👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Domisiek wrote:@Well polecasz tą elektroniczną nianię? Na ten moment mamy kamerkę na wi-fi w domu, ale z apką na telefon. Z wi-fi problemu nie mamy bo na każdym piętrze jest router, ale wolałabym taką z monitorkiem właśnie i sama nie wiem, bo boję się, że będą zasięg gubić te nianie (widziałam kilka negatywny komentarzy, że tylko do 50m), a u nas są 3 piętra w domu. 😐
Dziewczyny, kupujecie matę edukacyjną? Jak tak, to jaką?
No ogolnie na nasze potrzeby wystarczyla. Raczej dosc prosta jest ta kamerka, bo jak mowie, nie obraca sie o 360* sama itp. Jakosc obrazu w ciemności nie jest tez jakas taka swietna, bo po ciemku jest czarno bialy obraz, ale wlacza sie od razu przy jakims odglosie, wiec wiadomo ze cos sie dzieje.
Zasięg sygnału:
do 260 m (na zewnątrz)
do 50 m (wewnątrz)
Nie wiem jak to dziala ze na zewnatrz niby jest wiecej, ale u nas corka ma pokoj na 1. pietrze to kamerka dziala na 2. pietrze i na parterze normalnie. W ogrodku tez dalej jest zasieg, raz maz poszedl na ogrodek do sasiada obok to mu nadal odbieralo sygnal. 😁
Fajne maty sa z Tiny Love, mozna przesuwac wszystkie zabawki, zeby nie byly nad twarza dziecka tylko nad brzuszkiem. Maja fajna w wersji kontrastowej:
https://allegro.pl/oferta/tiny-love-mata-edukacyjna-kontrastowa-z-muzyka-10872595128?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=supercena&utm_term=branding&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dck_toy_pla_ss_sc&ev_adgr=baby_gear_sc&ev_campaign_id=22329818556&gad_source=1&gad_campaignid=22329818556&gbraid=0AAAAAD24kbM0IsQhtzxz1hcoc9AXGjFQq&gclid=CjwKCAjwiY_GBhBEEiwAFaghvsKHtDH07OTjxs3KdNvQyTrveo-T5U8_f9JL1c1ibMxErO_U_q7SSxoCdecQAvD_BwEDomisiek lubi tę wiadomość
-
Ja kupię baby gym zamiast maty edukacyjnej. A na podłogę zastanawiam się cały czas czy kupić taką piankową dla dzieci czy rehabilitacyjną z Thera Band lub Airex, z tym że te rehabilitacyjne są drogie👩31 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
29.04 2,56cm bobasa z tętnem 174 🥹
21.05 badania prenatalne, zdrowy 6,5cm bobas 🥹
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
26.06 wszystko dobrze 🥹
23.07 II prenatalne, wszystko prawidłowe i na swoim miejscu 🥹🩷
20.08 ponad 800g bobasa 🩷
-
My w zasadzie takiej obracającej się też nie potrzebujemy. Bardziej do użytku na zasadzie kontroli czy jest ok, jak np. Mały śpi, a ja jestem w łazience, czy śpi u siebie, a ja jestem piętro wyżej. Dlatego na zasięgu zależy mi najbardziej. Jak już będzie większy i sam w pokoju to przerzucilibyśmy się na tę kamerkę wi-fi - ona jest 360* i ma szeroki kąt widzenia, więc starczy na cały jego pokój, a ma też wykrywanie ruchu i przychodzą alerty na telefon.
Może kamerka ma taki zasięg jak Internet mobilny Play'aKiedyś składając reklamację na brak zasięgu Pani mi powiedziała, że to przez ściany w moim bloku, i że mogę wyjść na zewnątrz i tam korzystać to zasięg będę miała. XDD
Oooo, jakoś ta mata mi umknęła, a widzę, że ma super opinie i w ogóle fajnie wygląda, dzięki! -