X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • wellwellwell Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domisiek wrote:
    @Well polecasz tą elektroniczną nianię? Na ten moment mamy kamerkę na wi-fi w domu, ale z apką na telefon. Z wi-fi problemu nie mamy bo na każdym piętrze jest router, ale wolałabym taką z monitorkiem właśnie i sama nie wiem, bo boję się, że będą zasięg gubić te nianie (widziałam kilka negatywny komentarzy, że tylko do 50m), a u nas są 3 piętra w domu. 😐

Dziewczyny, kupujecie matę edukacyjną? Jak tak, to jaką?

No ogolnie na nasze potrzeby wystarczyla. Raczej dosc prosta jest ta kamerka, bo jak mowie, nie obraca sie o 360* sama itp. Jakosc obrazu w ciemności nie jest tez jakas taka swietna, bo po ciemku jest czarno bialy obraz, ale wlacza sie od razu przy jakims odglosie, wiec wiadomo ze cos sie dzieje.
    Zasięg sygnału:

do 260 m (na zewnątrz)
    do 50 m (wewnątrz)

Nie wiem jak to dziala ze na zewnatrz niby jest wiecej, ale u nas corka ma pokoj na 1. pietrze to kamerka dziala na 2. pietrze i na parterze normalnie. W ogrodku tez dalej jest zasieg, raz maz poszedl na ogrodek do sasiada obok to mu nadal odbieralo sygnal. 😁

Fajne maty sa z Tiny Love, mozna przesuwac wszystkie zabawki, zeby nie byly nad twarza dziecka tylko nad brzuszkiem. Maja fajna w wersji kontrastowej:
    https://allegro.pl/oferta/tiny-love-mata-edukacyjna-kontrastowa-z-muzyka-10872595128?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=supercena&utm_term=branding&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dck_toy_pla_ss_sc&ev_adgr=baby_gear_sc&ev_campaign_id=22329818556&gad_source=1&gad_campaignid=22329818556&gbraid=0AAAAAD24kbM0IsQhtzxz1hcoc9AXGjFQq&gclid=CjwKCAjwiY_GBhBEEiwAFaghvsKHtDH07OTjxs3KdNvQyTrveo-T5U8_f9JL1c1ibMxErO_U_q7SSxoCdecQAvD_BwE

Domisiek lubi tę wiadomość

2023 👧

💖29.11.2025💖
    preg.png
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupię baby gym zamiast maty edukacyjnej. A na podłogę zastanawiam się cały czas czy kupić taką piankową dla dzieci czy rehabilitacyjną z Thera Band lub Airex, z tym że te rehabilitacyjne są drogie

👩31 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    29.04 2,56cm bobasa z tętnem 174 🥹
    21.05 badania prenatalne, zdrowy 6,5cm bobas 🥹
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
    26.06 wszystko dobrze 🥹
    23.07 II prenatalne, wszystko prawidłowe i na swoim miejscu 🥹🩷
    20.08 ponad 800g bobasa 🩷
    preg.png
  • Domisiek Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w zasadzie takiej obracającej się też nie potrzebujemy. Bardziej do użytku na zasadzie kontroli czy jest ok, jak np. Mały śpi, a ja jestem w łazience, czy śpi u siebie, a ja jestem piętro wyżej. Dlatego na zasięgu zależy mi najbardziej. Jak już będzie większy i sam w pokoju to przerzucilibyśmy się na tę kamerkę wi-fi - ona jest 360* i ma szeroki kąt widzenia, więc starczy na cały jego pokój, a ma też wykrywanie ruchu i przychodzą alerty na telefon.

Może kamerka ma taki zasięg jak Internet mobilny Play'a XD Kiedyś składając reklamację na brak zasięgu Pani mi powiedziała, że to przez ściany w moim bloku, i że mogę wyjść na zewnątrz i tam korzystać to zasięg będę miała. XDD

Oooo, jakoś ta mata mi umknęła, a widzę, że ma super opinie i w ogóle fajnie wygląda, dzięki!

12.2024 - odstawienie AH po 14 latach.

🍀 12.03.2025 ⏸️
    🍀 01.04 - jest ❤️
    🍀 06.05 - panorama + prenatalne = zdrowy syn! 💙
    🍀 10.06 - 170g szczęścia 💙
    🍀 02.07 - II prenatalne, 300g zdrowego syna 💙
    🍀 12.08 - 780g 💙
    🍀 09.09 - III prenatalne 🩺 1315g kawalera 💙
    🍀 07.10 - wizyta

🍀 22.11.2025 🍀

preg.png
  • anna.90 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie, ktoś wspominał że zaczęły dokuczać mu już teraz hemoroidy. Mnie nie bolą ale czuję że wyszedł, wyczytałam że można stosować proctiglyvenol, może ktoś ma do polecenia coś innego?

preg.png
‹‹ 564 565 566 567 568
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ