👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny idziecie jak burza, z bąblem juz na swiecie ciezko Was nadrobic! 🙈
Gratulacje dla rozpakowanych i duzo zdrowka i tulenia 🩷. Widze tez ze akcje sie rozkrecaja, trzymam kciuki za postepy dawajcie znac ✊🏼
U nas w kolko zmiana pampersa, jedzenie, spanie. I tak co 2-3h. Poki co odpukac wszystko w porzadku, czasem sa dramaty i Blanka nie chce sie odlozyc do dostawki. Ma juz ksywe pukrawka i bąkiewicz bo czesto sadzi bąki 😂.
Dziewczyny czy macie rozne butelki czy trzymacie sie tylko jednej firmy? Mam dylemat bo u nas tylko dr Brown sie sprawdza i mam zamiar dokupic druga zeby wyrobic z myciem i sterylizacja. Ale zastanawiam sie czy nie kupic jeszcze jedna innej firmy np Lansiloh lub Mam?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:14
-
Klekotka wrote:Dziewczyny idziecie jak burza, z bąblem juz na swiecie ciezko Was nadrobic! 🙈
Gratulacje dla rozpakowanych i duzo zdrowka i tulenia 🩷. Widze tez ze akcje sie rozkrecaja, trzymam kciuki za postepy dawajcie znac ✊🏼
U nas w kolko zmiana pampersa, jedzenie, spanie. I tak co 2-3h. Poki co odpukac wszystko w porzadku, czasem sa dramaty i Blanka nie chce sie odlozyc do dostawki. Ma juz ksywe pukrawka i bąkiewicz bo czesto sadzi bąki 😂.
Dziewczyny czy macie rozne butelki czy trzymacie sie tylko jednej firmy? Mam dylemat bo u nas tylko dr Brown sie sprawdza i mam zamiar dokupic druga zeby wyrobic z myciem i sterylizacja. Ale zastanawiam sie czy nie kupic jeszcze jedna innej firmy np Lansiloh lub Mam?
My mamy narazie w użyciu tylko Philips Avent - sztuk 4 😅 mamy w zanadrzu jeszcze jedną z Canpol ale narazie nie używamy, bo ten Avent nam w miarę podpasował. -
Ja dzisiaj jestem zmęczona, chce mi się MEGA spać ale nie mogę zasnąć.. próbuje już od 30 minut zrobić drzemkę ale nie wychodzi mi.
09.2024 💔
15.03.2025 ⏸️
02.04.2025 0,93 mm + 💓
09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
24.06.2025 - 230 g zdrowego chłopca👶 💙
21.07.2025 II prenatalne - 414 g Synka 🥰
26.08.2025 - 992 g Szczęścia 👶💙
09.10.2025 - 1924 g 👶 💙
TP 18.11.2025. 🤞 -
Ja też jestem nie do życia ... Poszłabym już spać najchętniej ale co znów noc by była nieprzespana . Spałam w nocy 3 godziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:41
-
Paulivvv wrote:My mamy narazie w użyciu tylko Philips Avent - sztuk 4 😅 mamy w zanadrzu jeszcze jedną z Canpol ale narazie nie używamy, bo ten Avent nam w miarę podpasował.
Odwołuje swoje słowa 😅 właśnie jestem po przeczytaniu rankingów najtrudniejszych butelek i zaraz się po nie wybieram 😅 dzidziol mi oszalał, zachowuje się jakby nie jadł od 3 dni i tak się krztusi że to jest szok.
Za karę będzie zmiana smoczków lub butelki całkowicie. -
Paulivvv wrote:Odwołuje swoje słowa 😅 właśnie jestem po przeczytaniu rankingów najtrudniejszych butelek i zaraz się po nie wybieram 😅 dzidziol mi oszalał, zachowuje się jakby nie jadł od 3 dni i tak się krztusi że to jest szok.
Za karę będzie zmiana smoczków lub butelki całkowicie.
I jaka wyszła najtrudniejsza?👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-