Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Belma Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kręci się i próbuje i oczywiście denerwuje, że jej nie wychodzi. Czasu jeszcze trochę jest więc faktycznie jeszcze nie panikuje 😂

• Justa877 Ekspertka

Wysłany: 1 maja, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Jak w majówkowy dzień ? U nas zapowiada sie gril, nie mogę sie doczekać tak dawno mięsa takiego nie jadłam 😛 Moja Jagódka przeziębiona katar, oczy łazawiące i gluty spływające do gardła przez co wymusza kaszel. Daje jej inhalacje, wyciąganie kataru i na wieczór aromactiv na koszulkę do przyklejenia. I nasivil baby do nosa.
    Nasza gwiazda przekręca sie na z pleców na brzuch ale długo nie poleży tak bo płacz. Nie lubi na brzuchu. Gdzieś tam na firach piszą że ich dzieci robią wysokj podpór 😱 to u mnie daleka droga..
    Czy kupiłyście krzesełko do karmienia? Szukam nie drogo a spoko. Patrzyłam ikea ale przy nich nie ma podpórki na nogi a powinno mieć krzesełko.

age.png
  • TBK Autorytet

Wysłany: 1 maja, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa877 wrote:
    Cześć dziewczyny! Jak w majówkowy dzień ? U nas zapowiada sie gril, nie mogę sie doczekać tak dawno mięsa takiego nie jadłam 😛 Moja Jagódka przeziębiona katar, oczy łazawiące i gluty spływające do gardła przez co wymusza kaszel. Daje jej inhalacje, wyciąganie kataru i na wieczór aromactiv na koszulkę do przyklejenia. I nasivil baby do nosa.
    Nasza gwiazda przekręca sie na z pleców na brzuch ale długo nie poleży tak bo płacz. Nie lubi na brzuchu. Gdzieś tam na firach piszą że ich dzieci robią wysokj podpór 😱 to u mnie daleka droga..
    Czy kupiłyście krzesełko do karmienia? Szukam nie drogo a spoko. Patrzyłam ikea ale przy nich nie ma podpórki na nogi a powinno mieć krzesełko.

U mnie będzie stokke tripp trapp, opcja na lata, ale to na wakacjach pewnie, i tak póki nie siedzi to będę ją przez czerwiec na kolanach trzymać.
    Ale z tańszych opcji są kinderkraft livy, lionelo celia albo future desing me&you. Ten ostatni wg mnie najlepszy.

Ja dziś zamówiłam śliniaki 🙈 ale to jeszcze około 3 tygodnie, to w końcu się zmobilizuję. Ciężko mi coś fajnego znaleźć.

Justa877 lubi tę wiadomość

• edka85 Autorytet

Wysłany: 1 maja, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dorobiłam się po raz kolejny zapalenia piersi, ale tym razem jest gorzej niż poprzednio. Połowa cycka czerwona i boli jak ch.olera.

age.png

5️⃣Córka 11.2025
    4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • Magdalenka2025 Debiutantka

Wysłany: 1 maja, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też ostatnio był katar, też inhalacje z soli fizjologicznej, zakraplanie noska solą i wyciąganie kataru i na noc na łóżeczku naklejony plaster Aromactiv i przeszło już prawie. Ja też wychodzę z kataru, przez chwilę nie miałam węchu, ale na szczęście wrócił. Tak sobie myślałam, że ciekawe czy mała miała cały czas węch czy też jej odcięło. 😅

My mamy to krzesełko z Ikei razem z podnóżkiem, ale póki co czeka sobie, bo jeszcze mała do krzesełka nie za bardzo się nadaje.

Justa877 lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 maja, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    A ja dorobiłam się po raz kolejny zapalenia piersi, ale tym razem jest gorzej niż poprzednio. Połowa cycka czerwona i boli jak ch.olera.

Współczuję. Ja przez moment miałam bolącą pierś z trzy razy, ale na szczęście po dwóch dniach przechodziło.

• wellwellwell Autorytet

Wysłany: 1 maja, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa877 wrote:

Na necie można dokupić podnóżek do Antilipa z Ikea i wtedy to krzesełko jest super do RD :) oprocz tych szeroko rozstawionych nog, o ktore mozna sie zabic 😅

Edka wpsolczuje. Probowalas suplementowac te Milanelle? Widzialam na forach, ze polecaja przy problemach z piersiami.

2023 👧🏼
    2025 👧🏼
  • Rudka Autorytet

Wysłany: 2 maja, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Milanelle ja brałam i mi pomogła. Lecytyna działa podobnie , ułatwia wypływ.
    My jeszcze nie kupiliśmy krzesełka ale podoba mi się Cybex Click&Fold bo jest składany i chyba to kupimy. Na aplikacji pierwsze smaki jest fajny ranking krzesełek.

🧞‍♀️34l 🧞‍♂️37l
    💙K 11l
    🩷A
    age.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 4 maja, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka u Nas wszystko dobrze. Melusia jest tak cudowna że szok :) i wyobraźcie sobie hit. Rana to tej pory mi się nie wygoiła dobrze po CC. Ostatnio wręcz zaczęła się znowu otwierać tak na długości ponad cm i z pół cm głębokości. I wiecie co z tej rany wyjęłam. ? Nierozpuszczalną nic po CC. No kurwa szok. 4 razy byłam u ginekologa i każdy mi gadał że na pewno rozpuszczalną nic mi zastosowali tam gdzie miałam CC i po prostu długo się goi. Masakra ile bólu się najadłam żeby to wyciągnąć 😬

Test pozytywny 12 marca❤️
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀 wszystko dobrze☺️
    06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    08.07 połówkowe Zdrowa dziewczynka ☺️🩷
    16 września 3 prenatalne:)
    event.png

MELANIA URODZONA 12.11.2025 CC☺️

Wysłany: 4 maja, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jacie tyle czasu chodzić z nicią w ranie, masakra. Dobrze, że nic gorszego z tą raną nie zaczęło się dziać.

Możecie polecić mi jakieś nożyczki do obcinania paznokci dziecku? Mam taki zestaw z Canpol Babies, ale nie do końca dobrze idzie obcinanie, czasami tymi nożyczkami z zestwu jakby ostrzę jeszcze te obcięte paznokcie.

• Rudka Autorytet

Wysłany: 4 maja, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka2025 wrote:
    O jacie tyle czasu chodzić z nicią w ranie, masakra. Dobrze, że nic gorszego z tą raną nie zaczęło się dziać.

Możecie polecić mi jakieś nożyczki do obcinania paznokci dziecku? Mam taki zestaw z Canpol Babies, ale nie do końca dobrze idzie obcinanie, czasami tymi nożyczkami z zestwu jakby ostrzę jeszcze te obcięte paznokcie.

Też się wkurzałam ze nożyczki ledwo obcinają albo wyginają paznokcie i kupiłam firmy Staleks są droższe ale bardzo fajnie obcinają

Magdalenka2025 lubi tę wiadomość

🧞‍♀️34l 🧞‍♂️37l
    💙K 11l
    🩷A
    age.png
  • Kanola Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Hejka u Nas wszystko dobrze. Melusia jest tak cudowna że szok :) i wyobraźcie sobie hit. Rana to tej pory mi się nie wygoiła dobrze po CC. Ostatnio wręcz zaczęła się znowu otwierać tak na długości ponad cm i z pół cm głębokości. I wiecie co z tej rany wyjęłam. ? Nierozpuszczalną nic po CC. No kurwa szok. 4 razy byłam u ginekologa i każdy mi gadał że na pewno rozpuszczalną nic mi zastosowali tam gdzie miałam CC i po prostu długo się goi. Masakra ile bólu się najadłam żeby to wyciągnąć 😬

Ale ta rana na zewnątrz?? No ja pierdziele i że lekarze to zbagatelizowali.. sączy Ci się? Ja miałam długo problem bo sobie naruszyłam ranę zwykłymi gaciami na poczatku- no inteligencja 😂😂 i mi te szwy ocierało i właśnie w jednym miejscu Miami długo otwarta no babrało się trochę :/

Microdacynem oczyszczalam i antybiotyk dostałam, ładnie się goi. A do urofizjologicznego fizjo nie szałas? Byłam bardzo sceptyczna, kolejny twór by zarobić, ale chylę czola, mocno pomaga 🫣

Weronika vel wiercik 👶🏼🥰 24.11.2025

age.png
  • edka85 Autorytet

Wysłany: 4 maja, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, przecież mogłaś dostać zakażenie w tej ranie! 🫪

age.png

5️⃣Córka 11.2025
    4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: 4 maja, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa877 wrote:

My kupiliśmy Antilop a do niego podnóżek dokupiłam na allegro. Tak samo poduszkę i podkładkę na tackę.

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: 4 maja, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka2025 wrote:

Ja mam zestaw z Akuku i mega lubię te nożyczki tam, dobrze mi się tym obcina.
    Za to obcinaczka z tego zestawu okropna, jest tak dziwnie nieporęczna, że prędzej poucinałabym mu palce, niż obciela jakikolwiek paznokieć.

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 5 maja, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratujcie usunęłam się z serwera na discordzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja, 01:00

• Rudka Autorytet

Wysłany: 5 maja, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek7 wrote:
    Dziewczyny ratujcie usunęłam się z serwera na discordzie
    Dodałam Cię do przyjaciółek wyślę Ci link

🧞‍♀️34l 🧞‍♂️37l
    💙K 11l
    🩷A
    age.png
  • Asia091 Autorytet

Wysłany: 5 maja, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:

Ja pierdziele ..6 miesięcy się goiło, sorry ale lekarze chyba ślepi 🤯

15.03.2025 ⏸️
    02.04.2025 0,93 mm + 💓
    09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
    24.06.2025 - 230 g zdrowego chłopca👶 💙
    21.07.2025 II prenatalne - 414 g Synka 🥰
    26.08.2025 - 992 g Szczęścia 👶💙
    09.10.2025 - 1924 g 👶 💙
  • TBK Autorytet

Wysłany: 5 maja, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka ten zestaw z canpol jest beznadziejny, wyrzuciłam. Mam nozyczki z akuku i są spoko 🙂

Ania89 nawet nie wiem, co napisać... Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało.

Właśnie zamówiłam kolejne 2 opakowania wkładek laktacyjnych. Masakra jakaś, a że idzie lato to ja się w nich pozaparzam chyba.

• Kanola Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, ja tak samo, zdejmuje wieczorem i cycki mokre. Nie wiem czy częściej wymieniać bo mleka za dużo nie leci ale leci. Wczoraj wieczorem chodziłam bez stanika, ale było fajnie tylko... Cycki dość nisko 🤣🤣

Też mam akuku i jestem zadowolona :)

Weronika vel wiercik 👶🏼🥰 24.11.2025

age.png
‹‹ 1157 1158 1159 1160 1161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ