X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Klekotka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny idziecie jak burza, z bąblem juz na swiecie ciezko Was nadrobic! 🙈
    Gratulacje dla rozpakowanych i duzo zdrowka i tulenia 🩷. Widze tez ze akcje sie rozkrecaja, trzymam kciuki za postepy dawajcie znac ✊🏼

U nas w kolko zmiana pampersa, jedzenie, spanie. I tak co 2-3h. Poki co odpukac wszystko w porzadku, czasem sa dramaty i Blanka nie chce sie odlozyc do dostawki. Ma juz ksywe pukrawka i bąkiewicz bo czesto sadzi bąki 😂.

Dziewczyny czy macie rozne butelki czy trzymacie sie tylko jednej firmy? Mam dylemat bo u nas tylko dr Brown sie sprawdza i mam zamiar dokupic druga zeby wyrobic z myciem i sterylizacja. Ale zastanawiam sie czy nie kupic jeszcze jedna innej firmy np Lansiloh lub Mam?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:14

⏸️26.02.2025
    ❤️21.03.2025
    🩷25.05 it’s a girl!
    🎂01.11.2025 g.19:40 3640g [38+6tc]

age.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotka wrote:
    Dziewczyny idziecie jak burza, z bąblem juz na swiecie ciezko Was nadrobic! 🙈
    Gratulacje dla rozpakowanych i duzo zdrowka i tulenia 🩷. Widze tez ze akcje sie rozkrecaja, trzymam kciuki za postepy dawajcie znac ✊🏼

U nas w kolko zmiana pampersa, jedzenie, spanie. I tak co 2-3h. Poki co odpukac wszystko w porzadku, czasem sa dramaty i Blanka nie chce sie odlozyc do dostawki. Ma juz ksywe pukrawka i bąkiewicz bo czesto sadzi bąki 😂.

Dziewczyny czy macie rozne butelki czy trzymacie sie tylko jednej firmy? Mam dylemat bo u nas tylko dr Brown sie sprawdza i mam zamiar dokupic druga zeby wyrobic z myciem i sterylizacja. Ale zastanawiam sie czy nie kupic jeszcze jedna innej firmy np Lansiloh lub Mam?

My mamy narazie w użyciu tylko Philips Avent - sztuk 4 😅 mamy w zanadrzu jeszcze jedną z Canpol ale narazie nie używamy, bo ten Avent nam w miarę podpasował.

12.2024 7tc 👼🏼
    11.2025 A 🩵

age.png
  • Asia091 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj jestem zmęczona, chce mi się MEGA spać ale nie mogę zasnąć.. próbuje już od 30 minut zrobić drzemkę ale nie wychodzi mi. :(

09.2024 💔
    15.03.2025 ⏸️
    02.04.2025 0,93 mm + 💓
    09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
    24.06.2025 - 230 g zdrowego chłopca👶 💙
    21.07.2025 II prenatalne - 414 g Synka 🥰
    26.08.2025 - 992 g Szczęścia 👶💙
    09.10.2025 - 1924 g 👶 💙
    TP 18.11.2025. 🤞
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem nie do życia ... Poszłabym już spać najchętniej ale co znów noc by była nieprzespana . Spałam w nocy 3 godziny

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:41

🧒94🧔95
    04.2023 początek starań
    03.2025 ⏸️ 😮 ja w szoku,udało się 💕🌸
    Termin 24.11

preg.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulivvv wrote:
    My mamy narazie w użyciu tylko Philips Avent - sztuk 4 😅 mamy w zanadrzu jeszcze jedną z Canpol ale narazie nie używamy, bo ten Avent nam w miarę podpasował.

Odwołuje swoje słowa 😅 właśnie jestem po przeczytaniu rankingów najtrudniejszych butelek i zaraz się po nie wybieram 😅 dzidziol mi oszalał, zachowuje się jakby nie jadł od 3 dni i tak się krztusi że to jest szok.
    Za karę będzie zmiana smoczków lub butelki całkowicie.

12.2024 7tc 👼🏼
    11.2025 A 🩵

age.png
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulivvv wrote:
    Odwołuje swoje słowa 😅 właśnie jestem po przeczytaniu rankingów najtrudniejszych butelek i zaraz się po nie wybieram 😅 dzidziol mi oszalał, zachowuje się jakby nie jadł od 3 dni i tak się krztusi że to jest szok.
    Za karę będzie zmiana smoczków lub butelki całkowicie.

I jaka wyszła najtrudniejsza?

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

preg.png
‹‹ 793 794 795 796 797
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ