X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Domisiek Autorytet

Wysłany: 13 listopada, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    Domisiak, jak u ciebie sytuacja? Coś zamilkłaś, więc może coś się zaczyna dziać 😉 Ja ponownie zagonilam swojego do roboty. Widzę jakiś postęp, bo mała zsunęła się do kanału (już mnie nie męczy zgaga i lepiej oddycham w nocy). Cały czas mam plamienie od czasu masażu. Jutro ktg i kolejna wizyta kontrolna u doktorka.

Ucichłam bo najpierw mnie totalnie ścięło na spanie i złapałam drzemkę na 3,5h, a potem korzystałam z mężem z ostatnich chwil dla siebie 😁 Na razie stabilnie. Mam plamienie, trochę mnie przeczyściło i co jakiś czas są jakieś skurcze ale na razie nic regularnego i się wyciszają.

Mały pewnie czeka na babcie, która przylatuje w sobotę. W moim szpitalu jest lądowisko dla helikopterów, to śmieje się, że ją pilot z samolotu po drodze wysadzi 😂

12.2024 - odstawienie AH po 14 latach.

🍀 12.03.2025 ⏸️
    🍀 01.04 - jest ❤️
    🍀 06.05 - panorama + prenatalne = zdrowy syn! 💙
    🍀 10.06 - 170g szczęścia 💙
    🍀 02.07 - II prenatalne, 300g zdrowego syna 💙
    🍀 12.08 - 780g 💙
    🍀 09.09 - III prenatalne, 1315g kawalera 💙
    🍀 07.10 - 2000g 💙
    🍀 29.10 - 2500g 💙
    🍀 12.11 - 2900g 💙 Czekamy na Ciebie 💙

🍀 22.11.2025 🍀

preg.png
  • Anilorak88 Autorytet

Wysłany: 13 listopada, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psaj czasem musi się ulać żeby oczyścić emocje. Kto jak kto ale my wszystko zrozumiemy więc żal się śmiało.
    Wellwellwell dokładnie. Ja już zapowiedziałam, ze jak ktoś zadzwoni i padnie pytanie jak się czujesz to sie rozłącze. A co mój mąż wraca z pracy to mówi, że każdy się pyta czemu jeszcze nie urodziłam. Jakbym miała jednym słowem opisać moje nastawienie i nastrój to powiem Wam, że jestem już tym wszystkim zniechęcona.
    Mamasita trzymaj się tam dzielnie w tych zarazkach!!

psaj91 lubi tę wiadomość

👩🧔‍♂️ 37

8.03 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️

preg.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melusia póki co bardzo grzeczna dziewczynka:) czasami to Ją budzę na jedzonko bo by spala i spala:) kupki póki co mało robi. Mam nadzieję że pokarm ruszy z kopyta.

Test pozytywny 12 marca❤️
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀 wszystko dobrze☺️
    06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    08.07 połówkowe Zdrowa dziewczynka ☺️🩷
    16 września 3 prenatalne:)
    preg.png
    MELANIA URODZONA 12.11.2025 CC☺️
‹‹ 795 796 797 798 799
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ