugie w tym samym czasie ale niepowiązane? Ktoś ma jakieś rady? Oszaleje, na szkole rodzenia nie mówią o takich problemach 😂 to teraz się dziwię że tak pięknie śpi po gastrotussie (już drugą noc! 💪) skoro jeszcze biedaka męczą zęby...

Przy zabkowaniu moga sie pojawic biegunki, kwasne kupy, refluks itp. wiec mozliwe, ze u was nasililo sie przez zabkowanie.

2023 👧

💖20.11.2025💖
    age.png
  • Fabregasowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotka wrote:
    Hejka 👋🏼 u nas po prawie 3 tygodniach regres snu ustąpil 🫣 Blanka budzi sie tylko raz w nocy ok. 4 i szybciej zasypia na te dzienne drzemki takze alleluja. Wczoraj bylysmy na szczepieniu ktore powinnismy miec miesiac temu 😆 Przez katar przekladalismy 3 razy. Mielismy 4 wklucia i zaplakala dopiero przy ostatnim bo byla gruba igla 🥺❤️. Moj bobas wazy 7200g ale nie wiem ile ma cm bo nasza pediatra nie mierzy 😟. Poki co sampoczucie po szczepieniu super 🤞🏼.

Opowiedz jak to przetrwaliscie i jak sie usypiacie?

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb
    12.2025 🩷🌈 41+1

age.png
‹‹ 1123 1124 1125 1126 1127
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ